"За" и "против" чалгата

• 106 047
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 480
Съседите ми интелигентни момчета,студенти...ама от време на време като се напият и почват да реват като магарета на разни чалгии.

# 481
  • София
И между другото някак  кифлите по не ме впечатляват като слушат чалга, но когато разбера, че мъж слуша някак по ми пада в очите, не знам що така... Thinking Laughing

Щото за кифлата предварително си с лошо мнение. Ама ако този мъж и танцува, тогава съвсем безмълвна оставам. Бях преди години на една сватба с такава музика - ей, тия мъже си въртяха задниците повече от жените, ужас.
Аз затова много уважвам сватбите,където латиното от Филиповци е забранено!

# 482
  • В Космоса
Цитат
ей, тия мъже си въртяха задниците повече от жените, ужас.

Ахахаххахаха, не могааа.  Joy Нямала съм щастието да съзерцавам подобна гледка... Laughing

# 483
Цитат

Ахахаххахаха, не могааа.  Joy Нямала съм щастието да съзерцавам подобна гледка... Laughing

Дано не ти се налага.. Грозна гледка..  Sick

# 484
  • София
Гюбеците са ми гнус  Sick

Тъжното е, че за 5 века робство българите ревниво са си пазили културата и обичаите от турците. Православието, езикът, народните песни и танци, хващали са се за всичко, което е могло да ги спаси от претопяване.

Сега само за 20-тина години, станахме турски вилает. Съвсем доброволно, при това. Гюбеци, затъпяващи сапунки..красота  Tired

# 485
Цитат

Ахахаххахаха, не могааа.  Joy Нямала съм щастието да съзерцавам подобна гледка... Laughing

Има клипчета в Ютуб и ВиБох, хем можеш само да ги гледаш, без да си измъчваш и слуха.
 Но гледай да не си яла скоро, че предизвиква определени видове стомашни позиви...

# 486
Знаете ли, че "кючек" произлиза от там някъде в арабския свят. Този танц се  е танцувал от млади момчета, с голи кореми и забулени лица? Самата дума кючек означавала младо момче...Аз се вТреших като разбрах... Shocked

Не обичам квалификациите на хора, но наистина в средата ми няма хора, наслаждаващи се на този тип музика...

# 487
  • В Космоса

Има клипчета в Ютуб и ВиБох, хем можеш само да ги гледаш, без да си измъчваш и слуха.
 Но гледай да не си яла скоро, че предизвиква определени видове стомашни позиви...

Тръгнах да търся... Още не съм намерила, ама попаднах на Бареков и Боби Михайлов да се подрусват. hahaha

# 488
  • София
Знаете ли, че "кючек" произлиза от там някъде в арабския свят. Този танц се  е танцувал от млади момчета, с голи кореми и забулени лица? Самата дума кючек означавала младо момче...Аз се вТреших като разбрах... Shocked

Не обичам квалификациите на хора, но наистина в средата ми няма хора, наслаждаващи се на този тип музика...

Čoček (Albanian çyçek/qyqek, Bosnian/Croatian/Serbian чочек/čoček, pronounced "cho'-chek"; compare Macedonian чочек, Bulgarian кючек (kyuchek or kyutchek)) is a musical genre and dance that emerged in the Balkans during the early 19th century. It features prominently in the repertoire of many Romani brass bands.

Балканско-циганско ''чедо'' е кючекът. Означава и вид танц, и музикален жанр. Навремето основно се е изпълнявал от цигани.

Прочети цялата статия:
http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Co%C4%8Dek

# 489
  • Galaxy 13197853088
Пишете дивотии вече.

# 490

Най-потресаващия танц в свободен стил съм гледала от кварталната площадка. Две батки слязоха от колицата си, от която дънеше чалга. Единият замина нанякъде, а другият, докато го чакаше, си вдигна блузата, заголи си корема и започна да се шляпа по него в ритъма на музиката  Laughing

# 491
  • София
 doh Леле.

# 492
  • В Космоса
Ахахаха, Янечек, спри се с тези цветущи описания, ще се начуркам от смях. Joy

# 493
О, имало си специализиран сайт... Падам просто smile3544

http://www.kuchek.com/browse-ciganska-videos-1-date.html

# 494
  • Ямбол
Просто не се сдържах, той е малък, още с памперс, но владее чупките на кючека перфектно: https://www.youtube.com/watch?v=TmQc1HYmJHU

Общи условия

Активация на акаунт