Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Нали АГ-то ти е казало, че всичко е наред, за какво точно се притесняваш ?

# 211
  • София
Олее, като ви чета май само аз заспивам в 20:00ч и ставам в 6:30ч с триста зора.  Rolling Eyes Спредишната бременност не бях така.

И нашата лична лекарка след работно време и  през почивните дни ни насочва към спешния център в поликлиниката.

# 212
  • пловдив
deni999 добре дошла, и аз не разбирам защо са ти таблици при положение, че ти казват че нещата са ОК. Особено в твоя случай щом ти е била проблемна отначалото, пести се колкото можеш, от опит ти го казвам.

В началото и аз не можех много да спя, просто се чудех на къде да се обърна, последните 10-15 дни нещата са по-добре ( не отчитам ходенето до 00 ), макар че последните два дни съм много зле със съня, но го отдавам на пълнолунието.

С предишната ми бременност последните месец и половина с киселините не се изтрайваше, и малкия имаше такава коса af и прическа горе долу като тази.  Joy hahaha

# 213
Добре дошла и от мен на новата мама!
Според мен няма точен резултат за БХС - Ок ли е или не е! Цялата тая работа с изследването е чиста теория на вероятностите. Дали резултата ще е 1/100 или 1/1000000, този 1% или 0.0001% отново си остава риск. Никой не дава гаранция, че нашето дете няма да е точно този 1%...... Но това според мен в никакъв случай не е повод за тревога, защото сме млади и здрави!  Hug
Миринда, сигурно детенцето и било много сладко с толкова много коса.
Аз също имах киселини последния месец, но не бяха такива ужасяващи и детето се роди с много малко косичка. Но за сметка на това имаше косми по челото, ушите, врата, раменете и където се сетиш още странни места... не че не изчезнаха де, ама си е стряскащо да видиш маймунче  hahaha

# 214
  • пловдив
lyubomira_naidenova, ако трябва да бъда честна не го очаквах с такава коса, нали знаеш всяка майка си представя как ще изглежда бебето й. Моя красавец нямаше нищо общо с моите представи. Понеже съм бяла и със светли очи си мислех, че и бебето ще е бяло със светла коса и сини очи...уви, беше с катран черна коса, мургава кожа и едни черни маслинки за очички. Беше много красиво бебе, е все пак до последно беше момиче  Laughing Брат ми все казваше, че все едно някой му е правил прическа, косата му беше щръкнала на гребен. И той имаше малко окосмение тук таме, но с времето падна.

# 215
deni, таблица за БХС не ти е необходима. Там лесно се разбира, дали риска е висок или не. Отдолу са описали случаите и препоръките. Друг е въпросът, доколко може да се има доверие на този тест. Peace

За киселините, аз не съм имала и двете ми деца се родиха с много малко коса.

За женските  имена Heart Eyes Невена, Дария, София, Лора, Кая, Бориса Heart Eyes между друото името на пуфи е хубаво също.
За мъжките, освен Иван, другите не ми харесват особено, но все пак Дариан или Дориан, Боромир Heart Eyes или Боримир... май горе долу това са Blush

# 216
  • Пловдив
Ние сме избрали няколко мъжки имена и все ще постигнем консенсус кое от тях да е. Ако е момиче обаче...  Mr. Green
Споменах ви вече за Марина. Предложих и Калина, както и Елена, но в отговор получих "Вето!".  Joy

# 217
да, да трогната съм тръст и адоратион  Joy , майка ми е искала да съм Гергана, но баща ми е казал Калина  Peace

Утре съм на консултаация, да се надяваме да видим пола на бебчето, че ММ все ме пита има ли морковче или не  Grinning вече не знам какво да му отговарям  baby_neutral

# 218
Аз във сряда съм на фетална морфология надявам се тогава да видим пола и се надявам за момченце  Praynig тогава ще съм в 14 седмица.
А вас болят ли ви гърдите на мен зърната днес са ми ужасно червени чак парят ужас е

# 219
любов GROZDANOVA

Аз в петък съм на ФМ, но утре съм на ЖК  и като теб се надяваме да видим пола Peace

Гърдите  ме болят при допир, зърната ми са много чувствителни, понякога болят, сърбят.. даже и сутиена ми дразни. Ужас е някакъв...  ooooh! но има обяснение  bombs

# 220
А вас болят ли ви гърдите на мен зърната днес са ми ужасно червени чак парят ужас е

А представяш ли си,любов, в този момент едно гладно бебе с шест зъба Crazy Понякога ми се реве...

Пуфи, няма защо, името ти действително е много хубаво. Добре, че баща ти е надделял Wink

# 221
  • Ямбол
trust аз моята и с 10 зъба съм я кърмила до 2.6 г,но не ме е хапала изобщо. Simple Smile

# 222
Ееей, най-сетне ви догоних!  

Здравейте, съратнички!  Hug

Казвам се Ева и съм с първа (двуплодна) бременност след ин витро - до момента безпроблемна. Трябваше ми малко време да се ориентирам из форума и да разгледам в дълбочина основните теми, които ме вълнуват - лекари, изследвания, раждане. На моменти се осъзнавам, че през 99% от времето, в което не спя, само чета, чета, чета... Готова се чувствам отдавна - по всякакъв начин, но не и практически. Затова съм се превърнала в книжен плъх!  smile3529

Бях с вас още от началните ви неразположения, тревоги, спорове - чак докато научихте пола на бебето, усетихте първите движения, имахте еротични сънища с... Робърт Патинсън  Simple Smile
Терминът ми е изчислен за първите дни на Февруари, но с близнаци е ясно, че по-рано ще се ражда. А и разбирате, че като първескиня предпочетох да съм "най-изоставащата" във вашата тема, отколкото "най-напредналата" във февруарската, за да знам какво да очаквам...

Този месец нямам много прегледи и не смея да си поема дълбоко въздух с увереността, че всичко е наред. Записах се на ЖК в 9-10 г.с., пусна ми жената изследванията, мери ме, но дори не обърна ехографа към мен да ми покаже какво се вижда (останах с впечатление, че и тя вижда колкото мен). Да, бях решила да я сменя още преди да се запиша при нея Simple Smile Просто лекарят, когото бях избрала, ще може да ме регистрира чак в края на август, а дотогава не е хубаво да стоя без наблюдаващ. Междувременно си ходя (и ще продължавам) при лекарката, която ми прави ин витрото - на нея имам най-голямо доверие, но този месец е в отпуска. На първа ФМ съм в края на месеца.

Въпрос към мамите, чакащи "double trouble": според АГ-тата ви нужно ли е да ви следят по-често от другите бременни и въобще водят ли бременността ви за рискова?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 05:36 от eucalyptus

# 223
  • бургас
Момичета, при мен случайностите се нареждат много странно, по принцип за име на бебето с ММ си мислим да е Йордан на свекъра, а термина ми е на 06.01.2014г. на Йорданов ден, ще е най-хубавото стечение на обстоятелствата да се роди на деня си. Praynig тогава ще си дойде направо с името. Party

# 224
  • Пловдив
eucalyptus, добре дошла! Simple Smile Прекрасна и лека бременност ти желая! Simple Smile
malkata-88, пожелавам ти така да се стекат обстоятелствата, както искаш! Simple Smile Йордан е много хубаво име! Simple Smile А и със сигурност свекърът ти ще е невероятно щастлив! Simple Smile

Около нас продължават да правят предположения за пола. Майката на кръщелницата ни /и близка наша приятелка, разбира се/ е твърдо убедена, че ще си имаме момче понеже все още не съм качила килограми, а и видимо нямам дори малко коремче.
Все някой ще познае, но ще видим кой ще е!  Mr. Green
Надявам се в четвъртък докторът да сподели мнение по въпроса! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт