СЕДМОКЛАСНИЦИ втори етап на класиране - седмична (04.07-10.07)

• 35 496
  • 588
  •   1
Отговори
# 570
О, аз нямам време за губене в спорове (нашият татко не е против), а действам. В тази ситуация винаги може да се окажем виновни - защо ме накара или защо не ме накара да уча повече. Избирам да съм виновна за първото.

# 571
  • София
Здравейте, досега не съм писала тук, но пък съм прочела всичко Simple Smile. Моля за съвет - приети и записани сме в 35 СОУ с бал 32.850, какви са шансовете ни на 3-то класиране за 133 или друга езикова, дали да рискуваме newsm78

Това не е ли малко "кон за кокошка" ? newsm78

# 572
 Здравейте, досега не съм писала тук, но пък съм прочела всичко Smile. Моля за съвет - приети и записани сме в 35 СОУ с бал 32.850, какви са шансовете ни на 3-то класиране за 133 или друга езикова, дали да рискуваме newsm78
Защо искаш да изпуснеш питомното и да гониш дивото? :)35-то си е много добро училище!

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 22:10 от darmi54

# 573
Имам чувството, че поне половината татковци ги прихваща същата идиотска мисъл.

Така е. Масово са неосведомени (колко татковци ходят на родителски срещи  newsm78) и пестеливи (синоним на стиснати). Добре, че бг-мамите не се връзват  hahaha
А пък ние сме си екстра - разведени с таткото от 10-тина години, никога не е бил на родителска среща и нямаме такива проблеми  Joy

# 574
Здравейте, досега не съм писала тук, но пък съм прочела всичко Smile. Моля за съвет - приети и записани сме в 35 СОУ с бал 32.850, какви са шансовете ни на 3-то класиране за 133 или друга езикова, дали да рискуваме newsm78
Защо искаш да изпуснеш питомното и да гониш дивото? :)35-то си е много добро училище!
 Май направих цитат.Сега ще видим. Grinning

# 575
Здравейте, момичета. Объркана съм и имам нужда от разяснения, а към кого, ако не към вас, да се обърна...Нали знаете, изскочи ли нещо нерешимо - бягай в бг мама  Peace
И така: Имам близначки. И двете са приети на първо класиране в МГ, записахме ги веднага. Не участвахме във второ, макар едната  да бе приета по второ желание, съответно имаше шанс да се включи във второто класиране за първото си желание - ЕГ. Не го направихме. Сега гледам свободните места след второ класиране - има 3 свободни места в една от паралелките в ЕГ. Мога ли в този случай да отпиша едната, да й изтегля документите от МГ и да се пусне детето на трето класиране за място в Езиковата? И сега съответно два варианта:
1. ПРИЕМАТ Я - изтегляме документите и на сестра й и я записваме и нея.
2. НЕ Я ПРИЕМАТ - може ли да се върне обратно в МГ, където сестра й продължава да е записана, следвайки Наредбата, че са близначки?

Сложно ми стана, наистина. Моля ви, по-информираните - помогнете!  Praynig

# 576
Здравейте, търся мнения за Варна - 4 и 5 ЕГ, общо 4 места за трето класиране.След 2-то ни деляха 0,256 от желаната паралелка/бал30,300/. И се записахме! Сега е семейството е пред дилема.
Да рискуваме ли като си изтеглим документите от руското?
Моля Ви, дайте съвети!
Благодаря!

# 577
Здравейте, момичета. Объркана съм и имам нужда от разяснения, а към кого, ако не към вас, да се обърна...Нали знаете, изскочи ли нещо нерешимо - бягай в бг мама  Peace
И така: Имам близначки. И двете са приети на първо класиране в МГ, записахме ги веднага. Не участвахме във второ, макар едната  да бе приета по второ желание, съответно имаше шанс да се включи във второто класиране за първото си желание - ЕГ. Не го направихме. Сега гледам свободните места след второ класиране - има 3 свободни места в една от паралелките в ЕГ. Мога ли в този случай да отпиша едната, да й изтегля документите от МГ и да се пусне детето на трето класиране за място в Езиковата? И сега съответно два варианта:
2. НЕ Я ПРИЕМАТ - може ли да се върне обратно в МГ, където сестра й продължава да е записана, следвайки Наредбата, че са близначки?

Не я ли приемат- няма път назад! Няма връщане обратно!

# 578
  • София
Хора, моля ви, не си губете времето да задавате такива въпроси! никой тук не знае дали си струва, защото никой не знае колко ще са кандидатите, както и колко от тях ще са с по-висок бал от вашия! Вие сами си преценявайте дали да подадете документи. Никакви балове от никое класиране не ви вършат работа! Не се вкарвайте в грешни сметки, защото играта е на късмет.

Но ако толкова държите, може да се направя на врачка.  Wink

# 579
  • София

Не я ли приемат- няма път назад! Няма връщане обратно!

Попитай в РИО, във вашия случай не бих била толкова категорична, че няма връщане назад.

# 580
  • София
И аз мисля като Кармела. Непременно звъннете в инспектората и питайте! И преди бях писала, че още около изпитите  говорих с  една дама в РИО  София, за да си изясня процедурите и наредбите  около кандидатстването и приема на близнаци ( и аз имам две девойки). Жената ми отговори, че  опцията за надпланов прием на близнак на база приема на другия е валидна на всеки един  етап от класиранията.  Peace

# 581
И аз мисля като Кармела. Непременно звъннете в инспектората и питайте! И преди бях писала, че още около изпитите  говорих с  една дама в РИО  София, за да си изясня процедурите и наредбите  около кандидатстването и приема на близнаци ( и аз имам две девойки). Жената ми отговори, че  опцията за надпланов прием на близнак на база приема на другия е валидна на всеки един  етап от класиранията.  Peace

Няма никакъв спор относно случая, че я приемат Simple Smile Но, ако не я приемат, случаят е друг! След като вече си е изтеглила документите, мястото не и се пази и не може да се върне обратно.

# 582
  • Варна
И аз мисля като Кармела. Непременно звъннете в инспектората и питайте! И преди бях писала, че още около изпитите  говорих с  една дама в РИО  София, за да си изясня процедурите и наредбите  около кандидатстването и приема на близнаци ( и аз имам две девойки). Жената ми отговори, че  опцията за надпланов прием на близнак на база приема на другия е валидна на всеки един  етап от класиранията.  Peace

Няма никакъв спор относно случая, че я приемат Simple Smile Но, ако не я приемат, случаят е друг! След като вече си е изтеглила документите, мястото не и се пази и не може да се върне обратно.

Да, но другата близначка си е на мястото в МГ. И аз мисля,че си трябва въпрос към РИО с конкретния случай. Peace

# 583

НАли в случая вторият близнак - влязъл, излязъл, пак влязъл евентуално, бе трябвало да е надпланов прием, ане къмто общата бройка? Дори като се замисля, ако кандидатствалата в ЕГ се върне пак в МГ, но от гледна точка на близнак, а не по успех, тя един вид ще освободи място за друго дете, макар да е вътре. Надпланово? Мисля, че не бъркам...

# 584
  • София

Точно за маркираното не съм сигурна.. Жената ми каза   тогава буквално, че  всякакви гимнастики са възможни  по трасето и  в двете посоки по всяко време.  Peace Нека не заблуждаваме жената с предположения, най-добре е да звънне и да пита конкретно! Peace А и в случай, че не я  приемат, девойката ще се върне в МГ, не защото й се пази там място, а просто  надпланово заради записаната там нейна сестра.

Общи условия

Активация на акаунт