Търся електронна книга - тема 12

• 137 141
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Търся книгите от поредицата Нощни ловци, книгите на Елизабет Филипс и На Кристина Лорен от поредицата Красив негодник. Мейлът ми е eliza94@mail.bg. Благодаря ви предварително!
Всичките ги има в мейлбукс и cheti.me #Crazy изобщо правите ли си труда да проверите някъде за търсените книги или просто запълвате темата? Интересно ми е просто, в никакъв случай не се заяждам   bouquet

# 181
Ами всъщност в cheti.me не се ориентирах, а с мейлбукс не знам все още как се работи, тъй като досега не съм сваляла книги. Предпочитах книжните варианти. Извинявам се, че въпросът ми те подразнил, ще се постарая да се науча. Simple Smile

# 182
Здравейте! Търся книгите от поредицата Нощни ловци, книгите на Елизабет Филипс и На Кристина Лорен от поредицата Красив негодник. Мейлът ми е eliza94@mail.bg. Благодаря ви предварително!
Всичките ги има в мейлбукс и cheti.me #Crazy изобщо правите ли си труда да проверите някъде за търсените книги или просто запълвате темата? Интересно ми е просто, в никакъв случай не се заяждам   bouquet
Едно е да ги има в някакъв списък,друго е да има и кой да ги изпрати,като ги поискаш.Аз също не се заяждам Simple Smile

# 183
  • Déjà-fucking-vu

https://www.dropbox.com/sh/7c034vdmy7598kd/AABGt9mgsv7TXAYsGcGHhBNia

https://www.dropbox.com/sh/vrd01ecsnfcasf2/AAB69YGQgUlJTutY5qf23uHIa

Simple Smile

# 184
Ами всъщност в cheti.me не се ориентирах, а с мейлбукс не знам все още как се работи, тъй като досега не съм сваляла книги. Предпочитах книжните варианти. Извинявам се, че въпросът ми те подразнил, ще се постарая да се науча. Simple Smile
Не че ме е подразнил въпроса , това е все пак тема за търсене на книги, но изброените от теб заглавия ги има в почти всички сайтове за електронни книги ,и то безплатни Simple Smile затова ми стана интересно Simple Smile не съм искала да те обидя или да се заяждам Simple Smile в cheti.me като намериш търсената книга пращаш съобщение на притежателя да ти я пусне на мейла:) ,а мейлбукс е страхотна програма, страшно много книги открих там, които искам да прочета отдавна Simple Smile

# 185
. Предпочитах книжните варианти.

В смисъл искаш да получиш книгите на хартиен носител  newsm78
Тази тема е за електронни книги.

# 186
Елена Янкова, много благодаря!
luckytigarche, благодаря за пояснението! С мейлбукс май се пооправих  Laughing аз също намерих доста книги там  Simple Smile уж търсих и в дуги сайтове, но все още нямам опит с електронните книги.и не си ме обидила въобще, някой трябва да ме научи все пак Laughing
Anik@, имах превдвид, че книгите,които съм си харесала, вече станаха ужасно много и нямам възможност да купя всички  Laughing и затова започнах да ги търся на електронен носител. Извинявам се, ако съм била неясна.
Извинявам се и ако съм сгрешила с публикуването, но съм нова все още  Laughing Голяма почитателка съм на литературата и се радвам, че откривам и други, които споделят моята стаст! Благодаря ви за бързите отговори!

# 187
  • Déjà-fucking-vu
. Предпочитах книжните варианти.

В смисъл искаш да получиш книгите на хартиен носител  newsm78
Тази тема е за електронни книги.

В смисъл до сега е чела книжни варианти и сега иска да се пробва с електронни, да види може би дали ще свикне.

# 188
  • София
Скрит текст:
Търся книга от много време и днес се реших да пробвам и тук.
"Forbidden е книга за любовта между Лохан и Мая, които са… брат и сестра. Знам, че звучи шокиращо, но ако човек остави вратичка в съзнанието си и гледа по-абстрактно на нещата, може наистина да се потопи в историята и макар подобна любов да е ясно, че няма как да има щастлив край, пътят, който и двамата извървяват си заслужава да бъде прочетен."

"Forbidden" от Tabitha Suzuma

Заповядай - http://kickass.to/tabitha-suzuma-forbidden-t6874692.html

# 189
Здравейте, търся книги на Туве Янсон и "Поверително от кухнята".  Благодаря предварително.

# 190
  • София
Здравейте, търся "Кривата на щастието" на Иво Иванов  Praynig

# 191

"А планините ехтяха" аз я имам,ако все още никой не ти я е пратил пиши да ти я изпратя Simple Smile
Здравейте,
бихте ли ми я пратили на yanitto2000@abv.bg ?

може ли и на teiateia@abv.bg Благодаря предварително

# 192
  • Déjà-fucking-vu
Търся Дневниците на една к*рва от Калина Паскалева .Ако някой я има,ще съм много благодарна ако ми я изпрати.
mariq_boi4eva@abv.bg

Ако някой я има и аз ще се радвам да я получа. Благодаря предварително Simple Smile

# 193
  • Déjà-fucking-vu
Скрит текст:
Търся книга от много време и днес се реших да пробвам и тук.
"Forbidden е книга за любовта между Лохан и Мая, които са… брат и сестра. Знам, че звучи шокиращо, но ако човек остави вратичка в съзнанието си и гледа по-абстрактно на нещата, може наистина да се потопи в историята и макар подобна любов да е ясно, че няма как да има щастлив край, пътят, който и двамата извървяват си заслужава да бъде прочетен."

"Forbidden" от Tabitha Suzuma

Заповядай - http://kickass.to/tabitha-suzuma-forbidden-t6874692.html

Много много много благодаря   bouquet

# 194
Здравейте.Някой има ли "Роден в грях" на Кинли Макгрегър и "Тайната на една лятна нощ" на Лайза Клейпас

Общи условия

Активация на акаунт