Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Благодаря ви момичета!    bouquet
И за сайтовете благодаря!Уча се направо го бях забравила.
При нас не са минали всички входни нива все още.

# 391
  • София
Аз ли нещо не откривам,но в ucha.se има упражнения само по ЧО за 3 клас?
ЕлиТ кое точно се заплаща и как?

# 392
  • някъде ... тук ...
Прегледай общите условия - най-отдолу в сайта.
Скрит текст:
http://ucha.se/terms/
4.2. Възнаграждение.

а. Всеки Ползвател има право да получи достъп чрез интернет до включените видео уроци и упражнения в Съдържанието на Платформата (без раздел "Химия" за кандидат-студенти) срещу заплащане на Възнаграждение.

б. Възнаграждението по б. „а“ се определя в следните размери:

Достъп за 15 календарни дни до видео уроците = 4,80 лв с ДДС.
        Плащането на възнаграждението може да бъде извършено чрез смс, epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
    Достъп за 1 месец (31 дни) до видео уроците = 6,00 лв с ДДС
        Плащане чрез epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
    Достъп за 6 месеца (183 дни) до видео уроците и упражненията = 29,70 лв с ДДС
        Плащане чрез epay, easypay, кредитни/дебитни карти;
    Достъп за 12 месеца (366 дни) до видео уроците и упражненията = 49,80 лв с ДДС
        Плащане чрез смс, epay, easypay, кредитни/дебитни карти;

Само абонамент от 6 месеца или 12 месеца дава право на достъп до упражненията.

в. Сроковете за ползване по б. „б“ по-горе започват да текат от момента в който е получено плащането на дължимото възнаграждение. Достъпът е възможен след обработване на изпратеното плащане, за което Ползвателят получава съобщение да попълнения от Ползвателя имейл.
Имам спомен, че миналата година платих 10лв за 3месеца. Сега не виждам подобен срок.

За трети клас виждам Математика, БЕЛ, човеците и АЕ-начално ниво. Нямам регистрация и не знам какво излиза там. А и няма как да звънна на Радо да го питам за неговата регистрация (в час е)

# 393
  • София
margo, честит празник!

# 394
  • Ямбол
Аз не знаех за това плащане. Аз виждам видеоуроците съвсем нормално без да съм плащала.

# 395
  • някъде ... тук ...
Сега поразгледах - упражненията са с $ пред тях и се гледат, ако си платил, а видеоуроците се гледат и без плащане. Обаче пък под съобщението, че баткото няма активиран достъп, пише "Продължи към повече от 300 безплатни видеа". Вярно, че за 3ти клас упражнения има само по ЧО. Уроци има по повече предмети.
Довечера ще ги накарам да се разровят двамата ученици.

# 396
  • София
Аз платих 9.80лв за три месеца. Има възможност и за по-кратък абонамент, но дневната цена е по-висока.
За трети клас има уроци и по БЕЛ, и по математика. Довечера ще мога да напиша подробно, че не мога да изровя паролата сега.

# 397
  • София
Да,видеоуроците са безплатни.За упражненията по ЧО не ми иска плащане.
Преди време писахме за купоните.При нас е вдигната цената на 2.50 от другата седмица.Дали и качеството ще бъде по-добро  Thinking ,а дано,ама надали!?!

# 398
Да раздвижа темата:

http://www.math.bas.bg/smb/calendaren_plan/KalendarenPlan_2014_2015.pdf - календарен план на математическите състезания през тази учебна година

http://www.sbnu.org/tests.php - график на състезанията към СНУБ

И да споделя две помагала, които много ми допаднаха:

# 399
Има ли участници в "Хитър Петър" Бургас? Ако оцелеем да не се разболеем, че вирусите се множат около нас всеки ден, в събота трябва да сме там:) В петък децата са на екскурзия, но до към 18.00 трябва да са се прибрали, учихме и за Левски, и за траките. Установих, че ми е много, много трудно да обяснявам за Левски на този етап, освен това и събитията около него доста варират в биографиите.

# 400
  • София
Ние вече вируса го преминахме- детето се оправи за 1 ден, но аз още се влача с последиците четири дни.Това помагало по ЧП и Калоян го използва и му харесва, защото има опити Laughing
Следващата седмица заминава за5 дни на зелено училище и се надявам да е здрав и да имат хубаво време в Родопите, защото щели на живо да изучават и природата и историята Wink

# 401
Заради вирус аз вчера прибрах детето от зелено училище. Да, оправи се за един ден, но е доста тъжен, че изпусна маскения бал и скаутското приключение.
дано болестите подминават децата ни, защото започнаха още от сега, а скоро чакаме зимата.

# 402
Как са ви децата с правописа? На съчинение, преразказ когато работят в час, успяват ли да си следят и правописа, че по тетрадките на щерката още се срещат истински бисери и сама се чуди как ги е писала Simple Smile

# 403
Моята има проблеми само с краснописа. Правописът й е доста постоянен.

# 404
  • Бургас
Дъщеря ми има проблем с правописа все още.И не е чак толкова рядко.Примерно правеше картичка за рожден ден и вътре освен пожеланието най-отдолу писала-помериши/имаше рисунки с миризливи химикали/.
А от седмица си смени и краснописа-започна да пише с печатни букви.Изглежда доста по-добре,но все още ми е странно.

Общи условия

Активация на акаунт