"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
аааа тоя Хасан колко е нагъл и долен,от собствената му къща ще го гони  #Cussing out #2gunfire #2gunfire,гол и голям...ах  #Cussing out

# 708
# 709
  • Яко в Матрицата...
Много сте активни днес, кефите ме  Heart Eyes Joy Joy Joy

Да си кажа и аз - сериалът ме грабна заради сцената на Селим и Яман в полицейското. Страхотна игра на Ча! Crazy Crazy Crazy Crazy  Crazy

# 710
  • Яко в Матрицата...

Тук беше много готин Heart Eyes "Хубава кола" Mr. Green

# 711
ооооо момичета прекрасни сте  Hug Hug Hug
Ани,Мими,Вени,Рениии  Hug Hug Hug,страхотни гифчета,ааа супер се гледа така  Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712
  • Яко в Матрицата...
ооооо момичета прекрасни сте  Hug Hug Hug
Ани,Мими,Вени,Рениии  Hug Hug Hug,страхотни гифчета,ааа супер се гледа така  Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Даниии, Hug Hug Hug

# 713
Много сте активни днес, кефите ме  Heart Eyes Joy Joy Joy

Да си кажа и аз - сериалът ме грабна заради сцената на Селим и Яман в полицейското. Страхотна игра на Ча! Crazy Crazy Crazy Crazy  Crazy

Hug Hug Hug Hug само,ч е сега не мога да намеря гифчетата от този момент,някой да ги слоши, ако можееееееееееее  Hug Hug Hug

# 714
"Върви си от тук Яман",как може да го кажеее,каква майка си бе жена  #Cussing out,има ли нещо по мило от детето  #Cussing out,ах тая ще я гърма и нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 715
  • Яко в Матрицата...

Да си кажа и аз - сериалът ме грабна заради сцената на Селим и Яман в полицейското. Страхотна игра на Ча! Crazy Crazy Crazy Crazy  Crazy

Hug Hug Hug Hug само,ч е сега не мога да намеря гифчетата от този момент,някой да ги слоши, ако можееееееееееее  Hug Hug Hug

Аз си гледам аватара Joy Joy Joy Яман го прати да си ходи в долината на келебеците hahaha hahaha hahaha Хем нахакан, хем се вслушваше в това, което му казваше Селим... Абе много готин момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 716
Судее  hahaha Joy,как жадно гледа колиетата които Селим разглежда за Ендер,ей много е алчна и завидлива,манталитета на беднячка,видяла се с пари  #2gunfire
Милинкия ми как си търси работа,това винаги съм го мразила,да искаш да работиш,да се трудиш,да си изкарваш парите с честен труд,а да не ти се дава възможност,и докато той спи в кръчмата и по паркове,други празнуват,няма справедливост,няма

# 717
Здравейте всички ! Прекрасен ден ви желая.  Hug Hug Hug

Дани, Hug  започнала си с преговорния коментар Peace  
По повод излизането на Мине от сериала : Това,което ми направи впечатление при преговора на 1 еп. и ,което не помнех от първото гледане е, че Ендер още в началото каза на Селим , че било време да си намери нов мъж и че иска развод Rolling Eyes  Така че, може да се окаже истина ,че не е нейно решението за напускане, а ,както отговориха от Ай япъм (ако можем да разчитаме на достоверност) ,че това е било заложено в сценария от самото начало  Peace  

# 718
Ехеееейййй, преговора започнал  Party Party Party Party Hug Hug Hug

"Върви си от тук Яман",как може да го кажеее,каква майка си бе жена  #Cussing out,има ли нещо по мило от детето  #Cussing out,ах тая ще я гърма и нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Чакай и аз и да се връщам да чета #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 719
Аз ще илюстрирам с гифчета и снимки  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Party Party Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Oha!

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Аз си гледам аватара Joy Joy Joy Яман го прати да си ходи в долината на келебеците hahaha hahaha hahaha Хем нахакан, хем се вслушваше в това, което му казваше Селим... Абе много готин момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И на мен ми е много, ама много любим.
Жеста, с който отрази папионката и го прати в Долината е един път  Crazy Crazy Mr. Green, а начина по който си тракна главата в масата и отчаянието което го налегна тогава, ми се е запечатало в ума  Sad Sad Sad
Браво, Чачо, изигра го супер!  Crazy Crazy Party Party Party Party

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 11:21 от ivva

Общи условия

Активация на акаунт