“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 910
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, може ли да ми кажете откъде мога да си изтегля сериите 1, 2, 3 със субтитри. Ронеже в посочените от вас сайтова няма никакъв сийд...  Cry

# 226
LINAAA3121,.... ot    asi-bg.net    Grinning

# 227
  • Варна
desislava34  Heart Eyes Имаш ли нещо против да ми разкажеш какво се случва на ЛС?

И аз се присъединявам към молбата  Praynig

Момичета, при първа възможност в близките 2-3 дни -с удоволствие ще ви пиша, тъкмо ще си го припомня....

# 228
LINAAA3121,.... ot    asi-bg.net    Grinning
Да, но аз искам със субтитри и да има сийд???  Rolling Eyes

# 229
  • София
https://www.youtube.com/user/aylinlivalenli/videos - Тук ги има с български субтитри.

# 230
  • Варна
Десинка, добре си си дошла, липсваше в темата! то май останахме малко де!
и аз да се присъединя за разказ на лични, много ми беше интересно!

тоя Джемил- многострадалната Геновева и тъпата му алчна майка не мога да ги понасям! самата актриса ми е страшно антипатична! като живееше на гости у Бетюл се показа такава готована и мързелана, само сядаше на масата и чакаше да и прислужват! а малоумния и син от 20 серии само реве, писна ми, честно! колкото не можех да го понасям с " мачовското" му поведение, сега не мога да го трая като ревльо! то егати бебето бе! реве та се къса за всичко!

Ифет и тя не знае изобщо какво иска! тръшкаше се за Али Ихсан,много и липсваше, много го обичаше... после рева за Джемил и се среща с него....абеее....нямам думи!

# 231
  • Варна
Мерабаааа, момичета! Гледам, че темата е доста позамряла......снощи ме осени литературния дух и ви разпратих туй-онуй на лс.

Петенце, то целия сериал идва чок драматичен- и на мен ми дойдоха в повече драмите.......сценаристите в опитите си да  заплитат действието измислят какво ли не....само метеоритен дъжд не се беше изсипал върху главите на Иффет и Джемил, ама де да знам.... newsm78 newsm78 като се сетя за финала си мисля, че това може да е било планирано за продължение....... #Crazy #Crazy
Общо взето въпреки голямата си любов Ифет и Джемил така и не могат да я изживеят спокойно и щастливо- в целия сериал тези моменти се изброяват на пръстите само на една ръка......все нещо лошо и трагично им се поднася......а пък сълзите и сополите присъстват неотменно отначалото до края........Наистина драмата е в повече, дет се вика "манджата е много пресолена".....

Айде бай от мен, и не забравяйте по-честичко да се отбивате тук....   newsm51 wavey

# 232
  • Варна
Десинка, права си, наистина ми идва в повече на моменти! отначало бях върла фенка на филма, после почна да ме дразни, ама гледам де! благодаря ти пак за разказаните напред серии, миличка!

# 233
Здравейте  Hug
За първи път не можах да изтърпя ДФ да излъчва епизодите на час по лъжичка и изгледах сериала с бг субтитри.
Благодаря на Мелекк   Hug за линка, който пусна и на момичетата, които са превеждали сериала и качвали субтитрите  Hug
Много драма имаше до сега и предстои до края на сериала. И на мен ми дойде в повече, но не съм прескачала нищо и изгледах всичко.....
Чувствата ми към героите са противоречиви. Но си имам любимци - Ерхан и Ариф бей....Не, че и двамата не допускаха грешки, но са широко скроени и дори забавни.....Нямам никакви колебания относно Дилек - злобата и гордостта й е отровила душата.....
Джемил ме разочарова още в първите епизоди, а по-късно и Иффет....Много лъжи, много сълзи.....много драма.....

