Търся електронна книга - тема 12

• 137 129
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Аз искам да попитам дали някой има свестен превод на книга 4 от поредицата "Новите видове" и ако я има ако може да ми я прати на и-мейл qnsssi@abv.bg?  Simple Smile
Както и Смарагдовозелено и Танц с дявола на Шерилин Кениън.  Praynig

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 02:09 от qnsssit000

# 151
Здравейте, търся книгите "Дар на съдбата" на Джаки Д'алесандро, "Сърце на вампир" от Керелин Спаркс, "Освобождението на Антлантида" от Алиса Дей.

Скрит текст:

# 152
Здравейте,
надявам се да можете да ми помогнете.
Търся втора и трета книга от поредицата    "Аз, вещицата" на Дебора Харкнес.
Първата успях да прочета на един дъх и сега нямам  търпение да довърша историята  Blush

Скрит текст:

# 153
  • Déjà-fucking-vu
Дали се появи свестен превод на "Новите видове" след 4-та книга, ако някой има ще съм благодарна да прати на
Скрит текст:

Имаш поща Simple Smile

# 154
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, за пръв път влизам тук и се надявам да ми помогнете. Не знам дали всичките книги ги има сканирани, но ако ги има, дали може някой да ми ги прати. Става въпрос за-
Идеалната половинка-Сюзън Елизабет Филипс
Бебето е мое-Сюзън Елизабет Филипс
Рай в Тексас-Сюзън Елизабет Филипс
Влюбен до безумие-Рейчъл Гибсън
Сладки мечти-Сюзън Елизабет Филипс
и трите книги Адски устройства на Касандра Клеър.
Благодаря предварително!
galinakarova@abv.bg

https://www.dropbox.com/s/a1yza3nm0rk1em6/%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D1% … C%D0%B8%D0%B5.pdf - Влюбен до безумие Simple Smile много хубава книга - приятно четене Simple Smile

# 155
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте,
някой прочете ли "Ходещо бедствие"?

Аз я прочетох. Уникална книга също, като първата  Hug Допадна ми това, че е от името на Травис и разбираш много повече неща...неща, който ги няма в първата част Thinking както и малко продължение на историята им Whistling Непременно я прочети bowuu

# 156
  • Под кривата круша
Здравейте,
някой прочете ли "Ходещо бедствие"?

Аз я прочетох. Уникална книга също, като първата  Hug Допадна ми това, че е от името на Травис и разбираш много повече неща...неща, който ги няма в първата част Thinking както и малко продължение на историята им Whistling Непременно я прочети bowuu

Интересно е да четеш дадена история през погледа на мъж, макар историята да я знаеш вече. Simple Smile И въпреки всичко мога да кажа, че книгата си я бива. Особено епилога - много добър завършек на историята им. Simple Smile

# 157
  • Déjà-fucking-vu
Търся тази книга "Изкуплението на Гейбриъл"Силвейн Рейнард скоро излезе ако някой я има в електронен вариянт моля да ми я прати на емейл- melo77@abv.bg.Благодаря предварително!

И аз се нареждам за 3тата част Simple Smile elena.yankova@hotmail.com  Praynig  Благодаря предварително Simple Smile

# 158
И аз се нареждам за "Изкуплението .."

# 159
Дали се появи свестен превод на "Новите видове" след 4-та книга, ако някой има ще съм благодарна да прати на
Скрит текст:

Имаш поща Simple Smile

Може ли и на мен да ми я пратиши-мейла ми е  qnsssi@abv.bg?

# 160
От много време търся SEX AND THE CITY на Candace Bushnell ако някой я има може ли да ми я прати на desire92@abv.bg

# 161
  • Déjà-fucking-vu
Скрит текст:

Имаш поща Simple Smile

Може ли и на мен да ми я пратиш и-мейла ми е  qnsssi@abv.bg?

Имаш поща Simple Smile

# 162
Здравейте, може ли някой, ако има възможност да ми прати книгите на Кристина Лорен от поредицата Красив негодник мейла ми е krassito_popova@abv.bg Мерси предварително  Hug Praynig

Имаш поща Simple Smile

Здравей, може ли и на мен?   bouquet имейла ми е dianai888844@gmail.com   bouquet

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 16:38 от dianai8888

# 163
Здравейте,търся "Изневяра" на Паулу Коелю Simple Smile silviya.e.eneva@abv.bg
Някой чел ли е 18% сиво и струва ли си ?

# 164
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, може ли някой, ако има възможност да ми прати книгите на Кристина Лорен от поредицата Красив негодник мейла ми е krassito_popova@abv.bg Мерси предварително  Hug Praynig

Имаш поща Simple Smile

Здравей, може ли и на мен?   bouquet имейла ми е dianai888844@gmail.com   bouquet

Слагам линк тук: https://www.dropbox.com/sh/7g9mm6fti4eyyhk/AAC6CgRbb0t9T3ot0cKr_f1Ua Ако някой има проблем с отварянето да ми пише Simple Smile Приятно четене Wink

Общи условия

Активация на акаунт