"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 639
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
жИлезен  Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
 newsm47

Май ще излезне, че сцената на първата им среща се е снимала в два варианта  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Тази версия чисто визуално ми харесва повече Peace

newsm10 newsm10 newsm10 И аз така!Защо ли не са използвали този запис?! Laughing

Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Гълъбчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този Мерт Видинли бил отдавнашен близък приятел на Сери. Вчера Чачко го последва в инстаграм.   Mr. Green Mr. Green
Тюююю,да му се не види ...  Whistling Whistling Whistling  таман на някои им светнаха клавиатурите  hahaha hahaha hahaha

#new Ali Aksoz Cinema of Future - 11 award ceremony

Ali: "Glad to be able to inspire and support young people to create. This took me back to those golden Lost Library days"

newsm47  newsm47

Познах бившата на моя човек  newsm78 newsm78 newsm78

на кой твой човек?  newsm78 Hug Hug Hug

Murat Yıldırım Peace И аз много го харесвам!

Hug Hug Hug Аааа, сетих се. И на Лили е любимец.  Hug

smile3521  И аз харесвам Мурат Й.Не ми е чак любимец,но е добър актьор.  Party
Ани,тенкс за допълнението от статията за С! Hug
 Crossing ArmsЗа мен са несериозни  тези твърдения,че К.Чатай  ги държи чак толкова изкъсо и по вр на почивката им...,изкараха го истински тиранин.  ooooh!

# 289
# 290

После обаче като видя аннето с Кенан и омекна.  hahaha hahaha hahaha Мина му сръднята  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
newsm47
Скрит текст:

Май ще излезне, че сцената на първата им среща се е снимала в два варианта  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Тази версия чисто визуално ми харесва повече Peace

newsm10 newsm10 newsm10 И аз така!Защо ли не са използвали този запис?! Laughing

Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Гълъбчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този Мерт Видинли бил отдавнашен близък приятел на Сери. Вчера Чачко го последва в инстаграм.   Mr. Green Mr. Green
Тюююю,да му се не види ...  Whistling Whistling Whistling  таман на някои им светнаха клавиатурите  hahaha hahaha hahaha

#new Ali Aksoz Cinema of Future - 11 award ceremony

Ali: "Glad to be able to inspire and support young people to create. This took me back to those golden Lost Library days"

newsm47  newsm47

Познах бившата на моя човек  newsm78 newsm78 newsm78

на кой твой човек?  newsm78 Hug Hug Hug

Murat Yıldırım Peace И аз много го харесвам!

Hug Hug Hug Аааа, сетих се. И на Лили е любимец.  Hug

smile3521  И аз харесвам Мурат Й.Не ми е чак любимец,но е добър актьор.  Party
Ани,тенкс за допълнението от статията за С! Hug
 Crossing ArmsЗа мен са несериозни  тези твърдения,че К.Чатай  ги държи чак толкова изкъсо и по вр на почивката им...,изкараха го истински тиранин.  ooooh!

Чудно наистина защо не са използвали този вариант?  newsm78 newsm78

За другото - не знам. Вие знаете повече за Керем аби.  Joy Joy Joy Може и да го прави наистина, да дава инструкции в тази посока.  Joy Joy 

# 292
# 293
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох, тези хора са луди  Joy Joy Joy

Една Чачова фенка в Т
bu gece foto atıcakmısın atmıycaksan erken yatıyım sabak erken kalkıcam malum röportajın var :
Тази нощ ще пускаш ли снимка? Ако няма да си лягам рано, че ще ставам рано да гледам репортажа.

Joy Joy Joy

# 294
  • близо до брега на морето

Една Чачова фенка в Т
bu gece foto atıcakmısın atmıycaksan erken yatıyım sabak erken kalkıcam malum röportajın var :
Тази нощ ще пускаш ли снимка? Ако няма да си лягам рано, че ще ставам рано да гледам репортажа.

Joy Joy Joy
Joy Joy Joyда взема и аз да му прасна един такъв куесчън hahaha hahaha hahaha

# 295
Вчера, цяла вечер не можах да вляза в мамата  Crossing Arms Не знам дали сте го коментирали,но преди няколко седмици в уикипедия пишеше само за втори сезон на сериала,а онзи ден реших да видя на коя дата започва 2ри сезон и видях,че пишеше и за 3ти  Thinking

# 296
# 297

Една Чачова фенка в Т

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy аз мислех,че аз не съм добре

# 298
# 299
Защо пък да ми е скучно? Влезнах и пуснах снимка ПО ТЕМАТА  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт