Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Синът ми няма игри на телефона, иначе просто няма как да го контролирам.

# 631
  • Разпиляна във въображението
Вики не се сеща като цяло да играе на телефона си, на компа, или таблета през седмицата. В събота и неделя играят малко със сестра си на таблета докато стане време за зареждане, но тя през тези дни ходи на курс, кръжок и тренировки и много време не остава. През седмицата, след като си оправи раницата, прегледаме новите неща и тези за следващия ден, и после играе със сестра си на техни си игри.

# 632
В нашето училище са забранени електронните джаджи (телефони, таблети и т.н.) и нямаме проблеми, свързани с тях. Забелязала съм, че когато има зададени правила, не се допускат изключения и не се нарушават от никого, няма и драми.  Simple Smile

Модата в "нашия" клас са химикалките с невидимо мастило и UV лампичка. Какво ли не измислят хората - не съм и допускала, че може да съществува подобно нещо:
https://www.google.bg/search?q=invisible+ink&rlz=1C1GGGE_enB … &ved=0CEAQsAQ
https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0 … p;ved=0CAYQ_AUoAQ
Та сега пада едно тайно писане, после тайно четене, размяна на тайни "документи" и т.н.  Crazy

# 633
  • Sofia
paper cake, мерси за идеята, Дядо Коледа ще го включи към изненадите Wink

# 634
  • Бургас
Това с контрола май съм го изтървала.Не че и сега е късно,но трябва да е много внимателно,пък аз съм так-так/ако ме разбирате Grinning/.Има дни в които наистина прекалява с таблета или лаптопа.А оня ден баща и и купи и смартфон-бил мноооооого изгоден. Close Досега удържах фронта,ама как се изпуска такава "далавера".Та си мисля да въведа малко правила,всъщност ограничения.Миналата седмица каза,че щели да ги карат да четат непознат текст и да им засичат.Упражнява се в къщи и според мен беше много добре,но тя си е втълпила ,че думите трябва да са 200,а тя стигаше до 110-115.Ревове,чудеса.И товагава и натъртих,че това е защото малко чете книги.И познайте.На следващия ден е била втора по най-много прочетени думи-над 90 думи били за 6.Започна да чете книжки след този случай,но и другите джаджи не пуска.

# 635
  • София
Наистина е чудесна идея. Къде се продават тези химикалки?

# 636
  • някъде ... тук ...
Спунк, като смениш Изображения с Мрежата във втория линк на *paper cake* излизат разни сайтове и магазини Simple Smile

# 637
  • София
Щеше ми се от офлайн магазин да я купя. Ще огледам насам-натам и ако не намеря, ще поръчам.

# 638
  • Варна
Щеше ми се от офлайн магазин да я купя. Ще огледам насам-натам и ако не намеря, ще поръчам.
В книжарниците до у-щата обикновено има  Peace. Поне до нашето има Wink.

# 639
Спунк, "нашата" химикалка ни я даде майката на едно приятелче. Била я поръчала он-лайн с доставка в офиса. Изглежда точно така:
Скрит текст:

# 640
  • нейде там, където ....
При нас имаше оферта за календари. Попълваха се декларации, че родителите са съгласни детето да бъде снимано. Тази година мисля да се възползвам за малки календарчета от тези оферти . Големи календари и картички си правя сама.

# 641
Резултати от "Аз рисувам":
http://www.sbnu.org/results.php

# 642
  • София
Здравейте,
Отдавна не съм писала, а само ви чета, защото напоследък много ангажименти имахме с детето. Миналата неделя Калоян стана на 9 и отпразнува страхотен рожден ден с парти с роботи.
В училище нещата вървят чудесно - само шестици носи детето. Вчера с едно домашно по Човек и общество ни се взе здравето, защото трябваше да се прави таблица за траки, славяни и стари българи(в учебника така са наречени прабългарите Wink.
След рождения ден много е трудно с подаръците за Коледа, още повече че цялата рода очаква аз да ги измисля newsm78.
Чакам с нетърпение празниците за да си починем,а той брои дните до ваканцията.
Хубава неделя на всички!!! 

# 643
Здравейте,
Отдавна не съм писала, а само ви чета, защото напоследък много ангажименти имахме с детето. Миналата неделя Калоян стана на 9 и отпразнува страхотен рожден ден с парти с роботи.

Честит ви рожденник! Все така успешен ученик да е! Simple Smile
Би ли споделила за подаръците(какви са актуални), че и аз ще съм в същата ситуация след 10-ина дни Crazy

# 644
  • София
MTV,
Подаръците са най-разнообразни - от игри за плейстейшъна, през Лего до дрехи. Вече почна да се радва и на хубави дрехи, а преди не ги зачиташе за подарък Mr. Green
Аз най-обичам да подарявам книги и игри, които изискват логично мислене, но правя такъв избор само когато съм сигурна, че детето ще се зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт