Търся електронна книга - тема 12

• 137 244
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, ако някой има "Да поемеш риска" на Лори Фостър бих се радвала да ми я изпрати Simple Smile
krisinkata@abv.bg

# 241
  • Плевен / София
Здравейте, търся книгите на Джон Грийн Хартиени градове,  Вината в нашите звезди,  Къде си, Аляска?, Множество Катрини.  Не ги получих в mailbook за това ги искам тук
desire92@abv.bg
пратих ти ги във форматите, които имам
Здравей, може ли и на мен Хартиени градове на teiateia@abv.bg. Благодаря.
Здравейте,
"Хартиени градове" ме заинтригуваха, ако някой ги има и има желание да ги сподели на
Скрит текст:

# 242
Здравейте, ако някой има "Да поемеш риска" на Лори Фостър бих се радвала да ми я изпрати Simple Smile
krisinkata@abv.bg

Книгата излезе края на миналия месец на книжния пазар. Ако сме етични към издателите в онлайн пространството би се появила след около година. В няколко онлайн книжарници я има и най-ниската цена е 11 лв. Следя пазара на книги и купувам доста, ако някой прояви желание да извърши последващите действия и да качи книгите в интернет пространството да ми пише на лични.

# 243
Здравейте, търся няколко книги в електронен вариант:
"Песента на пастира"-история за втория шанс
"Силата на шестимата" и "Възходът на №9" на Питакъс Лор
"Три чаши чай" на Грег Мортенсън, Дейвид Оливър Релин
"Училища от камък" на Грег Мортенсън

# 244
здравейте, изивнявам се ако сте обсъждали по-напред но имам бебе и нямам много време да чета назад във темата. От къде мога да изтегля книги на Людмила Филипова, проверих в читанка, но или няма или аз не съм търсила както трябва?

# 245
здравейте, изивнявам се ако сте обсъждали по-напред но имам бебе и нямам много време да чета назад във темата. От къде мога да изтегля книги на Людмила Филипова, проверих в читанка, но или няма или аз не съм търсила както трябва?
От Mailbooks.

# 246
От Mailbooks.

супер , само че не ми дава да го изтегля на таблета , а лаптопа изгоря и сега нямам Simple Smile

# 247
От къде мога да изтегля книги на Людмила Филипова

Анатомия на илюзиите
Мастиленият лабиринт
Стъклени съдби

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=e510d70af2

# 248

Анатомия на илюзиите
Мастиленият лабиринт
Стъклени съдби

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=e510d70af2
На Стъклени съдби ѝ липсват(demo version limitation, this page not show up) страници! Peace

# 249

На Стъклени съдби ѝ липсват(demo version limitation, this page not show up) страници! Peace

Съжалявам  Confused Книгата съм купила от Хеликон и в такъв вид съм я запазила на компютъра, дори и не съм я чела все още. Странно, че при мен се отваря и изглежда нормално.
В такъв случай моля да я пренебрегнете в архива, другите две книги предполагам са изправни.

# 250

Съжалявам  Confused Книгата съм купила от Хеликон и в такъв вид съм я запазила на компютъра, дори и не съм я чела все още. Странно, че при мен се отваря и изглежда нормално.
В такъв случай моля да я пренебрегнете в архива, другите две книги предполагам са изправни.
С коя програма премахна защитата ѝ? Вероятно тя орязва съдържанието.
Книгата не съм я срещала онлайн досега и ако се обработи правилно, предполагам доста хора ще искат да си я изтеглят и прочетат.  Simple Smile

# 251
Никакъв спомен нямам, предполагам с eBook DRM Removal. Лошото е, че не намирам и линк за изтегляне в писмото, а в историятя на поръчките ми липсва изобщо "Стъклени съдби"  Shocked
Със сигурност съм я купила, но не разбирам защо липсва.
Сега забелязвам, че и при мен го има същият надпис за демо версия и т.н.
Съжалявам, че съм ви подвела.Нищо не мога да направя, имам я на хартия в Бг, но исках на четеца да я кача.

# 252
Аз я имам от Mailbooks.Не съм я чела още,но мисля,че си е наред.

# 253
Благодаря   bouquet Ще я поискам. Установих, че и трилогията "Прованс", която също съм купила е съсипана по същият начин  ooooh!

# 254
Никакъв спомен нямам, предполагам с eBook DRM Removal. Лошото е, че не намирам и линк за изтегляне в писмото, а в историятя на поръчките ми липсва изобщо "Стъклени съдби"  Shocked
Със сигурност съм я купила, но не разбирам защо липсва.
Сега забелязвам, че и при мен го има същият надпис за демо версия и т.н.
Съжалявам, че съм ви подвела.Нищо не мога да направя, имам я на хартия в Бг, но исках на четеца да я кача.
Няма проблем! Peace  Simple Smile
Ако, евентуално и на lafka не е цялата, можеш да погледнеш в Adobe Digital Editions, възможно е още да е там и отново да я заредиш в PDF ePub DRM Removal(регистрирана).

Общи условия

Активация на акаунт