"За" и "против" чалгата

• 105 950
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 360

Цитат
Точно на това му казвам чалга. И именно "спорът" тук, е за разликата между поп-фолк и чалга.

Останалата част няма да я коментирам.  Rolling Eyes

Щом и и двете вървят по "Планета" и "Фен ТВ", изпълняват се от едни и същи "певци" и са продуцирани от едни и същи компании, значи разлика няма  Wink

# 361

Щом и и двете вървят по "Планета" и "Фен ТВ", изпълняват се от едни и същи "певци" и са продуцирани от едни и същи компании, значи разлика няма  Wink
Ти ще кажеш.  Rolling Eyes

Все едно да ми кажеш, че СМГ и 151651531654 СОУ няма разлика. Училища са, учители има, ученици, издържат се от държавата. Разлика има ли?   Joy

# 362
Та, защо беше това?  Whistling

Ми не слушам чалга, преди съм слушала, сега ми идва хард, така да кажа, ама какви сте вие да кажете кой е глупак, неинтелигентен и не знам какъв, защото слуша някаква музика? Защо тези, които слушат хаус директно са наркомани и защо тези, които слушат рап трябва да са хулигани? Слушам чалга когато компанията ни е в такова заведение - няма как, слушам хаус, но не се друсам и слушам рап, ама не съм гангстер. Много плоско ми идва разсъждението ти си такъв щом слушаш такава музика.

Шоу да става, а пък те да си вярват.  Joy

# 363
  • София
Мога да склоня да направя разлика не м/у поп-фолк и чалга, а м/у софт и хард чалга.
Тоест, към софт слагам разни сълзливи балади и песни в които на пръв поглед липсва обичайната пошлост. Към хард версията принадлежат ''култови'' парчета от далечното и не толкова далечно минало, които дори аз съм била принудена да чуя, някъде, някога. Веднага се сещам за една песен за някакви червени домати (не и помня името), и ''Хвани ме де'' на Азисчо  Sick

Ето да се посмеете:
http://petel.bg/10-TE-NAY-TAPI-TEKSTA-V-POPFOLKA--SHHE-SE-RAZPLA … I-OT-TAGA-__18275

# 364
Мога да склоня да направя разлика не м/у поп-фолк и чалга, а м/у софт и хард чалга.
Тоест, към софт слагам разни сълзливи балади и песни в които на пръв поглед липсва обичайната пошлост. Към хард версията принадлежат ''култови'' парчета от далечното и не толкова далечно минало, които дори аз съм била принудена да чуя, някъде, някога. Веднага се сещам за една песен за някакви червени домати (не и помня името), и ''Хвани ме де'' на Азисчо  Sick

Ето да се посмеете:
http://petel.bg/10-TE-NAY-TAPI-TEKSTA-V-POPFOLKA--SHHE-SE-RAZPLA … I-OT-TAGA-__18275
Най-сетне.  Mr. Green

# 365

Съгласна съм с това, защото "поп-фолк" би трябвало да се нарича съвсем друг стил в музиката, чалгаджиите много неправомерно присвоиха "поп-фолк" за бълвочите си. Тази гнус, която се лее и в темата, си е чиста чалга.

# 366

Съгласна съм с това, защото "поп-фолк" би трябвало да се нарича съвсем друг стил в музиката, чалгаджиите много неправомерно присвоиха "поп-фолк" за бълвочите си. Тази гнус, която се лее и в темата, си е чиста чалга.

Не се заяждам, но какво според теб би трябвало да е "поп-фолк"?

# 367
  • София
Но културата, културатааа, си остава дъ сейм, моето момче!
Цици, силикон, надути джуки, пари, пари, пари. Резултатът: всеобщо затъпяване  Tired

# 368
Но културата, културатааа, си остава дъ сейм, моето момче!
Цици, силикон, надути джуки, пари, пари, пари. Резултатът: всеобщо затъпяване  Tired
Ако е глупав по природа, то и преди някой да прослуша чалга е бил тъп.

Ами ако същите тъпи хора бяха прослушали бг-рап? Резултатът щеше да е горе-долу същият, просто бесните кючеци в стил "Азис" нямаше да съществуват.  Joy

# 369
Таис, виждаш ли сега какво е ти да обясняваш 100 пъти едно и също нещо, пък насреща стена от тъпота? Виждаш. Да не се сърдиш в другите теми  Peace

# 370

Ти ще кажеш.  Rolling Eyes

Все едно да ми кажеш, че СМГ и 151651531654 СОУ няма разлика. Училища са, учители има, ученици, издържат се от държавата. Разлика има ли?   Joy

Ох, нищо общо няма между двете сравнения. Тогава обяснете ми една певица, ако пее в едно нейно парче за любов, сълзи и т.н и в друго за секс, пари и т.н, тя чалга певица ли е или поп-фолк? Защото то и Азис има сърцераздирателни песнички..

# 371
  • София
M.A., българският рап в момента измества чалгата по пошлост. Или ако не я измества чак, то поне успешно се съревновава с нея. За жалост.

Аз съм рокаджийка, но понякога слушам и хип-хоп, голям фен съм на Еминем.
Което ме подсеща - снощи е събрал 90.000 на Уембли  Heart Eyes

# 372
Таис, виждаш ли сега какво е ти да обясняваш 100 пъти едно и също нещо, пък насреща стена от тъпота? Виждаш. Да не се сърдиш в другите теми  Peace
Това, че мнението ми е крайно различно от твоето, не означава, че съм глупав.  Joy
Да си имаме уважението все пак, защото обиди се ръсят наляво-надясно много лесно.

# 373
  • София

bouquet  Wink

# 374
голям фен съм на Еминем.
Имаме съвпадение в музикалните вкусове.  Peace

Сега очаквам да започнат да ми обясняват колко е зле Еминем и колко пошъл е той.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт