Любители на Котки Тема 86

• 36 237
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София и Морето от време на време
Профи, да ти е жив и здрав още дълги години рожденника. Да си се радвате взаимно и да е много гушлив и мърклив ...
Малко по-късно ще ви пусна и снимки на моите юнаци.

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 20:07 от TINA.K

# 331
Честит Ви рожденник!Още много дълго да ви радва!
Нашата принцеса е истинско лъвче - на 5 август аз ще черпя Simple Smile

# 332
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
tartelette, мерси  Hug Ще чакаме да почерпиш. Grinning

ТинчеHug Hug мерси мила! Докопай ония двамцата и пробвай да ги намачкаш от мен!  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 333
Здравейте! Simple SmileЩе си взимам котенце,но имам въпроси.Бихте ли ми казали първоначално колко пари ви излезна всичко.С един пакет от силиконовата постелка за  котки  колко време ще изскарам с него.Примерно от този :http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/silikonovi-postelki-za-toaletni-61/zoomarket-special-cat-natural-silikonova-koteshka-toaletna-3-8-litra-22330 .Задължително ли е да купувам драскало по 30-40 лева.Може ли с нещо от дома.Благодаря предварително! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 22:12 от Kroks_smile

# 334
  • София
Много ми харесвала новата блуза. Mr. Green
http://prikachi.com/images.php?images/786/7480786v.jpg

# 335
Имам коте от има-няма една седмица. До този момент ми е излязло около 30 лева, в това число и храната. Дори и без опит, позволявам си да пиша, защото съм с бебе, за което и в което тепърва инвестирам.
Обезпаразитяване- вътрешно и външно- 10 лв.
Бенто икономик /посъветваха ме да не купувам силиконова тоалетна, но тук всеки ще те посъветва различно/- 4,9 лв.
Дезодорант за тоалетна- 2,5 лв.
Храна- висок клас суха + паучове 10 лв.
Самата пластмасова поставка за съдържанието на тоалетната- 3,85 от магазин за левче /просто онези, които се продаваха в зоомагазините ми бяха прекалено големи за банята, където имам възможност и място да държа тоалетната/

Драскалката е едно хубаво парче дъбово дърво.

kashmir, има вкус котето.

Мъртимър държи много да осъществява пряк контакт с мъжа ми. А последният меко казано не го харесва. Е, добре, де, харесва го, но не е възхитен от него. Хем, ми е смешно, хем, ми е мъчно за котето. Дано двукракият омекне.  Confused

# 336
profi_1 ,Честит Рожден Ден на мъника   party023 Пожелавам да ви радва още много години.Да ви гушка,да ви се умилква.Да те закача за игра...По мъничко да те хапе игриво,с любов  newsm76. Нали може  Laughing Laughing Laughing Още веднъж  nbirthday

# 337
  • Варна
В царството на котките съм!
Профи, преизпълнено! Simple Smile

# 338
  • София
В царството на котките съм!
Профи, преизпълнено! Simple Smile

Супер! Няма по-хубаво нещо да се върнеш у дома и нещо мъркащо (в случая умножено по 3) да ти се търка в краката.  Grinning

# 339
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
milenka333 , благодаря  Hug

СтейсиHug Hug Hug Hug  браво! Доволна съм. Grinning
Пухкавки ли бяха?  Flutter Магчо много ли е пораснала? Flutter Мила още ли налита да я поступва? Rolling Eyes Женито ми все така спокойна и красива ли е? Crazy Heart Eyes

# 340
  • София
Касита, отнема време да си свикнете с котето. И в двете посоки. На втория ден, след пристигането на Пикси, аз търсих информация в нета за махане на нокти Confused Седях увита от - до с одеяло /миналият август/ и само повтарях каква грешка сме направили. След няколко дни всичко си дойде на мястото, спря да ни драска . Три месеца по - късно взехме Ели. Тя е доста по  - екзотична и ми отне около месец да й свикна. През това време й казвах Гаргамел Simple Smile Сега този ник нейм се използва само, когато прави пакости. Но вече са ни такива любимки, че каквато и пакост да сътворят само с усмивка го приемаме /вчера Еличко надра калъфа на ридера. Преди 3 мес мъжът ми щеше да изпадне в истерия за това нещо./ Тъй като той я къпе, тя явно свикна да ходи в банята и сега, когато влиза да се къпе, Еличко влиза и тя да го гледа. Аз му казвам, че обича да го гледа гол и затова.  Laughing
За разходите - нормално в началото ще имате повече. Ние сме накупували всевъзможни играчки, но реално нямате нужда. Най - обичат да си играят с глупости като пликчета, кутии, търкалят станиоли от шоколад и всевъзможни боклуци. Най - добрата ни инвестиция се оказа голямата катерушка, но тя изисква и доста място. Сега единствено за силикон и храна даваме пари.

# 341
Циндил - Пиндил, за напасването е ясно. Мърти не ми е първото животинче у дома и очаквах след първоначалната еуфория да се замисля, не направих ли грешка, че го взехме, дали няма да ми отнема прекалено много време, ресурс, дали няма да създава грижи. Ама да си кажа честно аз така се чувствах и като родих второто си дете.  Mr. Green
Снощи се накарах добре на мъжа и днес, преди да тръгне за работа, търсеше котето "да си говорим по мъжки", но то спеше.

Абсолютно съм убедена, че най-добрите играчки за котето са спонтанните такива. В двора до моята къща има голяма колония котки на съседите и едно че малките прескачат у дома, едно че ги гледам през оградата и виждам 10-на седмични мацета с какви невероятно подръчни средства играят. Сега Мърти играе с невероятно шумящ огромен плик от олекотена завивка.

И нещо смешно, поне за мен, свързано с Мърти- винаги, когато малкото ми дете седне да играе на пода, той застава някъде близо до него и си намира и той занимавка. Премести ли се детето, мести се и той. А най-голямата му активност остават тигелите след хранене в коридора, боят с образа му в огледалото /имаме много огледала у дома/, с който образ той така и не успява да свикне, последвани от поне четиричасов здрав сън.
Снимка от редките моменти,когато не се бие с огледалото:
Скрит текст:

# 342
Честито на рожденника на патерица! Да ви е жив и здрв и дълги години да ви радва.

Чудя се дали да купя ароматизирана тоалетна? Моя хубавец не хареса силикона, ако и това не хареса,направо не знам. Силикона още го пробутвам по малко с бентото.

# 343
Вела, ти ли се оплака, че на твоето коте му мирише урината?
С какво го храниш? Аз докато давах на Мърти по-обикновена храна, разбирай паучове уискас, шунка, филе, пържена кайма, пилешко месо и никакви гранулирани храни, урината му нямаше никакъв мирис. Откакто включих гранули ....  Sick

# 344
Аз давам на моя само гранули , но урината му не мирише. Вероятно , защото е кастриран.

Общи условия

Активация на акаунт