Трудната за отваряне храна

• 13 126
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
Пакетите за захар се правят от много специален целофан - разкъсва се само с поглед. За сметка на това пък лепилото, с което запечатват пакетите с брашно, е толкова силно, та се чудя дали не го използват и в строителството.  Laughing

# 16
... Аз нямам тирбушон, все не си купувам и ми е мъка с отверка и чук или с вилица. Embarassed

Купи си. Моят мъж от такова отваряне се наниза на бутилката с двете ръце  ooooh! едната се размина леко, ама другата беше със срязано сухожилие.

...това пък лепилото, с което запечатват пакетите с брашно, е толкова силно, та се чудя дали не го използват и в строителството.  Laughing

Точно  Joy

Скрит текст:
Не е за храна, затова го слагам с скрит текст. Тампоните Паломита нямат отваряне Joy веднъж ми се наложи да купя от малък магазин и само тях имаха. С нокти, зъби и ножове само ставаше работата  ooooh!

# 17
  • до най-прекрасния мъж
Относно брашното - преди седмица такова дърпане му направих, че накрая, като се отвори, изпуснах пакета на пода върху килима. Е, тупах килим после. Също редовно съм се оливала с кисело мляко, дърпайки залепената капачка на обозначеното място. Най-много обича да ми пръска в носа и очите. А коронният номер е - преди много години, точно бяха пуснали олио с ринг на капачката и в опита си да го отворя, така се засилих, че половината олио се плисна върху мен. Оттогава олио отварям бавно и внимателно, и винаги държа ръката, с която не дърпам, отгоре над другата, така че да олея евентуално само нея, но не и себе си. Преди няколко дни разсипах достопочтенно количество сол по плота, опитвайки да разкъсам лекичко целофанения пакет, а имам ножица на плота, не е като да нямам.

# 18
В училище си взимам айран и тръгвам да го отварям. Така изпръска, че цялото ми лице стана бяло. Приятелите ми започнаха да се хилят и аз само  bowuu bowuu bowuu
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
  • софия
На опаковката на кафе "Нова Бразилия" отгоре пише - Отвори лесно. Аз не мога нито лесно, нито трудно. Режа с ножица.

# 20
Откакто се олях с олиото, вече го слагам в мивката и така дърпам пръстенчето. От тогава не съм правила гаф.

За металните консерви ми е болен въпрос. Винаги пръстенчето ми остава на пръста, после взимам чукче за пирони и чуквам отгоре по фиксираната част на капачката да се отлепи надолу към съдържанието, после следва нож и повдигане. Консервата в такива случаи е в пластмасова чиния, защото става мацаница. А, бе ...голяма мъка ми е.
Консервите без пръстенче отварям с една стара неугледна отварачка, тъй като две нови за нищо не стават. Ще потърся и показаната на първа стр., може пък да улуча нещо подобно и удобно.

За млякото, след много опити, вече и не опитвам, а направо с ножче.

Наскоро в опит да отворя пакетче със стафиди, полетяха из цялата кухня.

# 21
  • Уистерия Лейн
Понякога слънчогледови семки , солети и други такива храни трудно ги отварям. На олото редовно ми се къса това за хващане и дърпане. Консервите без халкички да , но понякога и тези със... Не се сещам  друго в момента

# 22
  • Варна
 Детските близалки.Особено тези с формата на топче.Отваряне нямат.Детето забравя,че е искало,докато успея  Joy

# 23
  • Варна
То сигурно т'ва е идеята Mr. Green

# 24
Близалките е по-добре, че ги забравя, и без туй са вредни.  Grinning

# 25
  • София
Споделям всичко написано дотук и най-вече : страх ме е като видя надпис : Отвори тук или Отвори лесно... Никога не се получава Simple Smile

Аз пък друго исках да питам, не много по темата, но...
Когато сме ходили с мъжа ми в Турция, на закуска съм виждала хора, които белят варените яйца адски лесно. Виждам, че правят две дупчици, отгоре и отдолу, духват и черупката се разполовява.
Не мога да го направя и това е... Посинявала съм от духане, всякакви отвори на черупката съм правила, но не и не... Изглежда супер елементарно, но сигурно има начин.

# 26
Този трик с яйцата не съм го правила. Доставями ми огромно удоволствие да беля яйца още от малка.  Rolling Eyes

# 27
# 28
Сега си спомних, зощо не отварям консерви особено тези без пръстенче. Преди три години измислих иновативен начин да отвория една такава. Взимам аз един чук и бам по капака. Сами се сещате какво се случи на съдаржанието.  Joy Добре, че никой друг не разбра.  Grinning

# 29
  • Варна
Хахах, забавно е, но ми се струва, че ще го обеля по стандартния начин за същото време.

Общи условия

Активация на акаунт