Търся електронна книга - тема 12

• 137 169
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Търся "Тайният живот на пчелите" и "Зимна приказка в Ню Йорк" във формат epub, защото ги намирам само в пдф и като ги конвертирам става мазало...Ще съм много благодарна, ако някой ми ги прати!
Скрит текст:

Моля и на мен  bouquet  hristina.georgievaaa@abv.bg

# 211
Търся "Тайният живот на пчелите" и "Зимна приказка в Ню Йорк" във формат epub, защото ги намирам само в пдф и като ги конвертирам става мазало...Ще съм много благодарна, ако някой ми ги прати!
Скрит текст:
"Тайният живот на пчелите" я имам в mobi
Мога да я изпратя, ако те устройва.

# 212
Скрит текст:

Моля и на мен  bouquet  hristina.georgievaaa@abv.bg

Имаш поща  Peace

# 213
Здравейте. Търся книгата "Шест стъпки на раздялата" Х.Р. Гагъм. И-мейл: radost90@abv.bg Благодаря предварително, ако някой може да ми я изпрати.

# 214
wachtelin,
качена е на руски. Искаш ли я?

# 215
  Здравейте, тьрся книги 7  и 8 от "Братството на черния кинжал" на бьлгарски език ( "Отмьстена любов" и "Единствена любов").  Ако някой ги има, ще сьм благодарна да ми ги изпрати на sisi_tabakova@abv.bg

# 216
Привет! Аз бих искала, която и да е от книгите на Лариса Ренар :*
elis108@abv.bg

# 217
  • Déjà-fucking-vu
 Здравейте, тьрся книги 7  и 8 от "Братството на черния кинжал" на бьлгарски език ( "Отмьстена любов" и "Единствена любов").  Ако някой ги има, ще сьм благодарна да ми ги изпрати на sisi_tabakova@abv.bg

https://www.dropbox.com/sh/pso2i627vi4cuff/AADdnHZwIkoCrI5IW1P6Pa44a?m= Simple Smile

# 218
Здравейте, търся на Хенри Милър трилогията - Сексус, Плексус, Нексус. Не ги отктрих в читанка, рулит и МБ.

Също така и на Никос Казандзакис - Капитан Михалис. Много благодаря!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 22:13 от tsvetunka

# 219
  • България моята родина
Извинявам се за нахлуването в темата ви,но търся Ще те чакам на Джей Лин в електронен вариант.Не можах да я открия в Mailbooks.Ако някой я има може ли да ми я изпрати на ivelina_ivelina92@abv.bg Благодаря предварително   bouquet

# 220
  • Русе
Здравейте момичета, търся всичко на Ерик Еманюел Шмит. Ще съм благодарна на всеки отзовал се:
П.П. Вече имам: г-н Ибрахим  и Оскар и розовата дама. Благодаря.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 00:23 от elan

# 221
Здравейте! Търся "Отново Прованс" на Питър Мейл.

Скрит текст:

# 222
  • срещу двата комина :)))
Някой дали има "Вярната принцеса " на Филипа Грегъри
Скрит текст:

# 223
  • TX
"Изворът" и "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд на български да му се намират на някого случайно? Simple Smile
в мейлбукса ги има и трите части на Атрас и Изворът също

# 224
Здравейте! Търся "Отново Прованс" на Питър Мейл.

Скрит текст:
Моля ако някой я има да я изпрати и на мен.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт