Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 465
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Много съжалявам , naskomimi ! ooooh!

# 736
  • София/Стара Загора
naskomimi   action032 Hug не се предавай, поплачи си малко и отново опитай, бебчето ти те чака, някъде там е, просто сега не е бил моментът да ти се покаже  Hug

# 737
Моят 3ти опит инвитро завърши безславно. Отново нищо, ама грам нищо, даже имплантация не е имало. А ми слагаха лекарство в матката, за да се чувстват по - добре ембрионите, ама не.  newsm78
Направо вече не знам къде е грешката, явно пак в качеството на ембрионите. Май ще минавам на план Б, осиновяване.
ania12 , няма лошо да пуснете документи за осиновяване, но не спирай и с опитите. Вярно е, че даваме луди пари за тези химерни бебета, ама си заслужава! В нашия парк има майка с две дечица - едното осиновено, другото нейно. Когато е била в 6тия месец бременна са й се обадили за осиновяване Simple Smile. Сърце не им е дало да го откажат детенцето. Та сега й е весело с едва проходило момченце на 1г2м и бебче на 2месеца.

naskomimi , следващият опит ще е твоят!

Момичета, време е за нова тема. Нека някоя позабременяла скоро да пусне следващата  Simple Smile.

# 738
Привет!
Момичета, в надежда ме накараха да си направя кръвен тест и рзултата много се различава от коментираните тук. Трансферът на 5-дневни бластоцити беше на 24,07, HCG е 12823. Някой има ли представа, дали тези нива са нормални?

# 739
zoribori,моя трансфер също беше на 24.07.на три 5дневни замразени ембриончета.на 13 ден (06.08)кръвния тест показа чхг1519,като се има предвид,че трябва да се удвоява на 24 часа....към днешна дата не знам колко трябва да е станало вече.какво те притеснява във твоя резултат?

# 740
Трябва ни нова темичка... Някоя бременна добра фея да я пусне и да поръси с прашец:)))

# 741
zoribori,моя трансфер също беше на 24.07.на три 5дневни замразени ембриончета.на 13 ден (06.08)кръвния тест показа чхг1519,като се има предвид,че трябва да се удвоява на 24 часа....към днешна дата не знам колко трябва да е станало вече.какво те притеснява във твоя резултат?
Мерси за информацията. Не знаех, че се удвоява всеки ден. На рецепцията ме питаха, колко емриона са ми тасферирани. Уплаших се да не би единият ембрион да се е разделил на две за еднояйчни близнака. В рода на мъжа ми има 4 такива двойки. Информацията, която ми даде ме успокоява, че може и да са само 2.

# 742
Момичета,да ви попитам,някоя от вас да продължава да пие достинекс след преглед и установена бременност,притеснявам се дали нещо не съм разбрала и нетрябва да го пия.
Лекарката каза да продължавам със всички лекарства....но  чета.,че при бременност не трябва да се пие
Дали да не звънна на спешния?

# 743
Момичета,да ви попитам,някоя от вас да продължава да пие достинекс след преглед и установена бременност,притеснявам се дали нещо не съм разбрала и нетрябва да го пия.
Лекарката каза да продължавам със всички лекарства....но  чета.,че при бременност не трябва да се пие
Дали да не звънна на спешния?

Пие се до установяване на сърдечна дейност, някъде до 7 г.с., ни ти пак си звънни.

# 744
Благодаря ти,успокои ме малко
Когато одидох първият път беше рано за сърчице,.но следващият преглед ще е по мои сметки в около 11г.с., а аз пия по половин хапче всяка вечер,не е ли множко....?

# 745

Ами, не знам, явно ти е било дадено против хиперстимулация, така ли е? Ако е заради висок пролактин е обикновено по една таблетка седмично. Значи звънни, ако е необходимо, да ти коригират дозата.

# 746
Обадих се ,казаха да го спра,изписаха го поради възможностз а хиперстимулация, Надявам се да не е проблем,че съм го пила толкова време,така се притесних

# 747
Обадих се ,казаха да го спра,изписаха го поради възможностз а хиперстимулация, Надявам се да не е проблем,че съм го пила толкова време,така се притесних

Не е проблем, не се притеснявай, по-гадна е хиперстимулацията. Проблем е ако, се притесняваш, така че веднага спирай  bouquet

# 748
ох инка спрях го но ми се е свило сърцето, дано бебчето да ми е добре

# 749
Здравейте и от мен. Голям карък ме е подгонил. След като прокървих миналата седмица ми пуснаха пак кръвен 21000 чхг (петък). Сега пак прокървих и имам силни болки. Защо така трябва да се случва  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт