Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 32 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Момичета от ЛЛЛ,

Да, молим и за вашето мнение. И моят бебок напоследък суче по-малко. Но, не спира да връща, сякаш е преял и да повръща по малко. Така сме от началото. Но значително по-кратко време суче, вече пропуска и нощното хранене. А понякога се и буди. Пишка много. А напоследък се случва да ака веднъж на три дни  Shocked Изцяло на кърма сме. Нормално ли е това задържане и дали нее недохранен? Не сме от най-едрите, но не наддава по-малко от 800гр на месец.

# 76
  • в 1001-та нощ
А ние можем да се похвалим, че от седмица се наспиваме Simple Smile слагам го да спи в около 22ч, събужда се около 7-7:30 сутринта за закуска и после пак заспиваме, следващото хранене е в около 10-10:30 и тогава окончателно ставаме и двамата в добро настроение и бодрост  Heart Eyes

# 77
Привет,
И моя мъник вече сучи по-малко или пък по-бързо. Споделете как процедирате нощем. Нашето последно хранене е около 21-22 часа, а през нощта около 4-5 часа. За това време гърдите ми направо ще се пръснат. През деня хапва на 2.5-3 часа. Незнам дали ще се регулира от самосебе си кърмата Thinking Не ми се иска да цедя през нощта защото ме е страх така да не го увелича още повече.

Страхотни снимки на бебенца показвате- да са ви живи и здрави! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 13:35 от Грозното Патенце

# 78
А ние можем да се похвалим, че от седмица се наспиваме Simple Smile слагам го да спи в около 22ч, събужда се около 7-7:30 сутринта за закуска и после пак заспиваме, следващото хранене е в около 10-10:30 и тогава окончателно ставаме и двамата в добро настроение и бодрост  Heart Eyes

И ние сме така  Grinning само дето понякога не зазпива пак. Но направо съм се преродила. Първия месец и нещо като се будехме на 2-3 часа денонощно направо бях труп, бях на предела на физическите ми и емоционални сили. Първо дете ми е, знаех че ще е изморително и трудно, но чак толкова не си до представях, на моменти имах чувството, че няма да издържа....но....вече всичко е наред и влизаме в ритъм Simple Smile

# 79
  • elhovo
привет и от мен днес.
аз също бях така първите 2 месеца докато Деси не спря да се събужда през вечерта.имах чувството че направо ще полудея в даден момент,понеже аз съм си поспалана и бях свикнала да се събуждам докато заспя.бях на ръба също като теб,гери!но сега вече когато не се събужда или пак се буди само за вода за около 5 10 мин.е друго нещо...родих се и започнах да влизам в ритъм като теб.после ставаме към 6 сутринта и после чак към 9:30,10:00ч.и наистина се усеща промяната.....

# 80
Аз да кажа пак за по-краткото сучене. Бебчовците са вече по-силни и са способни да изсучат много бързо необходимото им количество. Като започнат и сами да си въртят главите насам натам, светът ще стане толкова интересен, че може още по-често да започнат да забравят да ядат.

# 81
ама как така сами да си въртят главите? Даниел вече се обръша сам накъдето си иска и вечер слагам възглавница зад него за да не падне от леглото.. като е по корем главата изобщо не я пуска надолу аз мислех че е нормално вече да си прави така

# 82
Имам предвид да любопитстват. Да си въртят главата, за да видят нещо.
Нашата дама вчера е успяла да си вдигне главата от легнало положение. Много била щастлива.

# 83
Ние си вървим главата
Като я вдигна да гледа напред върти наляво надясно многи е смешна
Вече сме 61см за 1 месец 700 гр док каза че е добре за кърмени бебе
Надявам се са в добре това наддаване
Каза да си преценя и да я захраня по късно ако искам  
Ще чакам до 6 ако имам кърма разбира се
Каква гимнастика правите на бебоците ???

Ние не обичаме по корем да стоим
 запушват ни се слъзните каналчета
Ще я водим на офталмолог
На някого случвало ли му се ?
Едното и другото се редуват капките помагат временно
Доста неприятно
Док каза до 6 месеца се чака после оперативно  Confused
Хубав ден

# 84
# 85
За запу6ените канал4ета на мен ми казаьа масаж от към вътре6ния ъгъл на окото:
Инфо от нета

Масаж: Показалецът се поставя върху общия каналикул, за да блокира рефлукса през пунктите и след това се масажира с движение към нослето. Това се повтаря 4 пъти на ден с по десетина движения, като се внимава да не се нарани кожата, която в тази област е много фина.
При липса на ефект от това лечение до 6-ти месец - насочване към специалист за преценка на последващото поведение.

# 86
mactub
 Hugблагодаря ти Hug
Ще опитам
И тя ми каза за масаж но не показа Wink

# 87
Привет и от мен. Отложихме ваксината и днес, взеха секрет от нослето за по-сигурно. Така съм по-спокойна.
Лекарката ме попита кога ще го захранвам. Не точно захранване, но сокчета между храненията да му давам. Аз й обясних, че възнамерявам след 6-я месец да го направя. По думите й обаче, това било грешно. Изследванията при захранени след 6-я месец кърмени бебета показвали анемия, докато при захранени по-рано - нямало никакви отклонения.  Rolling Eyes
Вкара ме в размисъл. Вероятно истината е някъде по средата.

Момичета от ЛЛЛ,
вие какво ще кажете по темата?
Благодаря   bouquet

# 88
Привет и от мен. Отложихме ваксината и днес, взеха секрет от нослето за по-сигурно. Така съм по-спокойна.
Лекарката ме попита кога ще го захранвам. Не точно захранване, но сокчета между храненията да му давам. Аз й обясних, че възнамерявам след 6-я месец да го направя. По думите й обаче, това било грешно. Изследванията при захранени след 6-я месец кърмени бебета показвали анемия, докато при захранени по-рано - нямало никакви отклонения.  Rolling Eyes
Вкара ме в размисъл. Вероятно истината е някъде по средата.

Момичета от ЛЛЛ,
вие какво ще кажете по темата?
Благодаря   bouquet

Ами не знам, но аз определено няма да чакам до 6 месец, който каквото да ми казва, просто така го чувствам. Като направим 4 месеца ще пробвам малко скоче ще видим как се чувстваме и така.... 6-ти месец и то за малко сокче от ябълка или морков много ми се вижда късно. А ние сме само на АМ, тъй че абсурд да чакам да направи 6 месесеца.

# 89
и аз съм в чуденка моята педиатърка каза 6 месец захранваме най рано в 5 и то със зеленчуковите пюрета защото ако му дам сокче преди това нямало да ги иска а само плодови не било препоръчително..... ми аз като гледам комшииката нейния е на 7 месеца яде си пюрета супи намачкани банани попара и то със сигурност не от месец. Незнам то едно мнение по въпроса няма ще гледам май по малкия ако не го засища млякото почваме манджата

Общи условия

Активация на акаунт