"За" и "против" чалгата

• 102 760
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 620

Не твърдя, че съм гений, но съм много по-интелигентна от колкото си мислиш. Няма как да знаеш разбира се, защото не ме познаваш  Simple Smile Simple Smile

Отколкото. Една дума е.
Чудесно е, че си интелигентна. Поработи върху грамотността.

# 1 621

Не твърдя, че съм гений, но съм много по-интелигентна от колкото си мислиш. Няма как да знаеш разбира се, защото не ме познаваш  Simple Smile Simple Smile

Отколкото. Една дума е.
Чудесно е, че си интелигентна. Поработи върху грамотността.

Благодаря, ще се поправя  Simple Smile
Направила съм правописна грешка, признавам си. Понякога ми се случва.

# 1 622
  • Пловдив

Убийството е лошо нещо, но е безумно да сравняваш двете неща.

Аз не сравнявам двете неща, а логиката на използваните от теб аргументи. Не схвана ли? Уж си интелигентно дете...

Не твърдя, че съм гений, но съм много по-интелигентна отколкото си мислиш. Няма как да знаеш разбира се, защото не ме познаваш  Simple Smile Simple Smile

То е същото като аз да твърдя, че съм много по-красива, отколкото си мислиш, ама не ме познаваш.
Самохвалството, особено във форуми, скрита зад анонимност е признак на обратното на "много съм интелигентна".

# 1 623
  • София

Аз не сравнявам двете неща, а логиката на използваните от теб аргументи. Не схвана ли? Уж си интелигентно дете...

Не твърдя, че съм гений, но съм много по-интелигентна отколкото си мислиш. Няма как да знаеш разбира се, защото не ме познаваш  Simple Smile Simple Smile

То е същото като аз да твърдя, че съм много по-красива, отколкото си мислиш, ама не ме познаваш.
Самохвалството, особено във форуми, скрита зад анонимност е признак на обратното на "много съм интелигентна".
Точно. Било това дете в езикова гимназия, пък `що не ни разказва примерно за сонетите на Шекспир, или нещо друго много по  - стойностно от една тъпа чалга и защо така отривисто я защитава....било много интелигентно... може ама в друг живот. Не, не се заяждам, ама си вадя някакви изводи...мои си.  Peace

# 1 624

Както заявих не твърдя, че съм много умна или нещо такова, но е факт че от всеки един ваш коментар се усеща ирония към мен. Разбирам, че явно не ме мислите за интелигентна, но не ми е особено приятно да ме обиждат. Не го приемам сериозно, защото повече ме интересува мнението на близките ми хора. Казвам това не за да се хваля, а защото искам да се защитя и да покажа по някакъв начин, че грешите в преценката си за мен- това си е мое право.

# 1 625
  • Ямбол
Всеки има право да бъде заблуден.
Всеки има право на мнение.

# 1 626

Точно. Било това дете в езикова гимназия, пък `що не ни разказва примерно за сонетите на Шекспир, или нещо друго много по  - стойностно от една тъпа чалга и защо така отривисто я защитава....било много интелигентно... може ама в друг живот. Не, не се заяждам, ама си вадя някакви изводи...мои си.  Peace

В това изказване няма едно точно нещо. Поне според мен.
1. Защо в тема "За и против чалгата" да говоря за сонетите на Шекспир? Нали трябва да говорим все пак по темата.
2. Защитавам мнението си, толкова ли е лошо? Не одобрявам всички чалга песни, но е факт, че вече се правят много по-добри и стойностни неща. Това си е мое мнение, не го налагам, а просто го казвам.
3. Няма лошо да си правиш изводи за мен, но няма лошо и аз да ги коментирам. Не съм ограничена само със слушане на чалга и нищо друго. Интересите ми са всякакви, но темата не е за мен. Просто не можеш да си сигурна каква съм без да ме познаваш.
Аз нямам никакви заключения за вас. Не си правя изводи за хора, които не познавам. Интересно ми и понякога се опитвам да анализирам същността на хората, дори без де ги познавам добре, но това са си само мои предположения, които пазя за себе си. Не обиждам никого с тях.

# 1 627
Да защитаваш чалгата......безценно  Party

# 1 628
fashion_lover96, ако ти кажат, че си изключение, ще се успокоиш ли ? И най-вече, какво ако си изключение, това променя ли значително средното ниво на чалгарите ? Не, нали ?

# 1 629
Фешън лавър, казвала съм ти, че си много умна и можеш да стигнеш далече. Още няколко души също са изразили това мнение, откакто се появи в темата. Но не искай всички да са съгласни с теб и да те харесват. Освен това темата не е за теб, а опитът да бъде извърната в тази посока много я стеснява и реално я обезсмисля.  Peace

# 1 630
  • София
Винаги има изключения, но едно изключение не облагородява простотията.
Чалгата за жалост е именно олицетворение на простотията на народа ни. Оп са, оп са са!
Спор няма- голям е приноса й да ни имат за циганска държава  с евтина стока.

# 1 631
  • В Космоса
Девойката-поп-фолк-фенка взема нещата твърде лично. Ако се замисля към колко групи с негативен заряд мога да бъда причислена, ще реша, че съм най-гадния човек на света. Говори се общо, защото на всички е ясно, че има и изключения, така, че не е задължително да се уточнява този факт. Но си има разни общоприети мнения, имидж един вид, както при чалгата в случая, които с времето са били потвърдени и има защо да се счита, там каквото се счита...

# 1 632
Аз върл анти-чалгар, но тук как обобщавате, не е истина. Между другото познавам много, ама много кухи лейки рокери, както и доста свестни хора, които след първото питие почват да щракат с пръсти. Човещинка, какво да правиш. Ако чалгата е начин на живот е друго, но това че някой слушал чалга не значи, че е кофти човек или непременно глупав. На една приятелка мъжът ѝ (италианец) ни наду главите с Азис докато най-културно си пътувахме няколко часа между Венеция и Флоренция.  Mr. Green Иначе той е от онези северни италианци, които твърдят, че от Рим на юг е различна нация.  Sunglasses

# 1 633
  • София
Аз върл анти-чалгар, но тук как обобщавате, не е истина. Между другото познавам много, ама много кухи лейки рокери, както и доста свестни хора, които след първото питие почват да щракат с пръсти. Човещинка, какво да правиш. Ако чалгата е начин на живот е друго, но това че някой слушал чалга не значи, че е кофти човек или непременно глупав. На една приятелка мъжът ѝ (италианец) ни наду главите с Азис докато най-културно си пътувахме няколко часа между Венеция и Флоренция.  Mr. Green Иначе той е от онези северни италианци, които твърдят, че от Рим на юг е различна нация.  Sunglasses

За съжалиние при повече от феновете на чалгата, същата се превръща в начин на живот... естествено всяко правило си има и изключения, но наблюденията ми (имам доста познати "запленени" от жанра) са, че тези хора са повлияни сериозно от музиката, визията на изпълнителите и т.н. Преди няколко седмици познати (много сериозни и интелигентни хора, с отговорни професии) ни поканиха на вечеря, приехме без да се интересуваме от къде ще ходим... ресторанта беше с чалга музика на живо, изпълнителя дори пя песни на Криско в чалга вариант - определено не ми хареса, но по-грозното беше как "избухнаха" под ритъма на музиката нашите познати... облечени като за делова вечерямъже и жени изведнъж започнаха да скачат и да се кършат като животни, наистина грозна картинка... с извинение започнаха да се "пляскат" по костюмираните задници, да разкопчават ризи и да "друсат" бюстове... не беше въобще забавно, а за красиво няма да говорим...  Sick

# 1 634
Хайде сега, животни. По рок-концертите малко животни има.
Криско ми е не по-малко отвратителен от Азис. Даже повече, в онзи поне някаква креативност има, без значение, че не ми харесва резултатът.

Общи условия

Активация на акаунт