Споделете 181

• 66 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
То човек като не чака нещо, накрая го изненадват много приятно с какво ли не. Имам си Бейлис ... цяла бутилка! Вождът ми осигури закуска като ми купи кроасан детето, а с благоверния сме се забавлявали до никое време вчера как сутринта ще ми подари една ел. четка за зъби, която заедно купихме преди време, но още не съм я отворила. Та я опакова, та я кри ...  Обещах му да се изненадам .... Накрая наистина ме изненада - забрави да ми я подари  Joy

Ео, честит празник   bouquet   bouquet   bouquet

# 61
  Саня, на 5 годинки всичко изглежда голямо.  Hug
Върнахме се, а очите ми още виждат неща на хиляди километри, в носа ми аромати оттам, а в ушите - шума на магия. Много съм щастлива. И вдъхновена.
  Аз подарявам непрекъснато - всеки път като харесам нещо за някого. На точната дата може да нямам пари, мен да ме няма или акъла ми - последното е сигурно  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 14:39 от Елинор 777

# 62
Тиуг, честит празник и на теб  Hug

# 63
  • Варна
Честит рожден ден на Ео и на Туиг!  Grinning

# 64
  • Ямбол
Аз тази година си забравих годишнината от сватбата. Не че сме я отбелязвали с фанфари, но този път я забравих, просто ми беше много приятно в планината и не съм мислила за такива незначителни неща Wink Обаче и съпругът нищо не каза и още не съм го подкачила какво стана, че и двамата забравихме или се е сетил, а си трае....

# 65
  • Майничка
Туиг, Ео, да илядите! Hug

# 66
  • Казанлък of all places
Честит празник,момичета!

# 67
Завръщам се. Тук ужасно много се е променило........
Уютно е да видиш познати лица.

# 68
  • Майничка
Ти да видиш кой долетял! Laughing
Добре дошла, дъще на Седящия бик!  bouquet

Току-виж и Сопрано наминал...

# 69
Хубаво е да се пътува в чужди страни. Да се обогати човек, да види свят. Но който няма възможност да го прави, може да пътува из родината БГ. И пак да види много нови неща, и пак да се обогати. Дори да не се е отдалечил много от мястото където живее. Който не вярва, нека посети някое малко градче или село, и сам ще се убеди...

# 70
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еее, открих ви! Върнах се да ви прочета какво сте писали от първа стр. досега. Наложи се да се върна и на последната стр. на предната тема, за да видя какво е сполетяло Анге толкова накуп. Слава богу, цяла си е, успокоих се.

Вълк, много ме зарадва със снимката на Лаленцето, голямо бонбонче е.
И  мен пред малко повече от месец, баш на рождения ми ден, ме зарадваха с едно майско цветенце.

За рождените дни (и Коледа) съм обявила официално да ми подаряват книги. Но и там може да се сбърка - понякога получаваш нещо, което вече имаш. Получих и четец, обаче не го харесвам. Не мирише на хартия, не можеш да го прелистваш уютно назад-напред...не ме кефи.

# 71
Споделям, че ми липсвахте. Дори не съм ви прочела, за га го кажа,а след малко ще ви чета.
Споделям чудна почивка и споделена любов с природата. Времето ни беше прекрасно, пощади ни и събрахме много слънце. Возихме се и на Ропотамо и след като се преместихме на "друго" море, тогава преля. Но пак имахме приключение. Лодката ни се счупи баш при открито море. Всички, дори и бебетата запазиха самообладание, сал един русин малко се втрещи. Пожела да слезе някъде? и при море гладко като тепсия попита дали може да ни отнесе морето.
- Може, в Одеса сме след 5 минути!
Така го "успокоихме", но всичко приключи благоприятно! С възторжени възгласи и прегръдки.
Обичаме морето. А малкото бебе се къпеше безстрашно дори и на големи вълни.

# 72
   Бях на село, шматках се по естествени чешми, взимах си от земята паднали кайсии и круши, късах си джанки. Пустиняците имат една точна дума затра.
   Бабички се легитимираха и аз се легитимирах, а те възклихваха еее, бре Цонее, ти ли си?! Пращаха поздрави на мама, аз за помних три - Ганка на Тъцата, Мурадина и на Надка едрогърдата майка й. Мурадина е проклета и известна, тя няма нужда от идентификация по джинс. То на нейния мъж викаха Мурадинин Гошо. Мене ме знаят като на Раоулу Керча мунчето, на Бойка вдовицата.
  Всяко лято пред портата има самораслек някое цвете, миналата година ме посрещаше тъмноока теменужка, поникнала в пролуката между каменния праг и каменната ограда. Тая година е жабка.
 Кучето ми е копеле от майка болонка и обича да си ляга във водата, изтичаща от каменните корита на чешмите. Казва се Чарли, на Чарли Чаприн.

# 73
   Имам котарак, който лапа мухите. Ама буквално. Отварям му устата, взимам му бръмчащата играчка и му обяснявам, че тая гадинка не се яде. Че след като е ял шунчица това ще му развали вкуса. И той послушно отваря уста до следващия път. Това котките са като децата - чака мм да замине на работа да се гушне в извивката на краката ми. А като се върна след отсъствие ми се цупи поне един ден и ме заобикаля с навирена опашка. Погледа му е на синьокръвен.

# 74
  • София
Искам да споделя нещо....

Акаша, докъде стигна???аз полудявам: / няма на кой да кажа.ще се пръсна

Общи условия

Активация на акаунт