Север-Юг - тема 22

• 28 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ретуит Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Здравейте!
Приятна вечер в четвъртък!

На 17 юли почитаме Св. Марина!

Нещо за нея: http://www.vsekiden.com/154546

Св. Марина е смятана за покровителка, пазителка на здравето!
А здравето е безценно, народната мъдрост така кратко и вярно го е казала...

Здравето е най-големият имот.
Здрав ли си, колай ще се намери.
Здраве, живот и хубаво време никога не омръзват.

Бъдете здрави, пазете и ценете здравето, а на имениците днес- честито!

allisas73, Мария, Фенче, Airra, Ина, Наде, Пит, Ванче, Зиз, привет! Hug

Спокойна вечер! Hug

п.п.
Скрит текст:

По нашият край на този ден се прави мляко с ориз с тиква!
Почерпете се, да ви е сладко! Hug

Рецепта: http://www.supichka.com/2013/11/mlqko-s-oriz-s-tikva.html

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 19:13 от margita9

# 662
 smile3518 изгледах 80 серия....
Много го обичам тоя филм.....много Heart Eyes
и заради Киво и заради страхотната история и заради вас Heart Eyes

Много ми хареса финала, отпътуваха с жълтата кола без покрив сякаш символизираща слънцето и свободата Simple Smile

Обаче по бтв почват от август месец Пътят на Емир Simple Smile явно, че след него ще продължат СЮ newsm78

http://bgtvnews.com/%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5% … %B2%D0%B8-%D0%B5/

Марги  Hug благодаря

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 19:30 от Airra

# 663
Айрич какъв е този пътят на Емир,хубав ли е да го гледам,кой участва

# 664
Ванче Heart Eyes, това е трети сезон на Огледален свят, с Чаатай  Улусой Simple Smile

# 665
За мен е пълна безсмислица да пускат Пътя на Емир.
Това е втората част на третия сезон на сериала АФК, който обожавам.
Третия сезон е разделен на две части АФКПЕ и ПЕ.
Първата част на третия сезон не е за гледане просто, мъка, мъкааа на ента степен.
Общо двете части са 13 епизода а това са около 30 серии разкъсани по нашенски и това е горе-долу малко повече от месец. Тъкмо навреме да приключи преди започване на новия конкурентен сезон и дай Боже да продължат Praynig с КГ.
Самата втора част на третия сезон ПЕ е много интересна но не я финишираха и остана в нищото та питам се аз, защо им е това продължение без край!? ooooh! #Crazy Бяха ни обещали, че, ще го финишират и в Дизито излезна инфо по този въпрос но си останаха с празните обещания, и незадоволените зрителски очаквания. Crossing Arms
Привет и на появилите се  Hug..... Hug след мен.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Airra, благодаря за инфото.    bouquet

Скрит текст:

Аз много се радвам, че БТВ ще го излъчат, харесвам и ПЕ и АФКПЕ! yes
Само трябва да си намеря тема къде да пиша за него... newsm78 Joy

Наде, Ванче,  Hug

# 667
Привееет мили дружки! HugНема ви изреждам, всички ви гушкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Само г-жа Неспамова Потемова няма как да не я поздравя  Laughing  Heart Eyes Hug wavey
Айрич  Heart Eyes не плачи, мило, пак ще си го гледкаме от септември! Този ПЕ щом е 13 серии, тъкмо ще свърши до някой си септември.
Марги  Heart Eyes все ще пуснат някоя тема за него си мисля, пък можеш и тук да си споделяш, каквото те вълнува, никой няма да има нещо против си мисля  newsm78 Нали дружки ?

# 668
Марги, Hug само веднъж изгледах сериите на АФКПЕ и то през пръсти, давех се от сълзи. Даже си ги и изтрих отвсякъде където ги бях съхранила.
ПЕ е друго нещо, страхотно продължение Heart Eyes и бях много разочарована, че го оставиха без финал при все, че публично ни обещаха такъв, затова и няма да гледам предстоящите серии по бтв.
Мераба Фенче. Hug
Тема за сериала си има и това е Огледален Свят/АФК, моята първа тема във форума и първия сериала заради който прописах тук.
Нямам нищо против всяка да си споделя тук каквото сметне за добре, никоя с нищо не би могла да ми пречи.

# 669
Скрит текст:
Мацки, коя от вас знае как се пуска нова тема  newsm78 Роминка  Heart Eyes ме помоли, ама аз никога не съм го правила ... тя ми е пратила всичко, аз го копирах. Писах на Зизка на лични, ама не ми отговаря, може и да не е на линия

# 670
Идея си нямам Фенче.
И аз щях да те посъветвам да се обърнеш към Зиз. Ще се появи и, ще ти обясни. Дано това стане преди да сме изписали тази тема.

# 671
  • София
Милинки  4470 4470 4470  Hug Hug Hug

Фенче  Hug Hug Hug
Впечатляваща колекция на Кивови снимки имаш.На мен ми харесват   всичките които си качила. В всеки период  на възраста си е  бил „ДЪ  БЕСТ“
Но аз лично го харесвам като беше малко по-налят. В СЮ си беше слаб направо.Но така е трябвало да влезе в ролята. В КСШ не съм го гледала и незнам, но визуално с тази брада и униформа  е много як.

П.С. Четох някъде, че вашият любим сериал, ще започне чак октомври. Тогава, когато ще започне и ВИП Бр. по Нова.  Всички гонят рейтинг! Какво да се прави!

Хубава вечер на всички!

# 672
Ками, привет! Hug
Октомври- октомври, когато- тогава. Peace
Като ни е високо рейтингов любимият сериал...ще чакаме. Grinning
Фенче,  Heart Eyes
Много мило и благодаря за предложението,  Hug но не мисля, че е правилно. /според мен/

Фенче, отиваш на страницата с всички сериали.
Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=401 има отгоре в дясно-опция нова тема, избираш, слагаш това което ти е пратила Ромина, сменяш номера на темата в полето за заглавие, публикуваш и това е, после копираш линка на вече публикуваната тема в темата тук за останалите.  Peace

Наде, Heart Eyes
Скрит текст:
Наистина са много трудни за гледане еп. от АФКПЕ, но нямаше как без тях, особено след финала на 67-ми.  Rolling Eyes

Не знам дали е удачно да пиша в ОС, имам голямо търпение, ама и то си има граници. Wink

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 20:34 от margita9

# 673
Марги  Heart Eyes
Готово!
Заповядайте в новата ни темичка, когато изпишем тази
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791187.new#new

# 674
Марги, сега като си обяснила и се сещам, че откакто смениха маммата често ми излиза и на мен опцията да публикувам нова тема #Crazy  Shocked когато искам да напусна дадена текуща от хикса горе в дясно. ooooh!
По отношение на написаното в скрития текст......ти сама реши, просто споделих, че сериала си има тема.
На мен никой, никъде и с нищо не би могъл да ми пречи по отношение на изборите му за писане по различни тематики.

Общи условия

Активация на акаунт