Как и къде да си намеря съпруга.

• 7 829
  • 92
  •   1
Отговори
# 30

Не е така. Тук има и завъдени семейства.

Кои? Кога?

# 31
  • Galaxy 13197853088
Е, ся. Важно е да се знае, че има.

# 32
  • София
Човекът е на 37.
Важно е какво работи в момента, с какво се занимава.
А не че навремето е завършил техникума Попов и МЕИто. Въпреки че горчивият ми собствен опит говори, че мъжете с този профил са малко чешит.

# 33
Важно е какво работиш или какво правиш в извън-работно време?  Thinking

# 34
  • София
Важно е какво работиш или какво правиш в извън-работно време?  Thinking

И двете. Те са свързани.

# 35
Кое не е важно?  Laughing

# 36
Може да има природно интелигентни хора, но това е по-скоро голяма рядкост.
Защото когато човек притежава интелект, той сам иска да го развива. Ще учи, ще се квалифицира.
... Странно. А според мен всички интелигентни хора, които познавам, са природно такива. Образованието само надгражда, не изгражда. ...
Мда, не съм се доизказала просто.
Имах предвид, че когато човек е интелигентен и носи тази доза интелект, той няма да се остави просто така - да лепи фаянса и да философства колко излишно е висшето образование.
Може да работи "доходното днес", но със сигурност ще се интересува от квалификации, курсове, висше, дипломи, сертификати. И ще иска непрекъснато да се развива...

# 37
На 37 год. От София съм. Като висше съм машинен инженер, а като средно радио и телевизионен техник. Досега не съм се женил и нямам деца. Между познатите и приятели те ми всички са обвързани и с деца. Досега не съм успял да срещна любовта на живота си. Няма нито външна, нито пък вътрешна причина в мене за да не ми върви. Просто и аз не зная, защо не ми върви. Моля помагайте.

Големи философи . Не си срещнал любовта си ,а няма причина , как да го разбирам .? Бил си с жени които не са голямата ти любов , или никоя не те поглежда ? Може би си твърде придирчив, твърде праволинеен или един Господ знае. Апетита идва с яденето , за всеки си има някой , може би не търсиш на правилното място . Идеални хора няма .

# 38

Но да се върна на конкретния пример - имаме един природно интелигентен човек, който прозорливо се е насочил към професия, от която се изкарват добри пари, работи за собствена сметка, вярно, няма секретарки, но няма и шефове и интригантстващи колеги. Квалифицирал се е и е станал фаянсаджия. Изкарва добри пари, даже много добри, защото е с пъти по-добър от останалите фаянсаджии и успява да бъде винаги една крачка пред тях. Непрекъснато внедрява собствени рационализации, които му позволяват да работи по-бързо и качествено от отстаналите.
Поддържа добър стандарт на семейството си, има достатъчно свободно време, за да го посвещава на всякакви занимания за душата, екскурзии, четене на книги и културни мероприятия. Остават му пари даже за книги, учебници и специализирана литература, които да чете за собствено удоволствие.

Ей стига пресилва и пробутва мъжа си бе!  Mr. Green В тая тема жена си търси човека не аверче!  Mr. Green

# 39
Няма как да се влюбя в един гол фаянс и плочки.

Бях омъжена за инженер с две висши. С фаянсаджии съм говорила за по-смислени неща, понякога.

Грешката на автора е, че иска да прави брак само с Идеалната. Ако искаше брак, щеше да намери жена за брак. Ама не знае, че понякога Идеалната не става за брак, а че много хубав брак може да има с не толкова идеална жена.

Той не иска брак, а отгоре да му дойде нещо, и той не знае какво...

# 40

Той не иска брак, а отгоре да му дойде нещо, и той не знае какво...

Най-вярното,написано по темата-конкретно,кратко и ясно. 

# 41
Няма как да се влюбя в един гол фаянс и плочки.

Бях омъжена за инженер с две висши. С фаянсаджии съм говорила за по-смислени неща, понякога. ...
Покрай мен всички са инженери.
До сега не ми се е случвало с фаянсаджия да говоря за по-интересни и смислени неща.
Може би не съм случила на фаянсаджия аз, за сметка на инженерите...

# 42
  • Пловдив
Мале, мале.Яка пързалка, мисля аз, ама то едни размисли и страсти станаха.Не мисля, че някой нормален мъж би искал съвет точно от форумите на bg-mamma за намиране на съпруга.Има си доста специализирани сайтве за това.

# 43
Авторе,хвани поне отговори от уважение,че дамите (вкл. и аз) са си изгубили времето с твоя...казус.  Rolling Eyes
Като си пуснал пързалката,я довърши до край,какви са тези половинчати работи?Ако такова ти е поведението спрямо жените,ето защо си нямаш такава.  Mr. Green

# 44
Не мисля, че някой нормален мъж би искал съвет точно от форумите на bg-mamma за намиране на съпруга.Има си доста специализирани сайтве за това.

Като? Кои са тия сайтове?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт