Търся електронна книга - тема 12

• 136 237
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • TX
Може ли някой да ми даде С.Е.К.Р.Е.Т.?
Предварително благодаря!  bouquet
мейлбукс  Peace

# 496
Може ли някой да ми даде С.Е.К.Р.Е.Т.?
Предварително благодаря!  bouquet
мейлбукс  Peace
Благодаря.  bouquet
Вчера го свалих и не съм се научила още да работя с него.
Благодаря на дамата, която ми я изпрати! Heart Eyes Hug  bouquet

# 497
  • world wide
Здравейте.Някой случайно да има цялата книга "Принц с часовников механизъм"?!Подчертавам ЦЯЛАТА
Скрит текст:
понеже преди време ми я бяха пратили по МБ..
Определено има пропуск.Сега съм на втората книга където Уил и Теса отиват на бала (тя предаствяйки се за Джесамин)  и я дават как си мисли за последият път когато ходила на някакъв мост и механичните чудовища ги нападнали.Моята първа книга завършва точно така-тя се скарва с Уил и отива и сяда на едни стъпала идва Джем и и казва че ще я изведе на разходка до някакъв мост  в Лондон.Ами губи ми се момента където брата на Тес ги предава(в началото на втора книга на заседанието на съвета се споменава за предателството брат и,как без малко да я отвлекат и как разкриват кой е магистъра и т.н.) това е към края на книгата. Всъщност незнам дали има пропуск но ми се струва нелогично да не е описан такъв важен момент а само загатнат  newsm78 newsm78 newsm78 та си мислех да не би да не е цялата книга
....Надявам се разбрахте какво имам предвид!!!Помагайте...Пък ако е излезнала и трета част още по хубаво

# 498
Търся 4-тата книга на Рейчъл Хоторн- Сянката на луната ,ако някой може да ми помогне да ми пише.

заповядай http://dox.bg/files/dw?a=3bfb412457

# 499
Здравейте.Някой случайно да има цялата книга "Принц с часовников механизъм"?!Подчертавам ЦЯЛАТА
Скрит текст:
понеже преди време ми я бяха пратили по МБ..
Определено има пропуск.Сега съм на втората книга където Уил и Теса отиват на бала (тя предаствяйки се за Джесамин)  и я дават как си мисли за последият път когато ходила на някакъв мост и механичните чудовища ги нападнали.Моята първа книга завършва точно така-тя се скарва с Уил и отива и сяда на едни стъпала идва Джем и и казва че ще я изведе на разходка до някакъв мост  в Лондон.Ами губи ми се момента където брата на Тес ги предава(в началото на втора книга на заседанието на съвета се споменава за предателството брат и,как без малко да я отвлекат и как разкриват кой е магистъра и т.н.) това е към края на книгата. Всъщност незнам дали има пропуск но ми се струва нелогично да не е описан такъв важен момент а само загатнат  newsm78 newsm78 newsm78 та си мислех да не би да не е цялата книга
....Надявам се разбрахте какво имам предвид!!!Помагайте...Пък ако е излезнала и трета част още по хубаво

Ето ти и трите книги, целите са :
http://dox.bg/files/dw?a=95a4472fed

# 500
Здравейте! Търся ''Жени'' на Чарлз Буковски?   bouquet

blumen13@abv.bg

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 11:09 от УсмивкаZ

# 501
  • ту тук, ту там
Много се зачудих къде точно да попитам, ако не е уместно тук, моля да бъдете снизходителни! Simple Smile

Когато конвертирам един PDF-ски файл в epub с Calibre, после страниците на epub-ския са като негатив!  В първоначалния формат са си ОК. Досега не ми се е случвало такова нещо! Някой има ли представа къде е грешката?

# 502
Хайде и аз ще помоля да ми изпратите
Тайните дневници на мис Миранда Чийвър, ако имате време
Скрит текст:
Благодаря предварително!

# 503
Моля ви, търся "Упражнения по стил" на Реймон Кьоно за Киндъл. Praynig

# 504
  • София
Здравейте, търся в какъвто и да е електронен формат. Надявам се някой от вас да я е срещал. Книгата е от тази година, но все пак ...
Скрит текст:

# 505
Здравейте,
търся трилогията на Лорелайн Пейдж " Фиксирана". Може ли някой да ми каже, къде мога да я намеря.
Благодаря предварително!

# 506
Здравейте! Търся 'Бъди с мен" на Джей Лин! Моля ако някои я има да ми я прати e-mail: lovly_87@abv.bg! Благодаря предварително!

# 507
  • Euskal Herria
Здравейте! Търся 'Бъди с мен" на Джей Лин! Моля ако някои я има да ми я прати e-mail: lovly_87@abv.bg! Благодаря предварително!
Книгата от вчера е в официална продажба, надали някой е седял цяла нощ да сканира, че да пусне.
А като електронни издания ще ги има от  01.09. - т.е. защитените файлове в онлайн книжарниците.
Единствено втората книга на Лори Фостър ще я пускат от 06.09.

# 508
  • Под кривата круша
Някой случайно да има ''Смарагдовозелено'' на Керстин Гир?
Никъде не я намирам в електронен вариант даже и сканирана, в МБ я има на руски.

# 509
Някой дали има "Свобода" или "Поправките" на Джонатан Франзен? И дали ще иска да ми я прати Simple Smile?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт