Пазаруване от miniprix.bg - 31

• 61 794
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
Аз да се оплача, взимам си пратката току що .. отварям и какво да видя... някаква стара РАДИОСТАНЦИЯ!
Викам си край тези ме изментиха , звънях на спиди и щели да търсят къде е моята пратка, явно грешката е тяхна.. платих 29лв имах и ваучер използван.. дано да не изгоря, уби ми се мерака направо , едно яке поръчах... 

Сега като се замислих как не се усетих че не е в плик на минито а на спиди ...  ooooh!

Rali,пожелавам ти да си получиш партката.Дано тази радиостанция да има сантиментална стойност за получателя си..иначе не знам!Ужас,очите ти на 100 трябва да са,когато получаваш от Спиди!

# 706
# 707
боти - твърде груби за моя вкус, ще пътуват към кораба-майка.
червени тигри - нося 38 и този взех, идеално точни.

# 708
mantonia, със здраве да си ги носиш!
Разкош е това! Сърбят ме ръцете....

# 709

Кажи нещо повече за ботите, моля  Simple Smile Отговарят ли си на номера, марка, стават ли за момиче?

# 710
Взех 38 - имат аванс поне половин номер, което е приятно за по - плътен чорап. Мисля,че за тийн са ОК. Не мога да се отърва от усещането, че кожата ще пуска и цапа - стои като неравномерно нанесена. Иначе вътре се вижда тънък дунапрен - под самата подплата /изк./, между нея и кожата като изолация, което или ще топли или ще запарява.

# 711
mantonia, със здраве да си ги носиш!
Разкош е това! Сърбят ме ръцете....

newsm53
Страхотни!

# 712

Кажи нещо повече за ботите, моля  Simple Smile Отговарят ли си на номера, марка, стават ли за момиче?
И аз взех тези боти днес, на мен ми харесаха. Нося 35-37 в зависимост от обувката и тук 35 ми станаха много добре, бих казала че си отговарят. Не знам как ще се държат като качеството, но мисля да ги оставя. Тези също:
http://www.miniprix.bg/produkt/1112455 приятен потник
И една памучна раирана блузка много хубава, но не мога да я намеря.

# 713
HeHe може ли да премериш стелката на ботичките, ако не те затруднявам  Praynig че и аз се чудя 35 ли да взема - 37 ли  Thinking

# 714
....
И една памучна раирана блузка много хубава, но не мога да я намеря.

Влизаш в Моят профил -> Моите поръчки -> (избираш поръчка) -> Детайли -> до всеки продукт има номер, натискаш го и вече копираш линка на този продукт.

Вместо да си играеш да търсиш, така става най-лесно намирането на продукт, който си купила, а понякога и няма друг начин. Simple Smile

# 715
  • StZ
Кои са ботите Голдмуд? Аз май съм пропуснала  Embarassed

# 716
HeHe може ли да премериш стелката на ботичките, ако не те затруднявам  Praynig че и аз се чудя 35 ли да взема - 37 ли  Thinking
Ами стелката не може да се свали, но доколкото измервам вътре е към 23 см. Моят крак е малък- 22 см без малко, така че прецени дали 37 няма да ти е много голям или 35 много малък. И аз исках да хвана 36, но така стана по-добре.

ЧревоУгодник, благодаря! Ето я блузката- http://www.miniprix.bg/produkt/1113082

# 717
# 718
  • StZ
Благодаря, inka2001!  Hug
Ами сега  ooooh! Точно от тези дето най - много харесах няма моят номер  Joy ще има разорение

# 719
Благодаря, inka2001!  Hug
Ами сега  ooooh! Точно от тези дето най - много харесах няма моят номер  Joy ще има разорение
за нищо  Hug
Аз по принцип всички ги харесах най-много  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт