"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
И аз бях чела за Чешме, ама Ивето кво има предвид?  Thinking

Нещо хубаво, разбира се   Party Party Party
Но е рано още  Whistling Whistling

# 106

Чудя се тези в кафето как могат да стоят така безучастни, докато Ча е зад гърба им   ooooh! ooooh! Лелеее, ако бяхме ние  hahaha Joy Joy Joy щяхме да приличаме на тайфата от свимките  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Някъде по сайтовете щяха да ни броят и нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ваканцията ,явно, приключи и нашите се размърдаха - засега той, утре-вдругиден и тя, надявам се  Peace  

Към 15-и - те  smile3508 smile3508 smile3508

2-и етап завърши, ще има още  Whistling Whistling Party Party Party

Joy Joy Joy Joy Joy Joy щяха да ни броят  Joy Joy Joy Joy Joy ама ние пари нямаше да му искаме.  Joy Joy Joy

щяхме да  искаме само да го       love001     love001   love001  

# 107
  • Яко в Матрицата...

Далекогледът не спи, не знае що е то почивен ден Mr. Green  Joy Joy Joy

Иве Hug

# 108

Далекогледът не спи, не знае що е то почивен ден Mr. Green  Joy Joy Joy

Иве Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 109

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 110
Скрит текст:
newsm78 newsm78 newsm78 И какво? Мине си заминава. Значи още след края на сезона не се е пошегувала, като писа в Т, че Ендер ще умре да не се притесняваме, защото явно я бяха нападнали заради изневярата на Ендер и съжаляваха Селим.  newsm78 На мен пък чак много няма да ми липсва.  Както вече някой беше писал и аз се съгласих, героинята и не предложи нищо интересно. Еджето е виновна разбира се, но Мине напуска сериала, а не Едже.  Joy Joy Joy
Лошото е, че тази баронесата от КСШ ми е много антипатична, а може би тя ще има мисията да утешава Селим.  ooooh! ooooh! ooooh! И пак героинята няма да е нещо кой знае какво, но Мине поне е красива, а тази не ми харесва.  Joy Joy Joy

Най-хубавото от тази работа е, че Мерт ще трябва да порасне.  Peace Сега аз говоря за вариант в който Ендер умира, но всъщност може да не умре, а само да сменят актрисата.  Joy Joy Което ще бъде ужасно  ooooh! ooooh! особено, ако я сменят с въпросната баронеса.  Crossing Arms

Ани,  аз мисля, че  ще умре ,колкото и да е жалко. Иначе защо беше тази катастрофа.Ако просто ще сменят актрисата не беше нужно да катастрофират. И нали тази, новата актриса( не я знам коя е) вече играе журналистка в ПО, няма как изведнъж да стане Ендер  Rolling Eyes

да, права си.  Thinking Дано наистина не е това. Ама ако Ендер умре не ми се мисли какво ще стане със Селим и с Мерт.  ooooh! ooooh! ooooh! И оня Синан или по-скоро актьора, който го играе пак ще остане безработен, защото не ми се вярва да има някаква роля по-нататък.  newsm78 освен да хукне след Суде  Joy Joy Joy Joy Виж Суде, ако умре ще ми липсва.  Peace

# 111
Скрит текст:

Ама нарочно слагаш тая снимка  ooooh! ooooh! ooooh!
Сложи това, яяяя
  Crazy Crazy Crazy Crazy

Иве,  Hug туй съм го изпуснала - харесва ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рениии  Hug Hug Hug
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes а Брадаткова не ти ли хареса?  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy А Брадатков?  Joy Joy

Честно ли? Mr. Green Има нещо интересно и в двамата, и според мен си отиват като двойка. Винаги са ме привличали разни тъмни на вид балкански субекти, за да разбера що за птици са... Брадатко ми напомня на тия, дето ги видях в La Boom - всички бяха като него, едно към едно. Shocked Имаше 2-3 по-светли лица, явно за цвят Joy Joy Joy

тъмни балкански субекти  Joy Joy Joy Joy Joy на мен Брадатко ми е много смешен  Joy Joy винаги и на всяка снимка.  Joy Joy Не знам защо.  Joy Joy Joy

# 112
Малко със закъснение Peace, но са по темата Joy Joy Joy

Скрит текст:
От заведението на ЯМира

Въпреки че тентата над масите не беше спусната (даже на снимката от вътрешността се вижда), хората излизаха на една малка тераска, за да пушат. Много ме впечатлиха с това! Снимките са именно от тази тераска.

Изглед от единия мост

Бодрум

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug много хубави снимки.  Hug Hug Hug
тва пушачите все ви бодем очите яяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
Скрит текст:
Специално за Ивето изрязах този дето на мен най-много ми хареса.  Joy Joy Joy С бялата блузка  Party Party Party

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И този не е лош  newsm78 newsm78 става  Mr. Green Mr. Green

Става, става... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче оня с бялата тениска е къде, къде по-внушителен  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а, именно, разбра ме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
# 115
# 116
Скрит текст:
newsm78 newsm78 newsm78 И какво? Мине си заминава. Значи още след края на сезона не се е пошегувала, като писа в Т, че Ендер ще умре да не се притесняваме, защото явно я бяха нападнали заради изневярата на Ендер и съжаляваха Селим.  newsm78 На мен пък чак много няма да ми липсва.  Както вече някой беше писал и аз се съгласих, героинята и не предложи нищо интересно. Еджето е виновна разбира се, но Мине напуска сериала, а не Едже.  Joy Joy Joy
Лошото е, че тази баронесата от КСШ ми е много антипатична, а може би тя ще има мисията да утешава Селим.  ooooh! ooooh! ooooh! И пак героинята няма да е нещо кой знае какво, но Мине поне е красива, а тази не ми харесва.  Joy Joy Joy

Най-хубавото от тази работа е, че Мерт ще трябва да порасне.  Peace Сега аз говоря за вариант в който Ендер умира, но всъщност може да не умре, а само да сменят актрисата.  Joy Joy Което ще бъде ужасно  ooooh! ooooh! особено, ако я сменят с въпросната баронеса.  Crossing Arms

Ани,  аз мисля, че  ще умре ,колкото и да е жалко. Иначе защо беше тази катастрофа.Ако просто ще сменят актрисата не беше нужно да катастрофират. И нали тази, новата актриса( не я знам коя е) вече играе журналистка в ПО, няма как изведнъж да стане Ендер  Rolling Eyes

да, права си.  Thinking Дано наистина не е това. Ама ако Ендер умре не ми се мисли какво ще стане със Селим и с Мерт.  ooooh! ooooh! ooooh! И оня Синан или по-скоро актьора, който го играе пак ще остане безработен, защото не ми се вярва да има някаква роля по-нататък.  newsm78 освен да хукне след Суде  Joy Joy Joy Joy Виж Суде, ако умре ще ми липсва.  Peace

Не мисля, че Синан ще продължи във втори сезон. А пък и Мине в Т  му беше написала , че вече може да си подстриже косата. Туитът тогава беше изтълкуван точно така - че ролята му в ПО е приключила. И в други сериали се е случвало в началото на нов  сезон някой от героите просто да изчезне ,без да ни обяснят защо .Не можем да сме на 100% сигурни, обаче,докато не дойде септември  Peace

# 117
  • Яко в Матрицата...

Скрит текст:
От заведението на ЯМира

Въпреки че тентата над масите не беше спусната (даже на снимката от вътрешността се вижда), хората излизаха на една малка тераска, за да пушат. Много ме впечатлиха с това! Снимките са именно от тази тераска.

Изглед от единия мост

Бодрум

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug много хубави снимки.  Hug Hug Hug
тва пушачите все ви бодем очите яяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

А, аз също пуша - ходя с колегите да пушим: те пушат, аз ги гледам  hahaha hahaha hahaha

# 118

Скрит текст:
От заведението на ЯМира

Изглед от единия мост

Бодрум

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

РениHug Hug Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт