Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 721
  • 535
  •   1
Отговори
# 420
[quote author=Царицата-мhtthttp://www.tinydeal.com/ru/ibody-tracker-oled-smart-watch-sports-men-women-watch-p-134917.html://www.tinydeal.com/ru/ibody-tracker-oled-smart-watch-sports-men-women-watch-p-134917.htmlйка link=topic=788762.msg29961053#msg29961053 date=1421937198]
Бихте ли ми препоръчали от преносимите батерии, коя да си взема  newsm78

Ами то има ли непреносими такива  newsm78
Дай линк или обясни малко повече, какви точно батерии, за телефон ли, за какво ли, има ги много видове в сайта.
[/quote]
Трябва ми за телефона и таблетка.  Искам да я използвам, когато съм в движение и нямам контакт на близо Simple Smile

Другото ми питане е за фитнес гривна. От тези които броят калории, крачки и други. В БЪЛГАРИЯ естествено са безумно скъпи. Някой има ли? Може ли сподели мнение, впечатление...
за нещо от сорта иде реч   

# 421
  • Казанлък
Гривните ги има в Алито. Питай в онази тема. Ако не получиш предложения,довечера ще пусна линкове на пауърбанк и гривната на Xiaomi

# 422
  • на морето
Поличих тези 2 часовника. Страхотни са,особено  вторият в червено - много стилен. Първият е бял.
http://www.buyincoins.com/item/45807.html#.VMedCiy3gR8
http://www.buyincoins.com/item/39331.html#.VMedDiy3gR8

# 423
Този път влизам,за да се оплача.Поръчах LED-лента още през м.ноември.До днес така и нищо не съм получила.Вярно,че не е скъпа,но аз си я искам.Писах им повече от 10-ина пъти.Всеки път ми се извиняват и ме карат да чакам още.Потвърждавах адреса си вече 2 пъти.Писах им,че искам лентата,не искам пари или коинси.Вчера ми писаха отново дали адреса ми е това и днес пак-да изчакам още 10 дена.Изтървах всички срокове за диспут в ПейПал.Какво да правя?Мога ли да пиша на сайта от друго място.Просто си искам лентата,а се чудя ако пак я поръчам дали ще я получа?

# 424
  • В една слънчева къща...
Здравейте и от мен, Вчера пуснах първата си поръчка от сайта. Стойността е малко над 20 долара. Писах им съобщение, с което ги помолих да намалят стойността върху пакета. Надявам се да са склонни. По-късно ми просветна, че наближава тяхната Нова Година. Имате ли идея как се движат пратките около този период - за какво чакане да се настроя? В началото на март имам РД, но едва ли ще ме огрее Sad

# 425
  • Казанлък
Този път влизам,за да се оплача.Поръчах LED-лента още през м.ноември.До днес така и нищо не съм получила.Вярно,че не е скъпа,но аз си я искам.Писах им повече от 10-ина пъти.Всеки път ми се извиняват и ме карат да чакам още.Потвърждавах адреса си вече 2 пъти.Писах им,че искам лентата,не искам пари или коинси.Вчера ми писаха отново дали адреса ми е това и днес пак-да изчакам още 10 дена.Изтървах всички срокове за диспут в ПейПал.Какво да правя?Мога ли да пиша на сайта от друго място.Просто си искам лентата,а се чудя ако пак я поръчам дали ще я получа?

Не мога да ти посъветвам друго,освен да настояваш да ти върнат парите в коинси. Няма къде другаде да пишеш. Трябва да са минали поне 60 дена.

Е,вчера получих 2 пратки от 13 и 17 ноември. Не знам къде са скитали,но това е положението...
За едната,както писах по-рано, са ми върнали парите в коинси. Нарочно не съм ги пипала досега,та ще им пиша да си ги изтеглят назад  Joy Joy

Здравейте и от мен, Вчера пуснах първата си поръчка от сайта. Стойността е малко над 20 долара. Писах им съобщение, с което ги помолих да намалят стойността върху пакета. Надявам се да са склонни. По-късно ми просветна, че наближава тяхната Нова Година. Имате ли идея как се движат пратките около този период - за какво чакане да се настроя? В началото на март имам РД, но едва ли ще ме огрее Sad

Със сигурност ще ти пишат по-ниска стойност...не се притеснявай. За сроковете на доставката никой не може да предположи. Имам пристигнали за десетина дена,а имам и такива,които пътуват доста повече.
Пролетният фестивал в Китай (китайска нова година) тази година започва по-късно - на 18 февруари. Има вероятност пратката ти да замине преди тази дълга ваканция. Не съветвам да се правят поръчки след 10 февруари.

# 426
  • Гражданин на света
Valpan като прочетох за твоите поръчки се поуспокоих за моята. Чакам поръчка от средата на декември с ето този телефон - http://www.buyincoins.com/item/47516.html#.VM3NQWiUcZM . От 5 януари показва изпратено от страна на произход Азия и повече никакво мърдане. Кога ли ще пристигне? А ми беше за РД за 8 февруари. Ама когато, тогава важното е да дойде без митница и всичко да е наред с него.   bouquet

# 427
eleonor4eto Много е странно телефон толкова време да пътува - не е ли със сингапурски пощи ? Аз получих три поръчки от 26-27 декември - дреболии , чай и печати за нокти ! И ги получих преди седмица , че и повече . Thinking

# 428
  • Гражданин на света
eleonor4eto Много е странно телефон толкова време да пътува - не е ли със сингапурски пощи ? Аз получих три поръчки от 26-27 декември - дреболии , чай и печати за нокти ! И ги получих преди седмица , че и повече . Thinking

И аз започнах да се притеснявам, досега съм поръчала много телефони /на колеги, приятели/ идват доста бързо и никога не отиват на митница. Преди две години си поръчах за мен Туки дойде бързо но отиде на митница. Сега този се бави, изглежда аз съм карък. Иначе ето номера, който са ми дали - RS903009238CH.

# 429
  • София
Здравейте, да ви питам все още ли сумата за да не отиде в митница е 20 $? Имам предвид след като долара поскъпна. Питам понеже в aliexpress трябва да е под 30 лв, което е около 17 $, а не ми се иска за няколко $-ра да отиде на митница...та да знам как да пускам поръчките.

# 430
Здравейте, да ви питам все още ли сумата за да не отиде в митница е 20 $? Имам предвид след като долара поскъпна. Питам понеже в aliexpress трябва да е под 30 лв, което е около 17 $, а не ми се иска за няколко $-ра да отиде на митница...та да знам как да пускам поръчките.

Няма значение от кой сайт пазаруваш. Щом пазаруваш извън ЕС сумата е 30 лв.

Дали ще отиде на митница или не, е чист късмет. В последните месеци митниците почти всяка пратка(дори и под тази сума) си отиват там, за да се вземе една пощенска такса от 2-3 лв. Има и такива които не отиват дори и на по-високи цени. Всичко е късмет.

# 431
  • София
Първоначално Здравейтее... wavey И много съжалявам , че моя проблем не е за тази тема , но тъй като тук всички си говорят за телефони, таблети исках да спомена и моя проблем с един таблет тъй като се надявам да ми помогнете. Simple Smile
Купих един таблет Lenovo на малката ето ви и една снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/419/7824419K.jpg
Ии...след като минаха около 1 или 2 години той започна да не отваря никакво приложение пише:
Unfortunately , ( тука  програмата която сте натиснали ) has stopped. И така не отваря никакво приложение което искаме да отворим.  Sad Също така не можем да инсталираме пак никакво приложение от Play Store , защото пише:
,че приложението което сме искали да свалим било invalid и така ама то е на всяко приложение .   cry
Вече за нищо не можем да използваме този таблет( нищо не отваря,нищо не сваля). Пълен ужасс.. #Crazy.!!! Моля ви помогнетее...!!! newsm45
Оправи ли го?
Ако не си пробвай да го рестартираш, но губиш всичко което е качено, снимки, музика, програми. Така че ако можеш си ги запиши някъде на друго устройство.
Отиваш в settings-privacy settings- factory data reset.
Така се скапваше 1-вият ни таблет, и след като го рестартирахме по този начин се оправи.

# 432
  • София
Благодаря  bouquet

# 433
  • София
Отчитам се с последната поръчка на някои дреболии:

Мини гребенче - не е лошо реална снимка
Четка за коса - не съм впечатлена, малка ми е, зъбчетата не са твърди и се кривят постоянно Реална снимка
Гъба за баня - Принципно си купувам от тук, но сега ще пробвам тази от сайта
Бельо: http://www.buyincoins.com/item/44973.html и http://www.buyincoins.com/item/54249.html - Не ми допадат, тънки са и ми се струват много малки. Реални снимки 1 2 3
Кабел за iPhone - доволна съм
Калъф за таблет - не е добре ушит, реални снимки 1 2 3

# 434
  • Казанлък
Вчера получих пратката от 19 януари  Peace

Това портмоне по поръчка на колегите.
И отново атомайзери във няколко цвята и няколко огледалца-бисквитки. За малките презенти за 8 март  Joy

Общи условия

Активация на акаунт