Препоръчайте клиника за премахване на 20 годишни мазоли

• 286
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, баща ми има много дълбоки мазоли. Търся мнения за клиника, която премахва такива. Търсих в интернет и тук, но така и не открих мнения за минали по този път. Клиники ми излизат всичко на всичко три в Гугъл.
Благодаря предварително

# 1
  • София
Привет, хубаво е да кажеш все пак за кой град иде реч.
Второ - мазоли или нещо друго, гледал ли ги е кожен? Била съм на кожен и се видя, че с киселината няма да стане.

Аз имах кокоши трън и ми го изгориха в студио за лазерна епилация, кожен лекар.  Намира се малко преди 5-те кьошета, 5-6 пъти му смениха името, записва се час около 1 седмица по-рано. Гр. София.

Стъпки: 1. Отивате на кожен лекар и изяснявате какво е образуванието на баща Ви. 2. Питате за препоръки за лечение, не всеки мазол се гори. 3. Записвате си час и действате.

Възтановяването е много бавно, отнема месеци и доста болезнено.

# 2
Кожно-венерически център (бивш диспансер) към 29 ДКЦ.
Може и с талон (не направление) от ЛЛ. ЛЛ знае какъв точно да напише, когато обясните, че искате да заведете баща Ви в кожно-венерическия диспансер.
На детето ми скоро му махаха кокоши трън с лазер терапия там, имаше много баби и дядовци, които чакаха с подобни проблеми.

А преди да тръгнете изобщо към такова нещо, консултирали ли сте се с медицински педикюрист?

Общи условия

Активация на акаунт