Търся електронна книга - тема 12

• 136 690
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет, аз пък се зачетох в биографии напоследък, сега търся Чарли Чаплин и Стив Джобс. Но съм с претенции - искам в МОБИ формат. Може ли да пуснете линк, а пък ако я имате на файл ще ви пратя майл на лични. Мерси  Hug

Биографията на Чарли Чаплин е страхотна! Много впечатляваща книга! Аз обаче я четох на хартия!

И аз търся всякакви биографии. До сега съм прочела на Едит Пиаф и Чарли Чаплин. Търсех на Тодор Колев биографията, но не я намирам в електронен вариант.

# 76
Някой има ли последната книга на Лайза Клейпас от поредицата Травис?  Praynig

Ако става въпрос за 3-тата част "Непризнати грехове" мога да ти окажа съдействие Simple Smile

Тази я имам и вече е прочетена. Simple Smile
Видях, че има и четвърта книга за Джо, но май още не е издавана в Бг.  Sad
https://www.goodreads.com/series/44703-travis-family

Че тя още в оригинал не е издавана ooooh!

# 77
Нямах нет два месеца и съм изпуснала доста от темата. Та да питам - излезе ли нещо от новите книги на Стивън Кинг? Джойленд?

# 78
  • София, България
Привет, аз пък се зачетох в биографии напоследък, сега търся Чарли Чаплин и Стив Джобс. Но съм с претенции - искам в МОБИ формат. Може ли да пуснете линк, а пък ако я имате на файл ще ви пратя майл на лични. Мерси  Hug

Биографията на Чарли Чаплин е страхотна! Много впечатляваща книга! Аз обаче я четох на хартия!

И аз търся всякакви биографии. До сега съм прочела на Едит Пиаф и Чарли Чаплин. Търсех на Тодор Колев биографията, но не я намирам в електронен вариант.

Аз прочетох на Марк Твен, и на Стивън Кинг - За писането  Wink

# 79
  • София

Аз прочетох на Марк Твен, и на Стивън Кинг - За писането  Wink

Чувала съм добри отзиви за биографията на Марк Твен, но не ме привлича като личност. Може би бъркам в това си мнение Simple Smile

# 80
Здравейте мили дами,

търся "Принц на нощта" на Джанин Фрост. Ако някой я има моля да ми я изпрати на e-майл :

peicheva.d1711@gmail.com

# 81
Здравейте, може ли някой, ако има възможност да ми прати книгите на Кристина Лорен от поредицата Красив негодник мейла ми е krassito_popova@abv.bg Мерси предварително  Hug Praynig

# 82
  • Под кривата круша
Здравейте, може ли някой, ако има възможност да ми прати книгите на Кристина Лорен от поредицата Красив негодник мейла ми е krassito_popova@abv.bg Мерси предварително  Hug Praynig

Имаш поща Simple Smile

# 83

Имаш поща Simple Smile

Може ли и на мен ?  Grinning peicheva.d1711@gmail.com

# 84
Здравейте!Търся"Бди над мен"и "Отведи ме у дома" - Даниела Сасердоти.Втората книга си я поисках от МБ,но липсват много глави от романа.
liliq_8@abv.bg

# 85
Знам, че ви е омръзнало. Но ако на някой му се намира цялата книга Танц с Дявола 4-тата книга на Нощни ловци, ще съм му мнооого благодарна. (ngv@abv.bg) Може да я качи и в MailBooks-a Simple Smile

# 86
  • Пазарджик
Аз си намерих/купих / "Родена да умре"-не е това което очаквах,но въпреки всичко ми е интересна  Grinning

# 87
  • Пловдив
 Търся Айн Ранд-Изворът и Атлас изправи рамене
venetadimitrova@abv.bg
Благодаря предварително на всеки, който се отзове Hug

# 88
  • Пловдив
Дали се появи свестен превод на "Новите видове" след 4-та книга, ако някой има ще съм благодарна да прати на
Скрит текст:

# 89
Търся Айн Ранд-Изворът и Атлас изправи рамене
venetadimitrova@abv.bg
Благодаря предварително на всеки, който се отзове Hug

В Мейлбукс.

Общи условия

Активация на акаунт