"За" и "против" чалгата

• 106 048
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 495
  • В Космоса
Отвратително! Кой знае как се умиляват родата... Joy

# 496
Ох, Лиляна, бе  Laughing Невероятно, като някаква малка марионетка е.

# 497
  • София
Просто не се сдържах, той е малък, още с памперс, но владее чупките на кючека перфектно: https://www.youtube.com/watch?v=TmQc1HYmJHU

Това е детенце  танцува на друга музика в оригинала на клипа.

http://www.vbox7.com/play:md0a0fa3

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 12:54 от magnet_for_happiness

# 498
А това детенце какво ли танцува http://www.youtube.com/watch?v=dFYi3C07HLg  Thinking

# 499
А, за музиката не знам, пускам ги без звук по обясними причини Simple Smile

# 500
В интерес на истината чалгата е нещо много повече от вид музика. Тя се оказа цяла култура, която може да се види не само в кръчмите и дискотеките, но също по пътищата, в парламента, в обществения транспорт, в бизнеса, дори в театрите. Чалга културата си пасна много добре на българското общество, точно както социалистическата култура.

Огромното търсене на чалгата генерира съответното нейно предлагане.Чист маркетинг...

Колкото и да не е приятно на хората против чалгата, които писаха тук, ФАКТ е, че чалгата е един много търсен и доходоносен продукт.
Да не кажа бизнес...

Да, българина масово е деградирал, изпростял, безхаберен е, изключително завистлив напоследък, но приятели, дали чалгата е реалната причина да сме с такъв манталитет???Дали тя е виновна за това, че позволяваме 240 кретена да ни правят на маймуни???  newsm78

Ама да бе, как забравих, че „Наведената главичка сабя не я сече”…

Важното е да сме единни,а кой какво слуша или не слуша, няма никакво значение.

Чалгари , рокаджий , металисти... пф... що за етикети???  smile3516

„Разни хора, разни идеали”е казал Алеко Константинов, което ми напомня за героя му
 Бай Ганьо, който е измислен доста преди популяризирането на чалгата!Замислете се!!!

Важното е,че всички сме БЪЛГАРИ!!!

PS: Не съм искала да обидя някой.Ако съм, моля да бъда извинена!

# 501
Аз пък си мисля, че е по-важно какви хора сме и дали идеалите ни в живота са мерцедеси и силиконови гърди например, а не дали сме българи, гърци или австралийци (което не е и наш избор)...

# 502
  • София
Same here. И мен ме интересува човекът срещу мен какъв е, а не каква му е националността.
Никога не съм вярвала, че трябва да бъда по-снизходителна към българите..само защото са ми сънародници. Не одобрявам една прилично голяма част от въпросните сънародници и техните привички. За сметка на това имам познати чужденци, които чувствам далеч по-близки като култура, идеи, дух, поведение.

# 503
не слушам чалга, съответно и децата ми също, дори не знаят за съществуеането му

# 504
Ей такава чалгия мн уважавам: https://www.youtube.com/watch?v=uvELhuD8DpM  newsm44

В интерес на истината чалгата е нещо много повече от вид музика.

Така е, чалгата е майка на всички музикални стилове, тва от батя си да го знаете.

# 505
  • The wild, wild west
Не омръзна ли вече?! Откога чакаааам! Sick

# 506
  • Galaxy 13197853088
Че то техното си е чиста чалга.

# 507
Аз пък си мисля, че е по-важно какви хора сме и дали идеалите ни в живота са мерцедеси и силиконови гърди например, а не дали сме българи, гърци или австралийци (което не е и наш избор)...

Да, така е права си.Аз имах в предвид,че не трябва да определяме хората какви са, или не са спрямо стила музика, който слушат или не слушат.  Naughty
Обществото трябва да е толерантно към всичко и всички, а не да си слагаме "етикети" (чалгар, рокаджия и т.н) и под тези изрази да стои нещо грозно.Приемането на различните от нас ни прави коректни.Това не значи, че си длъжен да си като тях.Светът за това е шарен...  newsm10

# 508
  • София
О, потресаваща беше тая реклама, отврат.

# 509
Отвратителна е, наистина. Всеки път, като я видя, нещо ми се преобръща. Клипът е един и същ, песничките са различни за различните страни.

Общи условия

Активация на акаунт