Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
тръст, не си права за ехографа, нот пък за термина. всяка жена има по различно време О, различен по брой дни МЦ и забременява в различни дни.

това което си написала е стандартния варинат, ако има цикъл 28 дни и О е на 13 ден. е при мен не е така, но моя случай е различен, но ако държиш, мога да ти пиша на лични Simple Smile и така, ехографа не е оринтир, когато дава различни резултати, но при условие, че винаги дава един и същи ден, всъщност е. при мен той реално показва кога е била О, и тъй акто аз я засякох е точно така - датата на цикъла мие 10/04 но зачеването е на 17/04, тъй като имам МЦ от 26 дни и предния месец ми закъсня с 3 дни, но другия яйчник е  започнал да произвежда по предходнтата дата. правих и тест за овулация Simple Smile, който доказва теорията ми.

по принцип няма кой знае какво значение - живи и здрави да са бебетата, а това кой месец били, кога ше се родят - са бели кахърии

# 91
  • бургас
Момичета, толкова хубави теми имаме, за които да си говорим, а вие се запънахте на това коя, в кой месец е! Има ли значение в крайна сметка. Който, в какъвто месец си иска да е! Предлагам ви вече да не се запъваме на тая тема   bouquet а да си говорим, например за това дали ще си кръстим децата на бабите и дядовците или ние ще се развихрим в измислянето на имена.

# 92
  • София, Bulgaria
малката - 88 това с имената не ми се мисли, ако го кръстиш на едните, другите ще се обидят, все ще има някой недоволен, най - добре да се измисли име, което няма нищо общо с имената на бабите и дядовците, иначе  #2gunfire  Joy

# 93
Да, като отидем на преглед в понеделник ще видим колко сме пораснали  Peace

Аз пък да ви се оплача от тая мойта АГ дето ми води ЖК... вчера й звънях два пъти, е не беше никак спешно, исках да я питам в колко часа да отида в понеделник, а тя не вдига...  ooooh! викам си, ако ми е станало нещо тя жената няма как да ми помогне! Ужас.... добре че тя само по документи ми води... и уж ме преглежда Close

Да не дава господ на някоя да и стане нещо, че вс лекари са..... пожелавам на всички  лека и безпроблемна бременност....

А, на мен ако ми стане нещо /недай си боже/ няма да звъня на нея  Naughty аз попринцип си ходех при завеждащия АГ комплекса в Русе, д-р Хубчев, но той понеже не работи със ЗК и ме прати при нея да ми води документите. Изрично ми е казал, че ако има нещо, да му звъня да го питам! За него не мога да кажа нищо лошо.  Peace Важното е да сме спокойни, за да бъдат здрави и бебетата Simple Smile

# 94
  • София, Bulgaria
Освен имената на децата, мисля че ще е интерено да разкажете/ако искате разбира се/ как са бъдещите татковци/, че за тях най - рядко се споменава Simple Smile Моя мъж си мисли, че живот си живея, като му кажа не ми е добре ми вика вс ще се оправи, нормално е. Спи повече от мен, 1 буква не е прочел за бременността, но постоянно - яж за 2ма, за 3ма, не стой така  Joy имам чувството че вече се грижа за 1 дете и очаквам второто  Grinning Да не говорим , че постоянно ме изнервя, но това май е заради хормоните ми Simple Smile

# 95
малката - 88 това с имената не ми се мисли, ако го кръстиш на едните, другите ще се обидят, все ще има някой недоволен, най - добре да се измисли име, което няма нищо общо с имената на бабите и дядовците, иначе  #2gunfire  Joy

Напълно съм съгласна с теб! По принцип все женски си харесвам,но като разберем пола със сигурност тогава ще пада мислене! Говорим си с ММ как ще кръстим бебето, подпитвам аз дали мисли да е на баби или дядовци /защото аз честно да си призная не искам на неговите/ той уж вика няма , но сякаш му се иска..... аз си имам намислено име за момиче от много малка,но няма да ме огрее ако е момиче, защото е със първата буква на майка ми  Cry

# 96
Името за момиченце съм го измислила  Laughing за момче не съм все още..., защото си мисля, че ще сме с розовки гащи  Rolling Eyes Попринцип казват нали на бащата на ММ, но при нас той е починал преди 5 години и не е хубаво да се кръщава на починал човек. Аз съм измислила име нещо средно между моето и на ММ  Grinning той също е съгласен, ще видим какво е и ще го измислим. Здраве да е  Peace

ММ докато беше в БГ все ми казваше: Какво се търкаляш по цял ден? Стани бе, дибеланке /пък аз не съм дебела 51 кг съм  Crossing Arms /  Laughing и много интересен беше като ме погъделичка по корема обаче над пъпа високо  Laughing аз го питам: Какво пипаш там?  newsm78 и той: Ами как какво, гъделичкам бебчето  Laughing еййй викам му: Ти от къде го вкара това дете, отгоре или отдолу?  Laughing Laughing той ме гледа и се чуди защо му го казвам  Shocked  Grinning и такива работи с нас  Hug

# 97
Ей, захванахте интересна тема, цял ден чета, ама не намирах за какво да се хвана да коментирам Simple Smile
Моя мъж също не е до нас, вече месец е в Германия, но само пита - как е детето, как е коремчето. Той знае къде да погъделичка бебето и докато бях бременна със сина си, често клякаше и започваше да си шушука нещо на коремчето, а аз не можех да чуя  Crazy
Виках му, вие мъжки разговор си водите. Бях 1000% убедена, че ще имам момченце, още когато видях 2те чертички. А сега нямам никакво усещане и само се надявам да е момиченце. И сина ми иска да има сестричка  Heart Eyes въпреки, че гледам да му обяснявам, че може и да е братче... да не се навива за едно, пък после да вземе да се разочарова...
Имена сме измислили още като видяхме теста. Да ги кажа ли???  Rolling Eyes
Иначе не проявяваше на пръв поглед кой знае какво съчувствие относно неразположението ми, поне даваше такъв вид по телефона, докато си говорихме. Но после като дойде нашата кума на гости беше силно притеснена, той бил  разказал колко съм била зле, да дойдела да ми помогнела с нещо  Party Значи явно не е искал да ми покаже колко е загрижен... Ех как ми липсва... той много обича да ме глезондри, редовно ми правеше вечеря изненада, грижи се... много ми е добричък...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • София, Bulgaria

lyubomira_naidenova Simple Smile Моя пък ако чакам да ме изненада с нещо  #Crazy, но според мен още не го осъзнава, то аз трудно го осъзнавам пък за него не знам. Пък и е на 25 г. това също има значение, детенце.... За имената, ако искаш ги сподели, аз нямам никаква идея как ще го кръстим и имам чувството че ще решим преди да го родя. В 4-ти месец ли можехме да разберем евентуално какъв пол е ?

# 99
Аз искам да си имаме момченце и все мъжки имена са ми в главата отначало исках да го кръстим на моя мъж, но той нещо не е навит, а пък баба ми и свекито само защо не го кръстите на баща ти той има хубаво име (казва се Александър ) името е хубаво, но не мисля да го кръстя на него, а и котката се казва така все едно да си кръстя детето и на котката  Grinning Grinning. На 16.07 сме на фетална морфология и дано видим какво ще е бебчето и тогава ще си съставя списък и мъжо да си избира предложих му и той да направи и да видим кои имена ще съвпаднат и между тях да изберем, но той все няма време. Вие сами ли ходихте на феталната или с половинките?

# 100
а и котката се казва така все едно да си кръстя детето и на котката Grinning Grinning. На 16.07 сме на фетална морфология и дано видим какво ще е бебчето и тогава ще си съставя списък и мъжо да си избира предложих му и той да направи и да видим кои имена ще съвпаднат и между тях да изберем, но той все няма време. Вие сами ли ходихте на феталната или с половинките?

Това с котката ме разсмя  Laughing замислих се, че нашето куче се казва Барон  Laughing и за миг си представих детето ми да се казва Барон  Laughing  Laughing  ooooh!  За ФМ сама ще трябва да ида, защото ММ го няма в БГ...  Crossing Arms евентуално една приятелка да викна с мен, че й е интересно на жената какво се вижда на видеозона  Grinning   bouquet

# 101
Нито първото съм кръстила на някого, нито второто ще бъде Simple Smile
Макар че свекърва ми опищя света, че на синът ми името започва с буквата на майка ми (бил кръстен на нея), това за мен са пълни глупости, като цяло имената им нямат нищо общо...  Crazy

# 102
Имена никакви не сме измислили още. С баткото още като се разбра, че ще момче избрахме името и така си остана. Сега и двамата не знаем и май нямаме никакви идеи. Баткото не е кръстен на никой, предполагам че и с това бебе ще е така. Въпреки че много ми се иска да го кръстя на майка ми Simple Smile ама много обидени ще има тогава, а не знам дали имам сили за това. ММ обаче пък ме подкрепя за името, та накрая може и на нея да е Simple Smile

ММ идва с мен на всички прегледи и сега и предишния път, много му е интересно. Опитва се да проявява разбиране към това, че непрекъснато ми е лошо и много се грижи за малкия, добре че е той, че иначе нямаше да се справя. Понякога му досаждам явно като кажа, че много ми е лошо, защото отговаря - не се притеснявай, до няколко месеца ще ти мине Simple Smile И се съобразява с настроенията, които се люшкат между двата полюса....

# 103
ооо, ММ постоянно ми се смееше дето по цял ден лежах, ама аз можех да спя 24/7  Laughing прав си беше  hahaha Иначе за настроенията като беше тука и мен като ме хванат лудите той стои и вика: А има още толкова много време докато родиш...  hahaha  Laughing аз като реша, че нещо не ми е на таман, си го изкарвам на него, дори и сега, докато е в Англия  Laughing Като му писне на човека и излиза от фейсбук или ми затваря, вика връзката прекъснала и аз на ново паля от половин оборот  ooooh!  Grinning гледам да се сдържам понякога, за да е спокойно и бебето, ама с тея мойте хормонииии  #Crazy

# 104
Това за настроенията го отнасят най-вече мъжете  Grinning ,моя ми вика дай да целуна бебето и ми целува корема след това му говори " майка ти много ме тормози.... да знаеш и теб това те чака след някоя годинка"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт