Север-Юг - тема 22

• 28 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

Добро ви утрооо!

# 106

Дадох ви минута, две и ви предлагам кафето. Естествено пред компютъра, за да не губим време за някоя и друга новинка, снимка около наш Киво.

Скрит текст:
Май успях, този път

# 107
Добро утро! Hug
Орси  Heart Eyes благодаря за кафенцето! Справила си се чудесно! Hug
Дива  Heart Eyes Hug wavey много се радвам, че намина при нас! Колкото до мача, майтапя се, но разбрах, че Германия е помляла Бразилия ... А кой ще играе довечера  newsm78 Тази година не съм гледала и един, нещо не ме влече световното ...явно Холандия, щом споменаваш нашето момче  Laughing
Петенце  Heart Eyes аз намерих това, не знам дали ще ти свърши работа ...
http://www.keyfiseyir.com/show/iffet

# 108
ЕТО НЕЩО ЗА ДОБРО УТРО   Heart Eyes
://www.youtube.com/watch?v=dsgPyo-3K9I&feature=share&list=LL917YuTex5h_0oMoK8F-7Ng&index=2

Сааамо моля да не му приседне на някой кафенцето tooth tooth tooth tooth
Песничката е много нежна и...препоръчвам да гледате Киво,ТОЙ винаги си заслужава  Heart Eyes
Дива радвам се,че се отбиваш
Фенкууу добро утро и весел ден Heart Eyes

# 109
Добрутрооо Hug Hug

Ванче Heart Eyes, мерси за клипа,ама Аз Кивчо си го гледах през нощта Shocked,  може да ми завиждате спокойно Grinning ама вие сте виновни с тоя спам Mr. Green Обяснявах му се на английски колко много го харесваме и после май го целунах по бузата Rolling Eyes
Но да минем към реалния свят Mr. Green
Снощи мача беше уникален Shocked, Фенче Heart Eyes довечера ще играят Холандия и Аржентина, демек и френда на Киво, а той се справя много добре Simple Smile

Петенце Heart Eyes , ако минаваш днеска тук, давам ти линк за Ифет Hug
http://www.youtube.com/user/aylinlivalenli/videos

# 110
Добрутрооо Hug Hug

Ванче Heart Eyes, мерси за клипа,ама Аз Кивчо си го гледах през нощта Shocked,  може да ми завиждате спокойно Grinning Обяснявах му се на английски колко много го харесваме и после май го целунах по бузата Rolling Eyes
Но да минем към реалния свят Mr. Green
Снощи мача беше уникален Shocked, Фенче Heart Eyes довечера ще играят Холандия и Аржентина, демек и френда на Киво, а той се справя много добре Simple Smile

Петенце Heart Eyes , ако минаваш днеска тук, давам ти линк за Ифет Hug
http://www.youtube.com/user/aylinlivalenli/videos

Айрич   love001 ай честито,за сънчето де,аз се чудим, newsm78де ми избЕга тая нощ Кивона,а той бил при моя френдка,а може ,при тебе може,давам го  hahaha hahaha hahaha
Ама какво значи туй,май го целунах...а бе грабиш там и мляскаш като за последно hahaha hahaha hahaha,че знае ли се кога ше доде пак при тебе Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
Ванюшка Heart Eyesами само по бузата Grinning аз съм скромна,ама ние сме се уговорили другата седмица пак да ме посети, тогава ще действам по настъпателно Mr. Green Joy Joy

# 112
Ванчееее  Heart Eyes добро утро и на теб, миличка моя!   love001  Не се притеснявай да си пускаш каквото те влече, ние как си пускаме Джемс и не се извиняваме за това  Laughing
Разсмя ме рано, рано с мляскането като за последно  Joy Joy Joy ми така е, кой знае кога пак ще се случи  Joy Joy Joy Joy
Айрче  Heart Eyes довечера ще хвърлям по едно оче, щом ще играе френда на наш момък  Laughing да го видя как играе.
Ааа, хитрушо, значи си имаш вече уговорка, а ? Скромна била  Joy Joy Joy Joy

# 113
  • Варна
добрютрю! Hug

благодаря за кафенцето, Орси Heart Eyes

Фенче, Айричка, душички златни! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes благодаря много!

# 114
Ох ... тук е уникален!

# 115
Фенче  Heart Eyes Grinning

Киво ни се радва и ни се чуди на акъла hahaha hahaha

# 116
# 117
Наде  Heart Eyes за теб специално!

# 118
Наде  Heart Eyes за теб специално!
Скрит текст:

Здравейте. wavey
Ммммммм, Heart Eyes мерси Фенче. Grinning

Може комшиите да не оценяват КСШ но в Близкия Изток и особено в Египет гледаемостта на сериала чупи всички рекорди.
Даже Киво и Фарах в класациите им са изместили доста известни свои колеги.
Е, друго щеше да бъде ако и в Турция имаше добър рейтинг, не за друго а за лично удовлетворение на актьорите нооооо комшииите си обичат сериалите с битовизъм и всичко различно от тази тематика им е чуждо.
Скрит текст:
✰ •*˚ Kıvanç with Farah were overtaking Cem Yılmaz !! ˚*• ✰
...news for Kıvanç and Farah to cheer about!
'Kurt Seyit ve Şura' is going bad, but ...
'Sanal âlemin',{'Virtual worlds's'} the largest cinema site,has stamped the lead actors of 'Kurt Seyit ve Şura'.
Kıvanç Tatlıtuğ with Farah Zeynep Abdullah, are also surpassing many Turkish actors in IMDb.com 'starmeter' ranking. The series not so kept in Turkey, is breaking attendance records in more than 18 Middle Eastern countries including especially Egypt.
Cem Yılmaz {a Turkish stand-up comedian, actor, filmmaker, cartoonist, playing in multinational films} last year in first place, dropped to 9th place.
Saadet Işıl Aksoy {a Turkish born actress speaking fluent English, basic French and Italian}, well known in the world cinema and the Italian Public Television, took the 3rd place.
Because of their reputation for sitcoms outside of Turkey, the majority of the votes came from foreign countries.
Names such as..Belçim Bilgin, Serenay Sarıkaya, Haluk Bilginer, Kerem Bursin and Hazal Kaya.. are including in the lower row of the list.
‘Kurt Seyit ve Şura’ can not get ratings in Turkey yet exploded in the Middle East.
Arab viewers have moved Kıvanç with Farah in the top list of the most popular actors.
http://www.tvaktuel.com/kivanc-ve-farahi-sevindirecek-haber/
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kivanc-ile-farah-cem-yilmazi-solladi

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 119
Наде  Heart Eyes за теб винаги!
Не го знам този черния кой е и какъв е, ама все ми се струва, че от Киво по- известен в цел свет нема! Mr. Green Дори хора, които не гледат комшийските сериали знаят за него. Знаят го вече и в Западна Европа, кой друг може да се похвали с това  newsm78 Нали видяхте / поствах ви клипчета от Берлин и Лондон / как го посреща народа ? Чак ми стана мъчно за останалите актьори, чуваха се само викове Къваааанч  Laughing
И мен ме е яд, че не успяха да оценят турците КСШ, ама ...

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 11:03 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт