Професионални серии за коса - тема 67

• 57 171
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • София
А аз пък купих един продукт от Рибката и той се оказа застоял и развален Sad ИЗхвърлих го...Внимавайте какво купувате...

# 736
  • Бургас / София
Добре, че не си поръчах по голямата четка на Лейбъл М тази е направо грамадна. Пробвах е на бретона без сешоар и пак се получи.

# 737
  • София
А аз пък купих един продукт от Рибката и той се оказа застоял и развален Sad ИЗхвърлих го...Внимавайте какво купувате...

Защо го изхвърли?
Върни им го! В крайна сметка са длъжни да продават качествена и в годност козметика.  #Cussing out

# 738
  • Варна
Ами дано наистина да е читав и аз поръчах.Хем знам,че е пълно с ментета на Вела ама изкуших се с тази цена.Онази другата цена по-реална изглежда  Thinking
Както и да е остава да чакаме.Изкупихме го Laughing

tyzarka, получи ли Wellastrate hot iron fluid? Читав ли е? Аз днес се изсуших и след това изправих с него, косата е хубава и блестяща, аромат не усещам  newsm78
Не съм.Като го получа ще ти пиша.Моят има много хубав аромат,но може да са го променили.Важното е да подхранва и да пази.Ти кога го получи?

# 739
Момичета има намаления в hqhair. Код TICKTOCK.Намалява всеки час-в момента е 25%.
Има интересни неща.Аз намазах Алтерна  Mr. Green

# 740
  • София

Не съм.Като го получа ще ти пиша.Моят има много хубав аромат,но може да са го променили.Важното е да подхранва и да пази.Ти кога го получи?

Получих го миналата седмица, дано да пази  newsm78

# 741
  • София
Момичета има намаления в hqhair. Код TICKTOCK.Намалява всеки час-в момента е 25%.
Безплатна ли е доставката и за колко време пристигат?

# 742
Безплатна ли е доставката и за колко време пристигат?
Безплатна е но не става да се поръчват аерозолни спрейове до Бг-трябва с превозвач.
Не помня за колко време, май 1-2 седмици.

# 743
Здравей те искам да попитам има ли някой който е ползвал продуктите на label.m . И какви са му впечатленията от тях и само по Интернет ли могат да се поръчват. Благодаря предварително

# 744
Здравей те искам да попитам има ли някой който е ползвал продуктите на label.m . И какви са му впечатленията от тях и само по Интернет ли могат да се поръчват. Благодаря предварително
Аз съм ползвала балсама за обем, не ми хареса ,миризмата на бръснарски крем ми беше,нетърпима, Simple Smile #Cussing out

# 745
  • Belgium
mims_861 кажи коя серия конкретно на Label.m те интересува.

По-назад съм писала за шампоана за обем, както и за пудрата им за коса.

# 746
  • София
Момичета,
Пускайте нова тема, че ще ни заключат.

# 747
Аз съм ползвала балсама за обем, не ми хареса ,миризмата на бръснарски крем ми беше,нетърпима, Simple Smile #Cussing out
За мен пък миризмата на тази серия е божествена. Не намирам нищо бръснарско. Харесвам много и ефекта и, прави ми лъвски обем. За съжаление ми свърши, но ще я купя пак другия месец.
Страшно съм доволна от марката и ги полвам от години. Купувам задължително и всичките им промоционални пакети с подаръци от фризьорските салони и имам много красиви неща като клйтчове, чанти, очила и др.

Това, че ние сме доволни или не от марката не означава че и ти ще си или не и ще покритие нуждите на косата ти. По- добре пробвай една серия и ще се убедиш сама.

# 748
TICKTOCK  днес намаля с 30 %, отново -1% на час

# 749
Аз мога да пусна новата тема след малко ако няма други желаещи? Идеи за въпроси на първа стр. освен за стилизиращи продукти?

Общи условия

Активация на акаунт