# 234
Нещо много почвам да му се ядосвам на тоя филм  #Cussing out
Някой който го е гледал ще ми напише ли на лс до кога този Али Иксан ще се държи така с Иффет?Кога тя ще се събере с Джемил? Как се развива в общи линии действието напред? Много ще съм ви благодарна  Hug

# 235
 PraynigМоже ли и на мен да пратите кратък очерк как се развива сериала?
Интересно започна, но някак много бавно се развиват нещата.На моменти ми става досадно чак

# 236
  • Варна
Здравейте момичета, как сте, как сте?
Както виждам редиците ви доста са оредели, а и тези от вас, които все още гледат сериала вече са доста отегчени.... smile3507 newsm62...ами така е като дават на час по лъжичка.......Не знам точно до къде са стигнали по Диема с излъчването, че карам един вечерен курс, но горе-долу имам някаква яснота и ще си позволя за по нетърпеливите от вас накратко да подхвърля предстояшите събития. На момичетата, на които разказвах по-подробно в най-скоро време ще им пиша.... Laughing Laughing
Така, айде сега малко инфо, значи:
Скрит текст:
Много скоро Джемил ще се усети какво е намислил Али Ихсан, за да ги остави на улицата и това до такава степен ше го вбеси, че ще придума Нил да се върнат да живеят при баща й като едно задружно семейство.......в къщата никой няма да бъде себе си и всеки ще играе роля, без разбира се Дилек- тя е най-последователна в омразата си от началото до края.....не след дълго обаче Ифетчето ще разбере, че не може да мери сили с Джемил и  АИ и решава, че не си струва да се бори за нищо повече.....абе демек разбирайте ще се самоубива , ама Джемил нали е нейния човек случайно се озова на точното място и в точния момент и я спасява.......решават да бъдат заедно, а не след дълго избягват..... АИ съвсем подивява, разбира къде са се скрили и ги подпалва както спят.... #Crazy #Crazy.......без малко живи да ги опече, обаче Джемито се буди навреме и пак се проявява......Връщат се в Истанбул, Ариф се опитва да ги защити и ги прибира в дома си......АИ като разбира, че не са умрели изперква и нищо не го спира вече- първо стреля по Джемил и го ранява, а после организира отвличането им от дома на Ариф.........води ги в изоставена вила недалеч от Истанбул и се гаври с Джемил и Ифет както си иска, а накрая решава да ги убие и двамата.....обаче дъщеря му Нил инстиктивно се усеща къде ги е скрили ,отива на място......освобождава ги и им помага да избягат.....абе изобщо тя се показва като доста положителна персона след всичко, което изтърпя по вина на Джемил.Тъкмо се качват в колата на Нил и ей го на пристига Али Ихсан след поредна доза алкохол и болкоуспокояващи.......размахва патлака и стреля, обаче Нил препречва пътя му и той улучва нея, а Ифет и Джемил избягват.АИ вече не знае къде се намира, мисли, че е убил Нил и я изоставя, търчи да преследва двамцата влюбени, за да ги убие.......настига ги до една бензиностанция и блъска Джемил с колата, после  се самоубива като държи пистолета си с ръката на Ифет, т.е заставя я тя да го застреля......в крайна сметка макар и мъртъв успява да раздели Ифет и Джемил- него праща в болница( както и Нил, която все пак оживява), а Ифет се озовава в затвора за убийство

Така .....момичета, мисля за сега да не ви разказвам повече.....за да ви е интересно все пак....още повече , че подробностите са спестени.....следващата част ще е по-хубава и положителна, там е и най-красивият момент във филма.......обаче за него ще ви разкажа друг път, ако искате разбира се.........Спокойна нощ на всички  и приятен ден от мен!!!! wavey wavey

# 237
Здравейте момичета, гледам филма ог първата му серия, но наистина и на мен драмата ми идва в повече, а за лошото отношение на Али Ихсан  #2gunfire л Много се радвам че споделяте какво следва да гледаме, така ми става по интересно дано станем повече в темата.

Имам един въпрос, какво става с Дилек и Ариф
 Laughing Laughing Laughing Лек ден

# 238
boat,....Дилек и Ариф ще се съберат,после тя ще го напусне и ще се държи много лошо с него.А той продължава да я обича,разболява се ,преди операцията прави завещание,в което оставя 1/2 на Дилек и 1/2 на дъщеря си. Джемил знае всичко това . Тя идва в болницата,но той е умрял вече. Джемил ѝ предава пръстена,който ѝ беше оставил Ариф... (Дано ме разбрахте,доста объркано го написах) Grinning Grinning

# 239

Общи условия

Активация на акаунт