Паррвенющината в България

• 27 049
  • 495
  •   1
Отговори
# 195
 Никогиш. Аз като видя някоя мадама със Стоке все си мисля, дали не си ти.

# 196
Е какво излезе сега? Трещерица е парвеню.  Mr. Green Между другото умната клавиатура на телефона ми знае думата Трещерица, но не знае нищо за парвеню.  Thinking

# 197
  • Sofia
   Добре, де, една пуста детска количка за 2 бона за парвенющина ли се счита, според форумските стандарти? За мен, значи по-скоро качество и комфорт, примерно (не съм запозната с характеристиките на количките, които различните марки предлагат). Rolling Eyes Явно имам още да уча, като му дойде времето... Laughing

# 198
Не знаеш какъв панаир беше и колко велики се чувстват тези с колички втора употреба.

# 199
Не почвайте пак ОНАЗИ ТЕМА, моля ви!

# 200
  • Sofia
Не знаеш какъв панаир беше и колко велики се чувстват тези с колички втора употреба.

Смятам, че е важно както да не парадираш с вещи, така и да не нападаш хората, които имат възможността и желанието да си купуват по-скъпи неща. Това е елементарно възпитание и култура! Предвид това, странно, че се е получил панаир. Всеки има правото да разполага с парите си, както намери за добре, мисля аз. Peace

# 201
Май идват пак дългите години, в които беше гордост да си беден.

# 202
 Така е, масите олевяват.

# 203
  • София
Освен това г-жата повтори около 28 пъти, че въпросното стоке се бутало по Витошка. Sunglasses

# 204
Ми нали казахте, че е неприемливо в Люлин.

# 205
  На Витошка няма как да излизаш с друго. Там това е минималното за количка.

Къде е Шанталчето и защо още не се е разписала в тема, касаеща луксозни стоки?

# 206
Това пък кога е било? Laughing  И тогава и днес парвенюта да искаш.

# 207
Това пък кога е било? Laughing  И тогава и днес парвенюта да искаш.

В годините на диктатурата на пролетариата.

# 208
  • Под сянката на разлистените кактуси

П.С -  нося си диамантите винаги, ама никой не предполага.
Значи не съм парвеню..
Явно ще трябва да си купя слънчеви очила "Шопар"..)))

Е добре, че никой не предполага. Да се носят диаманти преди 5 следобед е парвенюшко. През деня се носят перли  Naughty

# 209
Явно богаташките само тука се ширят. Като изляза на улицата гледам само коли втора употреба , магазините втора употреба пълни , сирене за 5 лв. и кренвирши най-продавани . Как с тези малки заплати в България , където 80 % от народа е беден или богаташките само тука пишете. Кремчета от по 300 лв. и рокли по 3000 .  Да ама не , ето парвенющина и снобария . Чак себе си да убедиш , че стандарта ти е по висок от хала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт