Отговори
# 630
Ирко обясни им кЪ стоят нИщата  Naughty

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, пък все едно ме е виждала  hahaha hahaha hahaha

# 632
Тц, тц, тц, хора да не мойте да играете, срамота на срамотиите, аз мога всичко, даже и  сиртаки въртя  Naughty А тука направо ме излагате  Crossing Arms
Мичоно, и аз не мой да казвам "р" Божеее, да бехме се търсили с тебе, нямаше да можем се намерим  Joy Joy Joy Joy Joy
Ирко Hug Joy Joy Joy ми той господ събира4 Joy Joy Joy

# 633
Хаха обаче Миме па той не може да пее Joy

виде ли каква хубава двойка ше сме hahaha Аз ше пеем, он ше рипа, и те така Joy Joy Joy
Хаха кат Куку и Пипе хаха

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Излагат са, моля ти се, направо  ooooh!

# 635
Излагат са, моля ти се, направо  ooooh!
Mr. Green

# 636
# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
И едно време , като бях малка и ме питаха, как се казваш, виках няма да ви кажа пък  hahaha hahaha hahaha hahaha
Щото имам "р" в името и ме беше срам  hahaha hahaha hahaha

# 638

виде ли каква хубава двойка ше сме hahaha Аз ше пеем, он ше рипа, и те така Joy Joy Joy
...ама двамцата Mr. Green

# 639
И едно време , като бях малка и ме питаха, как се казваш, виках няма да ви кажа пък  hahaha hahaha hahaha hahaha
Щото имам "р" в името и ме беше срам  hahaha hahaha hahaha
мен още ма е срам hahaha hahaha hahaha

# 640
  • По света и в нас.
Добре,че  съм сама на тръстиката.Заливам се от смях  rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Аз като има хоро се хващам ,дигам канчето  и като почна една плетекрачка бедна ви е фантазията.Докато един ден брат ми не ме приземи и ми каза да се махна от хорото,че хората покрай мене не може да ми хванат такта.Ама аз какво съм виновна,я. Whistling

# 641
Аз Дайчовото и Елениното не мога много са ми завъртяни Sad а тия македонските тука сааа мани мани за 5 години от как съм у македонско само 1 научих Joy
Е тогава ко се заяждаш с нас Mr. Green
а, кажи и rotfImbo rotfImbo rotfImbo ше кайш 4е е голема танцьорка, а то и она плете краци Joy Joy Joy Joy
Плетем ама на 2-3 а вии сте сакати за повечето хахаха
Влъх ама сиртакито хоро или на бутилка го играеш хаха

# 642
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добре,че  съм сама на тръстиката.Заливам се от смях  rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Аз като има хоро се хващам ,дигам канчето  и като почна една плетекрачка бедна ви е фантазията.Докато един ден брат ми не ме приземи и ми каза да се махна от хорото,че хората покрай мене не може да ми хванат такта.Ама аз какво съм виновна,я. Whistling

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 643

...ама двамцата Mr. Green
Е и кво кат сте двамцата да се излагате кат кифладжии хаха

# 644
Кат ми каат ставай на бяла роза викам аз розите не мойм ги играйм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт