Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят чрез втвърдяване на корема, опъване в областта на кръста и болки ниско долу в корема. Те могат да бъдат усетени като тежест ниско долу и предизвикват чувство за пълнота. В случай на контракции е важно да се консултирате с лекар за подходящо лечение и предпазни мерки за бебето.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на кърмене?
По време на кърмене е важно да се избягва търкането с кърпи и други, за да се предпази кожата. Мнозина използват кремове като ланолин или кремове Mustela, които са препоръчани от лекари за грижа по време на кърмене. Важно е да изберете крем без парфюми, парабени и оцветители, за да защитите кожата и да поддържате нейната еластичност.
-
Как да определим колко е яло бебето по време на кърмене?
-
Какви са предизвикателствата при хранене на бебе с кърма от шише?

. Легнах в 11 снощи, въртях се докум 2, защото ми беше много жега. Точно бях взела да се унасями се чу едно специфично жужене покрай ухото ми.... Просто нямам ненаядено място по мен. Наядоха ме по свивките на коленете
, на всичкото отгоре в яростта и раздразнението си, понеже се чудех как да се извъртя, за да се почеша навсякъде, та си натиснах корема и дребното не го прие радушно
. Започна да ме блъска , бая е силно т'ва дребното бе
, ама и той много ми смърди... Днес си купих от аптеката от тези лепенките с масло от цитронела, та довечера ще пробвам с тях. Четох също, че лавандулата ги гонела, така че довечера ще се намажа на места с малко лавандулово масло да видим... ММ днес прегледа внимателно всички комарници, няма дупки, няма нищо. Откъде влизат тия скпаняци не знам
Представих си те като коледна елхичка или така като по анимационните филмчета, зарита и само едни очи се подават и мърдат наляво-надясно и не знаят какво става
. Ама ще лежиш и ще кротуваш! 
) . Та като се събудих и направо можех да усетя вкуса на детството
. Реших, че ще ям такова нещо, но понеже хич не си падам по мазнотии и си измислих аз как да докарам вкуса на добрата стара циганска баница, без да тече олио от всякъде. Взех 1 домат, обелих го и го смлях в чопъра, добавих малко олио, ронена чубрица (доста сложих, защото много обичам), но беше така доста рядко и реших да натроша сирене и го добавих и него. Момичета, голяма вкусотия е това, препоръчвам го да го пробвате. Намазано на филийка е точно като циганска баница, а иначе поред мен може да се използва и като сос за спагети примерно..
Нашето обаче бързо им минава миризмата (таблетките). Държим на напълно отворени прозорци и си действа идеално. Ние комарници нямаме.
, ще взема и това да запуша с нещо. Колкото до неканените гости, много е неприятно
И двете неща съм ги пола в комбинация, пък и не само те
Надявам се да не се наложи да ще влизам в болница, а някак си да го избутам до 36 седмица, тогава ще се види как се чувства бебка и дали се храни добре