"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
Абе тези духачки до кога ще си врат носа където не им работата. Naughty Naughty Naughty
Ако още веднъж си позволиш да обидиш персонално потребител ще береш големи ядове. Peace

Момичета и момчета,аз май вече няма да влизам при вас,че почна вече много да ме е страх. Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

Пуфче, моля те не отваряй отново тази тема.  Peace Идваха модове и триха постове.  Peace

# 633

Найлончо нещо много се кипри и кокори. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 634

newsm78 newsm78 newsm78 това е гифче, не съм го манипулирала.  hahaha hahaha

# 635
Абе тези духачки до кога ще си врат носа където не им работата. Naughty Naughty Naughty
Ако още веднъж си позволиш да обидиш персонално потребител ще береш големи ядове. Peace

Момичета и момчета,аз май вече няма да влизам при вас,че почна вече много да ме е страх. Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

Пуфче, моля те не отваряй отново тази тема.  Peace Идваха модове и триха постове.  Peace

Добре,Ани заради вас няма. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Някой може ли да ми прати Ча за аватарче в допустимия размер. Praynig Praynig Praynig

# 637
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

А стига бе!  Shocked  Ренка изряза ЧачоMr. Green  Ани монтирала тоя ръбчо   Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Този не го знам Peace Нали ви казах, че така си беше Mr. Green

оле манипулаторки ни изкара яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ани,  Hug няма такова нещо...

Рениии, аз имах предвид, че Ивето изкара теб и мен манипулаторки  hahaha hahaha hahaha

Аниии,  Hug  Hug Hug Hug май вече ми се спи Hug

# 638
Някой може ли да ми прати Ча за аватарче в допустимия размер. Praynig Praynig Praynig
Избери си Ча и ще ти го нагласим  Peace

# 639
# 640
Избери си Ча и ще ти го нагласим  Peace

Аз ти изпратих два линка на ЛС  Hug Hug Hug Hug ако искаш някакъв друг давай и ще направим както казва Вени  Hug Hug Hug Hug

# 641
# 642
# 643
ади бе Пуфчеее, кога ще се появи Чачи  Party Party Party Party

Ето още  Party Party Party

# 644

Общи условия

Активация на акаунт