Търся електронна книга - тема 12

• 137 207
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Търся "Шантарам" от Грегъри Дейвид Робъртс. Пуснала съм заявка в мейлбукс, но чакам доста вече. Ако някой я има, ще съм благодарна Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 16:23 от Блю

# 226
Търся тази книга в тхт формат.
Тя е продължение на Кървавото Евангелие на същите автори.

http://www.helikon.bg/books/62/-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D … 29.html#book_info

# 227
Здравейте,
Търся "Шантарам" от Грегъри Дейвид Робъртс. Пуснала съм заявка в мейлбукс, но чакам доста вече. Ако някой я има, ще съм благодарна Wink
Скрит текст:

В MailBooks-a е на руски...
Ако не те бърка, тук я има онлайн, а вероятно
някъде може да се свали и в други формати...

# 228
Здравейте, търся "Влюбен до безумие" от Рейчъл Гибсън и "Сълза" от Лорън Кейт. Пощата ми е lovesick_1994@abv.bg  Благодаря предварително! Simple Smile

# 229
  • Благоевград
Здравейте, "Дневникът на Ане Франк" в електронен вариант?

# 230
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, търся "Влюбен до безумие" от Рейчъл Гибсън и "Сълза" от Лорън Кейт. Пощата ми е lovesick_1994@abv.bg  Благодаря предварително! Simple Smile

"Влюбен до безумие" - https://www.dropbox.com/s/a1yza3nm0rk1em6/%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D1% … C%D0%B8%D0%B5.pdf Simple Smile

# 231
  • София
Търся "Лекарство против северния вятър" във формат подходящ за четене на компютър. Поисках я в чети.ме, изпратиха ми я, но е файл който не мога да отворя. Опитах да преформатирам.....не стана, всичкф стана на маймуница. Не ползвам мейлбукс, така че ако някой от вас я има и има желание да я сподели   bouquet
Скрит текст:

# 232
Търся "Лекарство против северния вятър" във формат подходящ за четене на компютър. Поисках я в чети.ме, изпратиха ми я, но е файл който не мога да отворя. Опитах да преформатирам.....не стана, всичкф стана на маймуница. Не ползвам мейлбукс, така че ако някой от вас я има и има желание да я сподели   bouquet
Скрит текст:

Конвертирах в пдф. Сега ще ти я пратя.  Hug

# 233
  • София
Здравейте, търся "Ари - животът и времето на Аристотел Онасис" oт Питър Еванс

Скрит текст:
e-mail: rzrzrz@abv.bg

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 10:55 от Rumya

# 234
  • Варна
Търся
1. Под купола на Ст. Кинг - и двете части
2. Ема на Дж.ОСтин
3. Дивергенти на К.Рот - всички части

не в пдф и на бг

/не мога да стартирам Mailbooks, затова се извинявам ако тези книги ги има там/

# 235
Здравейте, търся книгите на Джон Грийн Хартиени градове,  Вината в нашите звезди,  Къде си, Аляска?, Множество Катрини.  Не ги получих в mailbook за това ги искам тук
desire92@abv.bg

# 236
  • Бургас
Здравейте, търся книгите на Джон Грийн Хартиени градове,  Вината в нашите звезди,  Къде си, Аляска?, Множество Катрини.  Не ги получих в mailbook за това ги искам тук
desire92@abv.bg
пратих ти ги във форматите, които имам

# 237
desire92@abv.bg
Много ви благодаря

# 238
Здравейте нова съм в темата, но се надявам, че бихте ми помогнали в издирването и откриването на електронната книга " Богатството на народите " от Адам Смит. Наистина ми е много важно да я открия, но претърпях крах в търсенето по търсачките в нета. Изпращам имейла си и предварително благодаря на онзи, който бъде склонен да ми я изпрати: lady_char86@abv.bg В нета намерих 5-6 страници, но това не е цялата книга, и се надявам да не ми изпращате същите 5-6 страници, защото вече съм ги чела. Трябва ми цялата книга. Благодаря...

# 239
desire92@abv.bg
Здравей, може ли и на мен Хартиени градове на teiateia@abv.bg. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт