Любители на Котки Тема 86

• 36 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Мойте никога не са повръщали , само след кастрацията повръщаха и веднъж когато им дадох
пилешки сърца .

Днес купих на Фуфи  механична мишка с пружинка за 4лв - е не, такава игра падна...
Ще кача снимки след малко . Томчо пък никаква реакция ...   непукист  Stop

# 301
Фурминатор за дългокосмести котки до 4,5 кг го взех за около 49 лв с отстъпката

От къде, казвай веднага.

Да не е от тук:
http://www.zooland-varna.com/furminator-фурминатор-за-големи-котки-с-дълга-козина

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 21:45 от vela

# 302
Мойте никога не са повръщали , само след кастрацията повръщаха и веднъж когато им дадох
пилешки сърца .
Днес купих на Фуфи  механична мишка с пружинка за 4лв - е не, такава игра падна...
Ще кача снимки след малко . Томчо пък никаква реакция ...   непукист  Stop
И аз мислех да купувам такава мишка. Задължителено да покажеш как изглежда твоята Flutter
Тези дни Вики си играе с клечки за уши Laughing Голяма игра пада. И не само играе, ами и ги яде (намерих част от клечка в повръщането й), та мисля да й ги спирам Laughing

# 303
  • София
MayyaI, гледа я на ехограф. Урина е абсурд да взема, защото пишка в тоалетна с камъчета и няма, как да стане.

Така е ясно. Hug

Муца съвсем ме взе за майка си! Току що ми доведе "годеника"-оранжев тънък младок. Confused
Приказват си в момента пред вратата на квартирата. Crazy

А така. Hug А бебетата какво ще ги правите?  bouquet

# 304
  • София

placebo, едно време писала ли си тук? Преди няколко години в темата имахме един Пинко, същия "десен", който се катереше на подобна врата.  newsm78

Тaня67, преди години съм писала, но дълго време не бях влизала във форума като цяло!
 Спомням си го Пинко, само че не е моят! Моят се казва Бастиан!

Да, на Пинко вратата е друг цвят.  Laughing Открих албумчето с котки от онези години. Жалко, че много от котетата от снимките вече не са сред нас.  Cry  Ето го и Пинко - http://kotki.snimka.bg/animals/pinko-na-mausbeni.240501.17221740  Това е последната снимка от серията върху вратата.  Grinning

# 305
  • Варна
Муца съвсем ме взе за майка си! Току що ми доведе "годеника"-оранжев тънък младок. Confused
Приказват си в момента пред вратата на квартирата. Crazy

А така. Hug А бебетата какво ще ги правите?  bouquet
Те ако въобще станат бебета, аз ще съм си у нас, далече, като се родят. Честно казано не ми е приятно, но природа.

Клечки за уши яде и моята Женя. И не само. Заради нея внимаваме.

# 306
  • София
 Confused  Да, забелязах, че повечето потребители, които тогава пишеха в темата, вече ги няма!
Но какво да се прави...
За сметка на това темата е пълна със сладки, смешни бебешори...
 Според мен първата година котетата са най-смешни, палави, интересни и забавни (това върви и с някои негативи де  Mr. Green  )
После са само за гушкане и мачкане, ако изобщо дават и тези екстри ...  Grinning

# 307
  • София

После са само за гушкане и мачкане, ако изобщо дават и тези екстри ...  Grinning
Аз като кажа на моята "мачкане, мачкане, мачкане" цялата се напряга. hahaha
Ама като знам как храбро преживя всички операции и ми минава желанието да я стискам.

# 308
Ето тук вече сме изморени, но играта е още в разгара си  Mr. Green

Скрит текст:

addicted2U - Да нацункаш Викиту от мен   bouquet От мойто Вики вести още не съм чула..
 Cry
Мишката не можах  да я изтръгна от лапите на Фуфи, истинска тигрица   Mr. Green

# 309
 Hug Няма да ми даде, но ще опитам!
Каква мишка си имате само Grinning отива ви на герданчето Crazy
Аз някакви други мишки бях гледала...тази какво прави? Върви ли (ама и да върви, като гледам Фуфито какво я прави, няма да е задълго) Mr. Green

# 310
СПЕШНО!! Сигурно сте писали за подобно нещо в предишните теми, но нямам време да прочета всичко, така че направо ще попитам: Колко време е нужно на котка да излезе от упойка след операция, защото много се притеснявам  Sad Минаха вече 10 часа, а зениците й са все така разширени и се държи неадекватно ..

# 311
Каква е била операцията ?

След 48 часа най-късно ще е на себе си .

Утре ще е по-добре .

# 312
  • София
СПЕШНО!! Сигурно сте писали за подобно нещо в предишните теми, но нямам време да прочета всичко, така че направо ще попитам: Колко време е нужно на котка да излезе от упойка след операция, защото много се притеснявам  Sad Минаха вече 10 часа, а зениците й са все така разширени и се държи неадекватно ..

Aко са предозирали упойката може и 2-3 дни да е неадекватна. Все пак най-добре питай ветеринаря. Той би трябвало да знае какво е станало и какво трябва да се очаква. Нормалното е след няколко часа да се събудят, но напълно се оправят поне половин денонощие по-късно.

Братовчедка ми много се беше уплашила след кастрацията на котето. Поне 2 дни залиташе, спеше почти непрекъснато и не се хранеше. Оказа се, че по време на операцията котаракът се е събудил и са му сложили още една доза. На другия ден се обади разтревожена на ветеринаря, след цяла нощ будуване и едва тогава ѝ бе съобщено какво е станало и да не се притеснява.  #Cussing out

# 313
  • София
Фурминатор за дългокосмести котки до 4,5 кг го взех за около 49 лв с отстъпката

От къде, казвай веднага.

Да не е от тук:
http://www.zooland-varna.com/furminator-фурминатор-за-големи-котки-с-дълга-козина
http://zoomagazin.eu/ оттук имам 5 % + 7% при взимане от магазин.

# 314
  • София
Ето и Пикси върху вратата

Общи условия

Активация на акаунт