Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
При нас нито дума за тържество, а това с ваничките  Laughing Голям стрес при тези деца.
Joy мани, мани, голям стрес на 9.......... имат нужда от релакс  Wink

# 616
  • Габрово
За коледните подаръци - почти сме разконспирирани. Писал писмо до дядо Коледа за неща, които знае, че няма да му купим доброволно. Само и само да провери дали подаръците са от нас или не  Laughing

Laughing. Моят син знае, че няма Дядо Коледа, но се прави, че вярва и иска да му пише писмо, защото стареца сбъдва всички желания, които мама и татко отказват  Mr. Green.

Ще имат коледно тържество - 9 лв. на човек. Миналата година беше подобно и са се забавлявали.

# 617
Тъкмо днес имахме РС (на която не можах да отида) -та щели да имат тържество, по повод празника на у-щето, който ще е на 5.12. ОТВЪН  #Crazy
Разбира се, родителите са се противопоставили на таз безумна организация, и сега чакат да разберат къде ще е. Кой нормален човек, ще стои на тез градуси отвън?! ...камо ли да си остави детето, да изнася представление Crazy

Решили са да имат коледни календари, вместо други лакомства/подаръци.

# 618
  • Разпиляна във въображението
И ние имаме предложение за календари, но отказах. Само заради една снимка  Naughty  Казах на щерките, че като толкова искат ще ги заведа заедно да ги снимам и това е Crossing Arms

# 619
  • някъде ... тук ...
Нямам идея дали и кога ще имат тържество. Онзи ден Гого каза, че са украсили стаята вече.

Календарите и снимките съм ги отказала отдавна. Още повече, че бабите искат да са двамата на снимката, а в училище няма как да стане.
Снимам ги двамата някъде навън или вкъщи, пускам снимката да се извади в някое фото (обикновено онлайн) и купувам календари от борсата на София прес. Миналата година мъжът ми купи големи календари по 1.50лв от там.

# 620
  • Бургас
При нас нищо не се чува още за празненства.
И моята дъщеря написа писмо.Второ.На първото писала най-отгоре дядо Коледа и следват изброени желаните играчки. Laughing Казах и -е бива ли така,поне го попитай как е.На другия ден каза,че го загубила първото и затова написа второ с дълго обръщение към дядото и последвал списък с изброени играчки.Още миналата година си мислех,че тази вече няма да вярва,но тя си е същия дечко.
Спунк не съм забравила да видя марката-ACTIVE,но не намерих такива ролери в нета. Rolling Eyes

# 621
  • София
И при нас нищо не се чува за коледно тържество.За календари не се е снимала в училище.През последните години съм се спряла на малко по-различен вид календари от училищните.
Тези дни ще напише и писмото до Дядо Коледа,вероятно последното преди да се е разбила илюзията и.

# 622
На мен много ми харесват календарите, но фирмата която ги прави в нашето училище снимат децата много некадърно.
За тържество, за момента се обсъжда с цялото училище в чалготека в Студентски град.

# 623
  • София
Ако някое джудже се интересува, в Метро ваничката е 59,90лв, мутантчетата са 22,79лв.

margo**, благодаря ти. Аз се консултирах със съфорумка, която е наясно и се спрях на Худора.
Какво ли ще прави Гугъл без БГ-МАММА.  Joy

# 624
Ако някое джудже се интересува, в Метро ваничката е 59,90лв, мутантчетата са 22,79лв.

margo**, благодаря ти. Аз се консултирах със съфорумка, която е наясно и се спрях на Худора.
Какво ли ще прави Гугъл без БГ-МАММА.  Joy
Мерси!!!  Hug И в Хиполенд я намалиха на 59,90лв  Twisted Evil айде джуджета, снежанки, дядо коледовци  Mr. Green

Днес имаме родителска среща.

# 625
  • Ямбол
О, пак ли са тръгнали коледните изнудвачи, наречени фотографи. Нали имат охрана училищата, кой ги пуска? Нали по Конституция никой няма право да бъде фотографиран без съгласието на родителя.

# 626
  • София
И при нас мина родителска снощи. Основните оплаквания са от игрите на телефона всяко междучасие Simple Smile При вашите деца как е? Как ги ограничавате и от игрите вкъщи?  Аз позволявам с идеята, че се пишат всички домашни и се ходи на всички занимания, а телефонът е "разтоварване", но май трябва да мисля друг вариант...

за календарите - при сина ми минаха още преди 2-3 седмици. Поръчваме само малки календарчета, за портмонетата на бабите Simple Smile но може би ще е за последно. Много ми харесва практиката на една приятелка преди празниците да се снимат професионално цялото семейство в студио и дори навън. Мисля догодина да приложа същата тактика.

# 627
Joy
Май трябваше да уточня.."коледен календар", не значи непременно такъв със снимка-въпросния, който са избрали всъщност е шоколадов  Crazy (от онези с прозорчетата шоколадче във  всяка дата..доста детско според мен, но след като не съм присъствала на РС, нямам право да се противя на общоприетото.. Tired).

# 628
  • Габрово
сонетка, при нас баща му е издал заповед телефонът да се зарежда един път в седмицата, като издуха батерията с игри още на 1-2 ден и после е мир и спокойствие. Понякога успява да се контролира и има батерия по-дълго време, но никога до следващото зареждане  Mr. Green.
В училище не носи телефон, точно за да не играе в междучасието. Той ме убеждава, че няма, но аз знам колко му е слаб ангела.

# 629
  • София
ivap, ние сме дали телефона уж, за да има връзка с нас и няма как да не е зареден. но пък ... много играе на него.

Общи условия

Активация на акаунт