Доволни ли сте от Swipe. bg?

• 1 978
  • 4
  •   1
Отговори
  • у нас
Здравейте,
Интересуваме заслужават ли си офертите на Swipe. bg и по-конкретно продажбата им директно в магазина? Намалят ли много от цената, която сте получили като оферта онлайн?

# 1
  • София
Продавала съм и с Swipe.bg и с Flip.bg, винаги са ми плащали прогнозната цена. В момента са в силна конкуренция и за мен лично са голямо удобство и двете платформи, особено в сравнение сама да си търся купувач на старо устройство.

# 2
Само съм купувала телефони от тях, няколко броя и всички бяха много доволни от качеството и обслужването им. Телефона на майка ми е на почти три години и не е мръднал. Взех и за колежките, те също нямат оплакване за 2 години ползване.

# 3
  • у нас
Надявам се някой продал телефона си лично в магазина им, да се включи и да сподели.

# 4
Абсолютно дъно. Купих телефон, също и опитах да продам. Първо за купения - работи 3 месеца, развали се, вече седмица се боря с отдела по обслужване на клиенти, те са крайно некомпетенти. Говорих с 4 различни човека, 3 момчета и едно момиче. Момчетата от вчера вероятно са на работа, момичето все едно някой я стиска за врата и и диктува какво да говори, така и не се разбрахме. Накрая си закарах телефона да го поправи познат техник и вече няма гаранция но просто нямах времето 4 дена логистични проблеми и невдигане на телефона и кой знае още колко.
Телефона за продажба е от преди 2 месеца. Не го закупиха защоот нещо си му имало на слушалката, Флип го взеха без да установят проблем. Не препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт