Трудната за отваряне храна

• 13 114
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
Суха луканка се бели лесно като се намокри малко. За домашна луканка върши страхотна работа.
Не винаги обаче, понякога става по-зле положението.

Вместо да се разрязва цялата луканка може само да се направи разрез на обелката по дължина.

# 46
Май няма нещо от изброените, с което да не съм се сблъсквала и аз поне веднъж.
Относно отварянето на вино съм използвала метода с обувката, обаче ми трябваха доста повече удари, отколкото показват Grinning ама като е на зор човек...
http://www.youtube.com/watch?v=PMMdN4AFtqE

# 47
  • гр. София
Аз един път се борих 20 минути с една бутилка прясно мляко. До тогава не бях имала проблем с отварянето, но тази много ме измъчи. Първо се пробвах с нож, но не стана. След това сложих кърпа около капачката и така се опитах да я отворя. Като не стана и това, прибрах прясното мляко в хладилника. Обаче ме измъчваше, че не съм я отворила тази бутилка. Имах чувството, че ми се подиграва Laughing Та изкарах я и продължих да се пробвам да отвъртя капачката. Поддаде накрая, но вече ми беше минал меракът да пия прясно мляко.

Малко извън темата, но все пак да споделя, че има и опаковки, които твърде лесно се отварят. Един път си бях взела едно сурово десертче. Тръгнах да го отварям, но опаковката взе, че се отвори и отдолу. Десертчето ми изпадна в краката Mr. Green

# 48
  • до най-прекрасния мъж
Суха луканка се бели лесно като се намокри малко. За домашна луканка върши страхотна работа.
Абе мокрих я и даже съм се поръзвала , защото ми се отплесва от мокрото + мазното , но както писах с разрязването наполовина проблема се реши идеално

Мокря, държа 5 минутки, попивам със салфетка и беля. Нямам проблеми.

# 49
Попаднах случайно на темата . До сега мислех,че аз съм единствения човек,който изпитва затруднения с отварянето на доста опаковки.
Ако се съберем, може да си основем общество.  Joy

# 50
Охх, на един рожден ден бяха взели вино. Нямаше никъде тирбушон или както там се казваше. Шчупихме бутилката с един чук.  Whistling

# 51
Май няма нещо от изброените, с което да не съм се сблъсквала и аз поне веднъж.
Относно отварянето на вино съм използвала метода с обувката, обаче ми трябваха доста повече удари, отколкото показват Grinning ама като е на зор човек...
http://www.youtube.com/watch?v=PMMdN4AFtqE

Това не се препоръчва в домашни условия, защото ще има оплакване от съседите. Simple Smile Този много бързо я отвори.

# 52
Луд умора няма. Пробвах и аз снощи номера с яйцето. hahaha
Нищо не стана. Поне хапнах яйчена салатка, че 4 бях сварила за експеримента и нито едно не поддаде, хем и различно време ги варих.  Номера с обувката и той ще се опита по- натам. Mr. Green
Напоследък и нескафето, кутийката от 50 гр. трудно отварям аз. Почвам да дърпам лентичката и току се скъса в ръката ми и продължавам с ножа.

# 53
  • Sofia
номера с яйцето ми се струва,че би станало с не толкова пресни яйца,пресните се белят много трудно,ни духане помага,ни нищо  kyllmg

# 54
На мен отварянето на виното по метода с обувката ми отне много време точно, защото блъсках в стената на съседите, а и ме беше страх да я засиля повече, а и може би нямам тази сила. Той този удряше в каменен зид.. Цялата компания ми наблюдаваше сеира, който продължи поне едно 10 мин  hahaha

Някой спомена кутиите за сладолед мра-зя-ги. Това чопче отстрани  #Cussing out Винаги нарушава  целостта на меките ми и лесно чупливи нокти  #2gunfire

# 55
Някой спомена кутиите за сладолед мра-зя-ги. Това чопче отстрани  #Cussing out Винаги нарушава  целостта на меките ми и лесно чупливи нокти  #2gunfire
Охх! Tired При повечето ми опити да отворя нещо, маникюрът ми си заминава!  #Cussing out Не е голям, но все пак.  Close

# 56
Охх! Tired При повечето ми опити да отворя нещо, маникюрът ми си заминава!  #Cussing out Не е голям, но все пак.  Close
За чопчето си имам едни малки клещички, та с тях го захващам и дърпам.

# 57
Хаха всеки се справя както може  Joy Всичките тия чопчета, халкички и обозначени места за отваряне определено вместо да помагат само затормозяват   #2gunfire
Все пак погледнато от положителна гледна точка развиват креативността ни  Joy

# 58
Хаха всеки се справя както може  Joy Всичките тия чопчета, халкички и обозначени места за отваряне определено вместо да помагат само затормозяват   #2gunfire
Все пак погледнато от положителна гледна точка развиват креативността ни  Joy
Ама е добре да се сподели.
Колко трика научих от тук. Peace

# 59
 Laughing Много свежа тема!

Яйцата беля с голяма лъжица. Това с духването обаче ме разби Shocked

Най се затруднявам с бурканчета, явно нямам сили да отвъртам капачки, затова ги думкам в пода.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт