Паррвенющината в България

• 27 671
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Преиграваш вече Simple Smile хайде да не ти вадя постовете с китайските ментета  Mr. Green

Е, тук вече не позна, ментета не понасям и нямам такива, с изключение на 2 чифта кецове, за които дори не знаех, че са такива. Mr. Green

Недей да вадиш постове с придобивки, че ще се комплексираш, нищо, че чистиш анлийските къщи, заплатката пак ти стига само за хляб със сирене. Laughing

# 481
# 482
Хахаха чудесно онагледяваш парвенющината  Mr. Green Ще ти се другите да са ниско образовани и да работят нискоквалифицирана работа, за да оправдаеш собствените си неуспехи  Peace За съжаление съм с образование и работя изключително и само по специалността си, която няма нищо общо с чистенето, освен на ръцете ми  Wink

# 483
Бляк кат тука се поокенза. Няма значение кой как си вади хляба ако е с честен труд или по парвенюшки може с кражби на "лизинг" , парите не говорят за интелекта .

Имам една приятелка , която много обичам и ми е от детинство . Е тя душицата бая зорлен руса и си трепери над косата . Дава пари повече за косата си отколкото за дрехи .С нея бяхме отишли на плаж и тя така с очилата, гримосана , едвам се топка , ние с другата се пличакме и смеем . Като се ядосах я дръпнах за крака и я намокрих цялата , чак тогава се отпусна и и стана весело . Ако нормалното ви поведение е да се държите  все едно са ви вкарали бастун някъде , никой не е длъжен да се съобразява с вас .5 пари не давам за колко са ти дрехите, банковата сметка не е критерий за класа  Peace А да обиждаш някой на ,че няма пари , майко мила .  ooooh!

Като сте такива баровци и не искате никой да ви притеснява в личното баровско пространство , купете си частни плажове , яхти . Който е богат наистина му е намерил цаката  Mr. Green

# 484
  • Sofia
   Не е въпросът в това кой колко пари има. Peace Естествено, че богатството не е критерий – може да си заможен простак, но нека не забравяме, че е съвсем често срещано и да си беден селяндур. Няма никаква зависимост между финансовото състояние и културата и възпитанието на един човек. На това същество, tier, ѝ отговорих така, защото тя ни в клин, ни в ръкав, започна да говори за някакви ментета... Tired

Колкото до втората част от поста ти – ами, и тук нищо не си уцелила, къде в предишните ми публикации съм твърдяла, че аз не се забавлявам на плажа, или където и да било другаде?! Напротив, по-луда глава от самата себе си не познавам, голям фен съм на екстремните спортове. Има нещо друго, обаче – за всяко нещо си има време и място. Може да съм отишла с ясната идея, че ще дивея на плажа, но никога, ама никога не бих си позволила моят "купон" да пречи на другите хора. Наистина не разбирам защо е нужно да се плискам около други хора или пък да тичам като изтървана крава покрай дюшеците на плажуващите, хвърляйки пясък зад г*за си. ooooh!

А да кажеш, че условието да не те притесняват простаци, е да си купиш частен плаж, звучи някак безумно. Peace

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 22:18 от Black Cat 13

# 485
"На който не му понася, да се изнася!". По-класна приказка, приятелски съвет и покана от това аз не съм чувала.
 Mr. Green
Иначе на спокойствие и свобода имат право, както онези, които се забавляват шумно, така и онези, които са глътнали и обичат да гълтат бастуни.
В "циливилизацията" това е нормално. Но ние сякаш никога не сме били, а и като гледам, никога няма и да бъдем там.

# 486
Чуждия купон винаги пречи на други хора , защото е чужд. Това за бедните селяндури  newsm78 Ако са богати селяндури каква е разликата  Mr. Green А селендурщината е състояние на духа , не на месторождение . Има много интелигенти хора , родени на село , които такива грозни обидни коментари нямаше да си позволят да направят. Е те по-това си лични и възпитанието и класата  Wink
Това с екстремните спортове , впечатлявай някой друг . Сърфа не пречи и вода в очите на влезнали с очилата , щото им сложили капки не пръска .  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ма нема такива филми като в тоя форум.

# 487
Хахаха, номинирам те от сега за парвеню на форума  Mr. Green макар, че и за това ти липсват доста качества и ресурси  Joy
Иначе теориите за бедността и простащината можеш да ги развиваш пред родата на село  Peace

# 488
  • Sofia
Иначе теориите за бедността и простащината можеш да ги развиваш пред родата на село  Peace

Тц, и тук не случи. Нямам село, за което принципно много съжалявам. Харесвам селското спокойствие и тишина. Peace

# 489
  • Sofia
Чуждия купон винаги пречи на други хора , защото е чужд. Това за бедните селяндури  newsm78 Ако са богати селяндури каква е разликата  Mr. Green А селендурщината е състояние на духа , не на месторождение .

Хора, не се ли опитвате да вниквате в чуждите постове? newsm78 Използвах думата "селяндур" като синоним на думата "простак", за да не употребявам втората два пъти в едно и също изречение. Човек, който живее на село, се нарича "селянин", не "селяндур". Peace

Т.е. "богат селяндур" = "богат простак", както и "беден селяндур" = "беден простак".

# 490
"На който не му понася, да се изнася!". По-класна приказка, приятелски съвет и покана от това аз не съм чувала.
 Mr. Green

Виж сега, хората няма как да знаят кой е с разширени заници и кой не  Peace Това да си с разширени зеници е ужасно и дори слънчевите очила не те спасяват от неприятното блестене в очите, а да не говорим морето как отразява светлината ... Обикновено някой като има някакъв проблем гледа да намери някакъв начин да се предпази, примерно избягвайки места където може да бъде напръскан с вода или пясък, а не да очаква другите да се съобразяват с него. В крайна сметка това е плаж и дори да вървиш на пръсти винаги има опасност да напръскаш някой. Да не говорим за малки деца, вятър и какво ли не още!

# 491

Тц, и тук не случи. Нямам село, за което принципно много съжалявам. Харесвам селското спокойствие и тишина. Peace
Не е необходимо да живееш на село, за да имаш селска рода  Mr. Green

# 492
Най-голямата обида е да се каже, че някой е от село или родата му са от там! Следващият етап е, селянин, селяндур, прост, тъп и пр.
Това пак е свързано с големите  българските комплекси! Няма такива компексари като българите, в същото време с огромни претенции на нищото и надменно поведение!
Преди ми ставаше жал, като гледам мисленето на някои индивиди, но сега само се смея, все едно съм на цирк.
Пази боже, сляпо да прогледне... Sick

# 493
Безценни съвети по актуалната тема: "Как да не ни личи когато сме прости?"

http://aig-humanus.blogspot.com/2014/05/blog-post_2091.html

http://shvargalo.com/konkretno/9/12/99

Не го намерих в youtuba , шъ ми извинити  Mr. Green

# 494
Най-голямата обида е да се каже, че някой е от село или родата му са от там! Следващият етап е, селянин, селяндур, прост, тъп и пр.
Това пак е свързано с големите  българските комплекси! Няма такива компексари като българите, в същото време с огромни претенции на нищото и надменно поведение!
Преди ми ставаше жал, като гледам мисленето на някои индивиди, но сега само се смея, все едно съм на цирк.
Пази боже, сляпо да прогледне... Sick

Обида е за селянина, когато ползват името му за онагледяване на "парвенющината" на някои хора  Wink Така че извинявам се на всички които живеят на село, че ги сложих под един знаменател с особа като черната котка ...

Общи условия

Активация на акаунт