Трудната за отваряне храна

• 13 135
  • 133
  •   1
Отговори
# 75
Не мога да намеря клипче, но всъщност е много лесно. Просто я подпъхвам внимателно под кората на яйцето и така не се налага да ги люпя. Показа ми го една колежка Laughing

# 76
# 77
  • гр. София
Бурканите лесно се отварят с тази отварачка, а тези с винт - с тази (нашата е малко по-различна на външен вид, но предполагам върши същата работа).
Приятелят ми е много доволен, че не го занимавам с отваряне на буркани Mr. Green

# 78
С първата, която притежавам, се чупи ръбчето на буркана, понякога. Реално то служи като опора.

# 79
  • гр. София
Никога не ми се е случвало да счупя ръбчето на буркан с тази отварачка, но не я ползвам често.

# 80
Затова спрях да я използвам. Чупила съм и връх на нож, затова сега само с дръжките отварям.

# 81
Каквото и да си говорим бурканите си остават най-големият зор на жените, скоро четох някъде един майтап - Ако си мъж и с жена ти се скарате за нещо, единственото което може да направиш е да отидеш в кухнята и да стегнеш капачките на всички буркани - нека тя дойде да ти се моли първа!!
 Joy Joy

# 82
Моя съпруг го впрягам да отваря големи консерви само. Например маслини. Понякога му казвам да отвори някой буркан, докато правя нещо друго. Гледам го как се мъчи със сила и накрая аз си го отварям  Simple Smile

# 83
Мама ги отваря като обръща надолу буркана и забива върха на ножа и леко го завърта на дясно и така, докато я "обходи" цялата. Така правех и аз като малка.
Баща ми от своя страна взима лъжицата, хваща буркана с ръка като си подлага палеца и прави опора между кокалчето на палеца и капачката. Като надигнеш с върха на лъжицата 2-3 пъти и се отваря. С доста тренировки на хилавите ми нежни пръстчета от много време вече и аз така ги отварям.
Иначе най-редовно съм виждала някой просто да си забоде лакътя в капачката, докато тя се вдлъбне  hahaha

# 84
Трябва да е някой със здрави лакти. Laughing

# 85
Яйцето с духане ми изглежда по- лесно от това с лъжицата. Mr. Green
Снощи се борих с една пластмасова бутилка със сок. Две жени не успяхме, накрая един мъж с хавлиена кърпа я отвори.

# 86
  • Варна
 С лъжица мисля,че ще ми отнеме повече време отколкото ако си обеля яйцето по стандартния начин.
 Някой спомена за нескафето 3 в 1,че се сетих за пакетчетата с мед по заведенията.Няма отваряне това нещо.Трябва да си нося ножичката от вкъщи,ако съм без ММ.

# 87
В последно време има и едни минерални води в еко бутилки от по-тънка пластмаса и с едни миниатюрни капачки. Тях като ги заотварям винаги самото шише се усуква, но капачката държи. И винаги се заливам с вода с тях. Мисля, че Девин са с такива  Thinking

# 88
Белене по стандартен начин, се пак тва си е част от кефа на яйцето, да го обелиш.  Laughing

# 89
Да споменем и бутилките с олио  #2gunfire почти никога не се отварят от първия път, почти винаги се къса пластмасовото пръстенче.

Общи условия

Активация на акаунт