Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 049
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • нейде там, където ....
При нас няма подсказване, в нашия случай ги намирам за полезни. Резулаттите ми показват реалната картинка, а за детето е привикване към явяването на състезания. Има потенциал, но отказва да ходи в други училища.

# 586
# 587
  • София
В нашето училище не се провеждат състезания на Сдружението на началните учители.
Спунк на мен най-много ми харесват ролерите от втория и третия линк /сивите и черните/.Отговарят ли си на номерата.По едно време дъщеря ми имаше мерак за ролери.За колко време пристигат до БГ?

# 588
  • Варна
Синът ми имаше ролери на Худора, само за тях мога да споделя впечатление - доволна съм  Peace .

Писах ново мнение: това да не се взима предвид! Не знам нищо за ролерите на Худора.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 13:45 от Solar Wind

# 589
  • Бургас
Дъщеря ми има като ролерите от първия линк,но лилави.Сигурно са друга марка,но сега не я помня.Кара общо 5-6 пъти това беше. Confused

# 590
  • Варна
Синът ми имаше ролери на Худора, само за тях мога да споделя впечатление - доволна съм  Peace .
Грешка - ролерите му били Стъф, скейта е Худора.

# 591
  • София
Дъщеря ми има като ролерите от първия линк,но лилави.Сигурно са друга марка,но сега не я помня.Кара общо 5-6 пъти това беше. Confused
margo**, ролерите ли се скапаха или на нея не ѝ е интересно?

Solar Wind, благодаря. И аз съм доволна от Стъф, но тези са по-евтини. За Худора съм чела добри неща. ЛаХоба ме блазнят, защото са чернички  Wink. За тези от първия линк нищо не зная, но началната им цена е по-висока. Дали са по-качествени?  newsm78

# 592
  • Бургас
Спунк,не са се скапали ролерите.Не са мръднали даже,като нови,ама щерката я мързи.Нашите са в комплект с каска и наколенки,лакти,китки.........а

# 593
  • София
А как са като качество? Нали не са като китайските боклуци, с които не можеш да се засилиш и стържат по асфалта?
Моята дъщеря кара ролери, но досегашният чифт умаля.

# 594
Ние поръчахме някакви немски за завършпване на 2 клас, не помня марката, бяха на промоция , много ги кара-34-37 поне няколко лета да ги кара  Peace препоръчвам да са тъмни, че нашите са бяло с розово и много се цапат  Peace   Hug

А Йони иска тая пуста ваничка с топчета, ейй тия реклами  Twisted Evil
Някой да я е купил, голям боклук ли е, доста е скъпа Crazy ще чакам поне дано някъде я има на намаление.

Госпожата по ДБТ била така добра да им каже, че няма дядо Коледа  Shocked Naughty... нямам думи.......

# 595
  • София
За ваничката имам спомен,че някой ми беше казал,че не е нищо особено.
По въпроса с Дядо Коледа дъщеря ми мълчи.Според мен е 50:50.Хем е чувала,че няма Дядо Коледа,хем и носи подаръци.Но съм сигурна,че тази година е последната година,в която и е останала малко вяра.Догодина действителността ще бъде друга.

# 596
Някой да я е купил, голям боклук ли е, доста е скъпа Crazy ще чакам поне дано някъде я има на намаление.
Каква е тази ваничка с топчета?

# 597
Каква е тази ваничка с топчета?
http://www.hippoland.net/orbeez-spa-vanichka-za-relaks

Аз и предложих да купим нормална ваничка и да сложим вътре топчета, но отговора беше "Мамо, аз съм дете, искам играчка"  Mr. Green

# 598
  • София
Ужас  Shocked  Добре, че тази реклама сме я пропуснали.
Но пък си купихме мутант с невъзможно огромна глава. Предназначен е за ресане и по думите на дъщеря ми това ресане е коренно различно от ресането на разните Барби, понита, Монстър Хай, Братс и т.н, налични у дома.  Naughty
Скрит текст:

# 599
Спунк  Joy  ние пък този мутант ще го пропуснем, хихи
но ако някой има наблюдения за ваничката наистина моля да сподели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт