Търся електронна книга - тема 12

• 137 301
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Търся "Тайната на забранената книга" и  "Мистерията на изчезналия амулет".
Много ще съм благодарна ако някой ми ги прати. Simple Smile
viki_kati@abv.bg

# 376
Здравейте! И аз да се запиша по темата... Търся книгите "Заразно глупава" на Каприс Крейн и " Пий, залагай , чукай" на Андрю  Готлиб, "12 минути любов " на Капка Касабова в електронен формат.Ще бъда много благодарна , ако някои ги има и ми ги прати на имейл esimeonova54@abv.bg. Мерси и  слънчеви дни!

# 377
Привет на всички. Търся каквото може да се намери на български от Луи-Фердинан Селин. Мейлът ми е rosicadesheva@gmail.com  Peace

# 378
Здравейте търся две книги едната 20 стъпки напред от Хорхе Букай и Дамски календар на мъдростта. Мисли на велики жени за велики неща.
Desire92@abv.bg

# 379
Здравейте търся две книги едната 20 стъпки напред от Хорхе Букай и Дамски календар на мъдростта. Мисли на велики жени за велики неща.
Desire92@abv.bg

Здравейте, Simple Smile И аз се присъединявам към молбата за Хорхе Букай и Дамски календар Simple Smile

nina_unss@abv.bg

# 380
Здравейте,
търся книгите от  поредицата "Красив негодник” на Кристина Лорен - "Красив негодник”, "Красив непознат” и "Красив играч". е-mail-а ми е lovly_87@abv.bg

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 18:50 от lovly_87

# 381
  • Под кривата круша
Здравейте,
търся книгите от  поредицата "Красив негодник” на Кристина Лорен - "Красив негодник”, "Красив непознат” и "Красив играч". е-mail-а ми е lovly_87@abv.bg

Имаш поща. Wink

Някой има ли ''Идеалният мъж'' на Джули Гарууд? Пратиха ми едно сканирано копие на книгата в pdf, но много трудно се чете. Или поне да дадете съвет как да го пооправя малко.

# 382
  • ул. "Мечтание"
Или поне да дадете съвет как да го пооправя малко.

Може да използваш Fine reader, ама си е играчка.

# 383
Здравейте,
Търся си от известно време Атлас изправи рамене във формат подходящ за Киндъл. Намерих в .PDF формат, но конвертирането нещо не ми се получава Sad
Ще съм благодарна, ако някой помогне.

# 384
Здравейте, търся книги на Керстин Гир, без поредицата за скъпоценните камъни.
Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 385
Здравейте. Отчаяно се опитвам да намеря триологията Кросфайър, нямам възможност за mailbooks,  нито да прегледам всички теми, не ми дава да се регистрирам във Флибуста, така че искам да помоля някой добър човечец да ми ги прати по пощата. Ще ви бъда безкрайно благодарна. Поздрави.
stefanistoqnowa@gmail.com

# 386
  • Под кривата круша
Здравейте. Отчаяно се опитвам да намеря триологията Кросфайър, нямам възможност за mailbooks,  нито да прегледам всички теми, не ми дава да се регистрирам във Флибуста, така че искам да помоля някой добър човечец да ми ги прати по пощата. Ще ви бъда безкрайно благодарна. Поздрави.
stefanistoqnowa@gmail.com

Имаш поща. Wink

# 387
Търся "Под небето на Тоскана"  Франсис Мейс  и "Парижкият апартамент" Мишел Гейбъл  Praynig

# 388
Търся Words of Radianceby Brandon Sanderson (The Stormlight Archive, #2)

# 389
  • София
Търся Words of Radianceby Brandon Sanderson (The Stormlight Archive, #2)
Виж тези - http://kickass.to/usearch/The%20Stormlight%20Archive/
Тук също, ако имаш рег. - http://www.demonoid.ph/files/details/2994487/44274342/

Общи условия

Активация на акаунт