Трудната за отваряне храна

• 13 113
  • 133
  •   1
Отговори
Здравейте! Направих тази тема малко да се посмеем. Ако мястото и не е тук, моля да я преместите. Наскоро ми се случи да си взема айран от тозих на Meggle от тези, които ги рекламират, че лесно се отварят и ето какво стана: Joy Joy Joy Joy Joy

# 1
Какво стана?
От снимката не се разбира? Аз съм купувала от този айрян и наистина лесно се отваря.

# 2
  • Варна
И аз не разбрах какво е станало с айряна. Иначе много "обичам" безалкохолни, на които трябва да режа капачките с нож и консерви, на които "ухото" за отваряне се откъсва и ти остава в ръката.

# 3
Много мразя да отварям вакуумирано сирене- с нож ли, с ножица ли, че като се разтече саламурата...
+1 за консервите.

# 4
Аз пък редовно си оставам с пръстенчето от олиото на пръста и без отворена бутилка в крайна сметка Mr. GreenДа  не говорим за майонези,кисели млека,вафли и т.н.,дето уж имат обозначено място за отваряне,но пак се опира до ножа.Вкъщи  в такъв момент се майтапим ,че затова най-добре е да избираш българското,винаги има екшън при разпечатването Laughing

# 5
Редовно купувам консерви без пръстен при положение, че вкъщи нямаме отварачка. Crazy Голяма борба пада. Кисело мляко рядко отварям наведнъж, спагетите редовно ги разпилявам при отварянето, а мляко в кутия без капачка вече не купувам, защото така го рязвам в крайчето, че подлива при всяко сипване Mr. Green

# 6
Спагетите ги отварям с ножица и не ги пилея. И един трик използвах, получи ми се, някъде готвач бе дал съвет- хващаш неотворените спагети и с все сила удряш дъното им по плота на кухнята и пакета сам се отваря.

# 7
  • София
Стана ми интересно какво се е случило с айрана  от снимката ...newsm78

Дари От години отварям само по този начин спагети , ядове нямам.

Наскоро ги отворих така пред милото и той беше ей така  : Shocked Shocked !
Не бил виждал такова отваряне  Laughing Laughing

# 8
 Grinning Значи е изпитано. Hug
А някой отварял ли е вино като го удари в стената ли беше, имаше нещо подобно. Аз нямам тирбушон, все не си купувам и ми е мъка с отверка и чук или с вилица. Embarassed

# 9
Откакто имам ето такава отварачка за консерви, се "родих". Супер лесно се отварят.

# 10
За айрана ще обесня... Първо опитах да го отворя от обозначеното място и не се получи, колкото и да дърпах. Отказах се и реших, че просто ще го продупча със зъби. Е и това не стана. Обелих цветната пъкривка и открих дупката за сламка. Тогава се сетих как се отваря...  Grinning Гледала съм рекламата преди, но кой да се сети. Е обелих цялата опаковка, но мястото за дърпане си остана непокътнато и още не мога да го издърпам.  #Crazy Сега се сезам и за друг смешен случай...  Мама обича да пие чая с бучка сирене в него. В хладилника беше останала само моцарела. Тогава бяхме купили за пръв път да я пробваме. Мама без много да мисли какво всъщност е моцарела, взима ножицата и я прерязва. Цялатя се оля, а аз паднах на пода от смях. Това с моцарелата не е много по темата, но е нещо подобно.

# 11
Аз консерва, ако видя, бягам. Винаги се порязвам при опит да я отворя. В къщи има около 5 отварячки, но нямам ни най-марлка представа къде са.  newsm78

# 12
А някой отварял ли е вино като го удари в стената ли беше, имаше нещо подобно. Аз нямам тирбушон, все не си купувам и ми е мъка с отверка и чук или с вилица. Embarassed

Виждала съм как го правят този номер. Дъното на бутилката се обвива в хавлия и тогава се удря. Обикновено тапата излиза, но понякога бутилката се чупи и...  Mr. Green
Абе, петно от червено вино на стената не изглежда много добре, да ти кажа.   Laughing

# 13
Определено по добрия начин за отваряне на вино е тирбушона  Laughing.
Аз се "боря" единствено с бутилките олио, всичко друго за което се сетя, си се отваря лесно  Peace

# 14
Доста бг бисквити за залепени сякаш няма никога да бъдат отваряни.
Аз лично се затруднявам с отваряне на леща, ориз и т.н. Все не ми е под ръка ножицата и уж внимателно разкъсвам опаковката, а всеки път разпръсквам от съдържанието. Но най-много се ядосвам, когато на бг продукти (примерно кутия сирене) пише "Отвори тук", а от там с голи ръце е невъзможно да се отвори.  

Общи условия

Активация на акаунт