"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 806
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Анииии, мило, не бой се бе, на линия сме, при нужда веднага се включваме  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Често, много ми липсват петъчните вечерииии, но ще чакаме на есен с песен ooooh!
Вале,  Hug Hug Hug Hug
Ама ние всеки ден си припомняме филмчето, героите, хубавите моменти.  Crazy Crazy Crazy

# 391
момичета,колкото и да ми е мъчно ви оставям,утре ако не ходим на "Добра вода" ще пиша,целувки
обичам виииииии  Hug Hug Hug

# 392
А вие пишетееее ли, пишетеееее, не се запирате, бре, мн жар поддържате у огъньо, наесен ще сте се размножили  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Ама вярно аз очаквах да замре работата, пък то гледай какво стана  Joy Joy Joy Joy Joy

Ами ти такива хубави темички пускаш, че аз ти казвам - до есен - размножени  newsm51 newsm51 newsm51

# 393
ааа Вени и ти ли си тук,няма ли да можеш да го гледаш с нас от понеделник  Thinking  Heart Eyes Hug

# 394
ейййй Аниии,супер  Hug Hug Hug,дори и по различно време да е,поне да има с кой да си коментирам  Heart Eyes
някой друг ,няма ли да може да успее  Crazy

Аз.  newsm47 newsm47

И аз  Party Party Party

# 395
момичета,колкото и да ми е мъчно ви оставям,утре ако не ходим на "Добра вода" ще пиша,целувки
обичам виииииии  Hug Hug Hug

Хайде отново да ти е лека,Дани  Hug Hug Hug
Нали знаеш колко си гоУема   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз те обичам точно за това  Party Party Party

# 396
  • Яко в Матрицата...
ейййй Аниии,супер  Hug Hug Hug,дори и по различно време да е,поне да има с кой да си коментирам  Heart Eyes

Аз.  newsm47 newsm47

И аз  Party Party Party

Ben de  Hug

# 397

много сте права,на изпита по кормуване се качих на кръговото  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дани, бее, направо си я представих тази картинка  Joy Joy Joy

# 398
Анииии, мило, не бой се бе, на линия сме, при нужда веднага се включваме  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Често, много ми липсват петъчните вечерииии, но ще чакаме на есен с песен ooooh!
Вале,  Hug Hug Hug Hug
Ама ние всеки ден си припомняме филмчето, героите, хубавите моменти.  Crazy Crazy Crazy

Венииии  Hug Hug Hug
вярно е, но друго си беше с филмчето в петък.
Аз за 2 седмици бях на море и нямах нет, фактът, че откакто се прибрах в неделя до четвъртък само четох, четох, четох, значи сте ми били интересни. Но съм разсърдена на Еджето още за последната серия, сега се нервя и за Мине, та затова не писах, в знак на протест. много бях ядосана заради тъпите им турски драмиииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А инак - вие сте си супер  Heart Eyes

# 399
А вие пишетееее ли, пишетеееее, не се запирате, бре, мн жар поддържате у огъньо, наесен ще сте се размножили  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Peace Peace Peace Peace Peace
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 400

Аз.  newsm47 newsm47

И аз  Party Party Party

Ben de  Hug
И аз в кюпа  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 23:24 от Niky Kotceva

# 401
# 402
# 403
Колко беше сладък тук  Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Мира кака гледаше  Sad Sad Sad
Тогава на Седефчето ми идеше да й извия врата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 404
Колко беше сладък тук  Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Мира кака гледаше  Sad Sad Sad
Тогава на Седефчето ми идеше да й извия врата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ооо,Седефче добре,че не му посегна през нощта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт