"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 729
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Анииии,Ивчооо,Дании,Вениии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дека ЩЕ правим среща на ятото Joy Joy Joy

освен да долетим при вас на морето  Joy Joy Joy Joy Joy
Лошо няма-на морето сме Peace Hug Hug Hug
трябваше да дойдеш до Поморие да се видим  Blush Heart Eyes Hug Hug Hug

# 346
  • Стара Загора
Вениии  Hug Hug Hug

Лека ви от мен до утре  Hug Hug  Heart Eyes

# 347

Hug Hug Hug

Леле, тази вечер все едно ,че гледаме нова серия (все пак е петък, нали  Grinning )  Hug  не успявам да ви изчета, а камо ли да се включа  Laughing Laughing Laughing  Не ме пускате да вляза  ooooh!
Дани 2  Hug Hug Hug

Вениии  Hug Hug Hug

Лека ви от мен до утре  Hug Hug  Heart Eyes

Дени,лека нощ  Hug Hug Hug

# 348
# 349
# 350
# 351
“Всичко ще е наред, чипоноско, и този вятър ще спре, и тази зима ще си отиде. Ти само запали огън в сърцето си от надежда и ми вярвай за пролетта. И запомни, че нищо не стопля така, както: една прегръдка обич, една капка вяра, една добра дума и една усмивка от сърце – и то най-вече, когато ги даряваш ти.”

~ Из “Little fool in а big world. Sunflowers stories”

лека дени  Hug

# 352
# 353
  • Яко в Матрицата...
“Всичко ще е наред, чипоноско, и този вятър ще спре, и тази зима ще си отиде. Ти само запали огън в сърцето си от надежда и ми вярвай за пролетта. И запомни, че нищо не стопля така, както: една прегръдка обич, една капка вяра, една добра дума и една усмивка от сърце – и то най-вече, когато ги даряваш ти.”

лека дени  Hug

Hug Hug Hug Hug Много хубаво това, Дани Heart Eyes

# 354

лека дени  Hug

Дании, Hug Hug Hug  прекрасно!!  Heart Eyes

# 355
Сладка и нежна нощ и от мен милички  Hug Hug Hug
"И тази нощ отново самотата ми,
прогони твоя смях игрив.
И тази нощ дълбоко във душата си,
почувствах се щастлив.

И този нощ мелодия прекрасна,
със златна лира нимфа ще ни пее.
И тази нощ звездите ще угаснат,
а любовта, сърцата ни ще грее."

Найден Найденов

# 356
  • близо до брега на морето
Абла ви пожелава лееееека нощ Hug Hug Hug Ивка,ако моето малко и любимо кардо се разпише по никое време-ти си насреща Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 357
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе тези духачки до кога ще си врат носа където не им работата. Naughty Naughty Naughty
Ако още веднъж си позволиш да обидиш персонално потребител ще береш големи ядове. Peace

# 358
Абе тези духачки до кога ще си врат носа където не им работата. Naughty Naughty Naughty
Ако още веднъж си позволиш да обидиш персонално потребител ще береш големи ядове. Peace

хайде не заспивайте с ядове и тревоги да не Ви излязат бръчки  Heart Eyes

# 359
 Hug Hug Hug
Здравейте, момичета сладки,
идвам за подкрепа щото и аз съм от висящите на балкона, но съм в лятна депресия   Mr. Green заради свършилия ни сезон.
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Чета ви с кеф всяка вечер, но нещо не ми се пише, че протестирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче днес гледам пак се събрахме над 30 парчета и се отзовавам на поканата на Ани да се обадя, че и аз кисна с вас и тъжа, че е петък, а ние имаме само някакви догадки...
Много благодаря за всички интересни коментари, с които редовно си прекарвам по 2-3 часа на ден!!!
Страхотни сте и мн ви   love001  love001  love001
А на Ани и Ивето, както и на Вени   bouquet  bouquet  bouquet
за всичко, което правят за да ни забавляват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт