"За" и "против" чалгата

• 102 584
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 845
Склерозата ли ме хваща? Нямаше ли някакви постове след моя последен? И не написах ли някакви нови? Странно...сигурно чалгата е виновна, странични ефекти от слушането и  Mr. Green Mr. Green

# 1 846
  • София
Склерозата ли ме хваща? Нямаше ли някакви постове след моя последен? И не написах ли някакви нови? Странно...сигурно чалгата е виновна, странични ефекти от слушането и  Mr. Green Mr. Green
Не е виновна чалгата. За вашият случай - бутон "Редактирай".

# 1 847
  • София
Ох, моля сменете заглавието на темата на нещо от сорта на "Размисли и страсти на Фешънловър"! Колкото до споменатия "нарцисизъм" - тук кой ли не изказа предположения, че не разсъждавала като четиринадесетгодишна девойка, как няма да навири нос хлапето?
А, Фешънловър, колкото до критериите, по които измерваш интелигентността - за мен не са адекватни.

# 1 848
Ох, моля сменете заглавието на темата на нещо от сорта на "Размисли и страсти на Фешънловър"! Колкото до споменатия "нарцисизъм" - тук кой ли не изказа предположения, че не разсъждавала като четиринадесетгодишна девойка, как няма да навири нос хлапето?
А, Фешънловър, колкото до критериите, по които измерваш интелигентността - за мен не са адекватни.

Извинявай, но когато ме попитат нещо отговарям. Да не би аз сама да се разпитвам за критериите си за интелигентност и т.н.?
А колкото до мнението ти за критериите ми, приемам го.

# 1 849
А 96 не е ли наборът?  newsm78 18-19 годините трябва да бъдат, ако е така....

# 1 850
А 96 не е ли наборът?  newsm78 18-19 годините трябва да бъдат, ако е така....

Не не е наборът, 96 ми е любимото число  Mr. Green Grinning. Аз съм 00 иначе Grinning

# 1 851
Против чалгата  Twisted Evil

Нека всеки си слуша каквото иска, ама не и в моята къща  Mr. Green

# 1 852
  • Linz
За да върнем темата за чалгата, от много време имам един въпрос. Какво бихте направили, ако детето ви прослуша тази музика? И не казвайте, че е невъзможно, защото няма как да сте сигурни. Светът е такъв, че всичко се случва.
Ще го набиете? Ще му вземете компютъра? Ще го накажете? Ще поговорите?..споделете  Grinning Grinning
14-годишната ми дъщеря мина през чалга-период когато беше на 3, сама си пускаше Камелия и Ивана в тубата.  Сега слуша някакъв метъл с яко грачене,  но пак по-добре, отколкото чалга. Преди седмица я заведох на концерт на любимата й група- Black view brides и беше страхотно изживяване. Не, няма как да прослуша чалга, та тя скъсва от подигравки чалгарките.
Аз съм 14 годишната дъщеря за която става въпрос. Първо искам да корегирам майка ми - Black Veil Brides, а не "view"  Laughing
А сега искам лично да си кажа мнението - не е добре да се слуша чалга от деца под 16-18. Няма как да не сте забелязали как влияят тези силиконови "певици" които си въртят зад **ците с колани имитиращи поли на подрастващите. А за тексовете да не говоря... и те много влияят на момичетата на моите години, можете да се уверите като отворите профила на някоя във фейсбук. Тази музика е толкова вулгарна, че и трябва ограничение на възраста. Направило ми е впечатление, че хората които обикновено я слушат са такива които знаят само да обиждат и псуват по много орозни начини (не че само те правят така, но повечено имат нужда да си обогатят речника). НЕ казвам, че ВСИЧКИ хора които слушат чалга са глуповати, но голям процент са.

# 1 853
Всеки човек има право да избира какво да слуша.. аз слушам чалга, НО съм твърдо против подражаването.. имитирането на чалга певци/певици. Не ми е приятно да гледам "14 годишен Азис", който пее по улиците дай ми го дай....  или 12-13 годишно момиче което изглежда като чалга звезда...

# 1 854
По принцип не съм против стига да не се пеят някакви големи простотии. Аз лично слушам само някои песни. По скоро не харесвам клиповете, които правят изпълнителите тъй като се прекалява с намеците за секс и всякакви такива.  newsm10

# 1 855
Кажете ми какво е пошлото в тази песен https://www.youtube.com/watch?v=l1Y4YdUDf6k?

# 1 856
  • Ямбол
А смисълът е?
"Да се върнеш тук до полуда ще викам тебе ще викам ..
Ще те чакам тук само сприи ..
Прегърни ме пак и на сила признай ми .. само признай, че си мой ."
Никакъв смисъл, ама никакъв.
А изпълнението е, все едно е дишала газ от балони.
Не знам за пошло, но че е малоумно и посредствено спор няма.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 23:19 от Лилянa

# 1 857
Твърдо против! Не мога да си представя интелигентен човек да слуша и харесва такава музика

# 1 858
А смисълът е?
"Да се върнеш тук до полуда ще викам тебе ще викам ..
Ще те чакам тук само сприи ..
Прегърни ме пак и на сила признай ми .. само признай, че си мой ."
Никакъв смисъл, ама никакъв.
А изпълнението е, все едно е дишала газ от балони.
Не знам за пошло, но че е малоумно и посредствено спор няма.
Малоумно в твоите очи.

# 1 859
  • Linz
ЕВОЛЮЦИЯ, а в твоите очи какво е? Изкажи мнение, защити позиция, придай някаква тежест на думите си. Само да отричаш чуждото мнение, без никаква аргументация, не е особено смислено.
Дори и да не е малоумно, какво мислиш, че ще постигнеш с този линк- да покажеш, че има и изкючения от правилото ли?

Общи условия

Активация на акаунт