Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А-а-а Спунк не сте единствените с този мутант.Не знаех,че така се нарича. Wink
Това е част от коледния подарък,по точно едно от желанията на моята щерка.

# 601
  • Бургас
И моята го иска това нещо/мутанта/.
Спунк,не мога да отговоря за стърженето.Нищо такова не се чуваше-силиконови по края  са колелцата.

# 602
  • София
Няма да ви се размине мутантът. В нашето училище са много актуални. Малката дори се пазареше за втори, но  Stop

margo**, благодаря ти и аз клоня към вашия модел, но се зачетох из нета и съвсем се оплетох в информацията. Спомням си, че имаше тема за ролерите. Ще я изровя и ще питам там.

# 603
  • Бургас
Почти съм сигурна че марката е друга,но довечера ще проверя.

# 604
Няма да ви се размине мутантът. В нашето училище са много актуални. Малката дори се пазареше за втори, но  Stop

margo**, благодаря ти и аз клоня към вашия модел, но се зачетох из нета и съвсем се оплетох в информацията. Спомням си, че имаше тема за ролерите. Ще я изровя и ще питам там.

да сега като прочетох се сетих, пласмасовите колелца са по-неудобни, поне според щерката, и нашите са със силиконови   Peace

а мутанта скъп ли е, може някоя леля или баба да го осигури щом вероятността да се разминем клони към нула  Crazy

# 605
Ужас  Shocked  Добре, че тази реклама сме я пропуснали.
Но пък си купихме мутант с невъзможно огромна глава. Предназначен е за ресане и по думите на дъщеря ми това ресане е коренно различно от ресането на разните Барби, понита, Монстър Хай, Братс и т.н, налични у дома.  Naughty
Скрит текст:

Joy Това не съм го виждала. Ние с първия подарък сме готови, настолната игра Хотел, нооо за легото указанията са да е с най-малко 250 части и човечета! Много скромна, много Mr. Green

# 606
  • София
25-26лв е базовият модел, но аз го поръчах от Амазон на по-поносима цена.

# 607
  • София
а мутанта скъп ли е, може някоя леля или баба да го осигури щом вероятността да се разминем клони към нула  Crazy

Единичните мутанти наистина са около 25-26 лева.Но има цели комплекти /на кафе,на бар и т.н./,които са около 50 лева.Използвах намаленията в Хиполенд и Комсед и реално излезнаха по-евтино.
Истината е,че детето искаше такова нещо още за 1.06,но тогава се сдоби само с едно животинче.А те са много.

# 608
Вашите деца ще имат ли коледно тържество? При нас за поредна година ще има коледна дискотека в заведение , от сега се вълнуват хлапетата  Crazy

# 609
  • нейде там, където ....
При нас има предложение за дискотека, но от класа няма желаещи за нея. Ще мислим нещо друго.

За коледните подаръци - почти сме разконспирирани. Писал писмо до дядо Коледа за неща, които знае, че няма да му купим доброволно. Само и само да провери дали подаръците са от нас или не  Laughing

# 610
Писал писмо до дядо Коледа за неща, които знае, че няма да му купим доброволно. Само и само да провери дали подаръците са от нас или не  Laughing
Joy еййй, опасни тези малките  Laughing

Питах я, мутант не иска засега, в нашето училище ще релаксират с масажни ванички, това е хита  Crazy дано някъде я има намалена, че толкова пари не ми се дават за това  Twisted Evil

# 611
  • София
megan@ , извинявай за невежеството ми, ама какви са тези масажни ванички?
класът на сина ми отива на дискотека - 24 лв за около час и малко, щяло да има томбола...

# 612
самоцитирам се  Twisted Evil
сега вече е малко намалена, дано има по-голямо намаление, около 40лв ще прежаля Twisted Evil
Миналата година си разменяха подаръци в училище и после се черпиха в сладкарницата, сега май ще е същото  Hug

# 613
  • Разпиляна във въображението
При нас нито дума за тържество, а това с ваничките  Laughing Голям стрес при тези деца.

# 614
  • ПАЗАРДЖИК
По въпроса за Дядо Коледа, аз реших да им кажа истината на 7-8 годишна възраст, с идеята да не ги лъжа(в смисъл да ми имат доверие по каквито и да е въпроси). Аз предпочитам да схванат идеята че Коледа е да зарадваш някого и да го направиш щастлив.Със синко беше много смешно, защото той си е наивен по природа и когато му казах, че Дядо Коледа не съществува той ме погледна с недоверие, каза, че това не е вярно и ще ми го докаже. Стана и започна да рови из секцията, извади си снимки от детската градина с Дядо Коледа и ми ги донесе като доказателство, че след като се е снимал с него, той съществува! Сега за Виляна, от 2 години й казвам, но тя продължава да ме убеждава, че той съществува. Смятам да не я изненадвам с подарък под елхата, а да го купим заедно, но има толкова много време до Коледа, че може и друго да реша до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт