Продаване чрез Etsy

• 357
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мацки Animal Heart Eyes Cat
Питането ми е дали някоя от вас е ползвала тази или алтернативна платформа?
Какво е мнението ви и какво трябва да знам, захващайки се с нея?
За какво иде реч - правя хендмейд неща, порарявам на приятели, но много обичам да правя и винаги ми остават в повечко. Затова искам да се отърва от тях, като изкарам доходи поне да си избивам материалите на първо време, а по-нататък ако имам възможност и късмет да продавам повечко.
Благодаря ви за отделеното време Flowers Tulip

# 1
Едва ли ще излязат сметките, трябва и ДДС регистрация.

# 2
Има хора, които правят много хубави пари точно от тая платформа но има и които отиват в канала, като всеки бизнес, който го може може Wink

# 3
Много зависи от това какво ще предлагаш, и как ще го предлагаш.
Конкуренцията е голяма, но ако имаш добър нюх за маркетинг, снимки, SEO, можеш да изкарваш прилични доходи. По-лесно е да се продават неща с по-висока добавена стойност.
Иначе е голяма хамалогия, ако продаваш евтини, дребни, неща.
Не пречи да се пробва, не е нужна кой знае каква инвестиция.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 20:41 от anonymiss

# 4
  • По света и у нас
Много е заспала и пипкава платформата.

Алгоритъма те изкарвал напред ако имаш над 60 артикула до колкото ми обясниха, аз нямам толкова неща; плащала съм за реклама но май не проработи.

мисля че взимат към 6-10 процента от цената на артикула като продадеш, зависи какво продаваш може да нямаш никакви продажби а може да имаш много.

Една приятелка има два акаунта с единия има поръчки всеки ден, а с  другия трябва да се разправя да го бута, да публикува снимки.

В самото Еци те учат какво да правиш за да те забелязват, но на мен ми идва в повече.
По- ми е интересно да си творя нещата отколкото да ги предлагам.

Искат да пускаш повече снимки, видеа на артикулите си - трябва солидно време и търпение.

Моят Еци акаунт е супер заспал, на година по 3-5 работи продавам, на зет ми също - каза че тази година нищо не е продал.

Еци ми взима по 10 стотинки на артикул на месец за да е активен артикула.

И такива работи. За сега не зная по-добра платформа , по известна от Ецито. Малко е заприличало на амазон, защото е пълно с китайски масови прозведения, но това е положението, не ми се занимава да си правя цял мой онлайн магазин.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 06:02 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт